- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.681
he yaaa kutulummmmm gece uyancak zırr zırr vırrr
yaw annemmmmm bir yumurtlama anina bakar. yani 3 gün icinde herse olabilir. senelerdir hasretligini cektigin seyi sen uzak tutuyorsunnnnnnn... sal gitsin. kalbini bozma kimsenin bebegini kimsenin ne dedigini takma duyma... Allah onlara cok versin bana daha cokkk versin deeee... bak o zaman nasil gelicek....
gece uyandırmalar zırlamalar
gündüz uyutmamalar
iş gördürmemeler
gezmeye çıkarmamalar daha neler neler
nerdesinn kızçemmmmm beaaa
yaw annemmmmm bir yumurtlama anina bakar. yani 3 gün icinde herse olabilir. senelerdir hasretligini cektigin seyi sen uzak tutuyorsunnnnnnn... sal gitsin. kalbini bozma kimsenin bebegini kimsenin ne dedigini takma duyma... Allah onlara cok versin bana daha cokkk versin deeee... bak o zaman nasil gelicek....
iste öyle miamorem ama sende rahat ol sadece burda kapattim demeeesen konusmak istersen yine her zaman konusuruzzz biz hic sikilmayizz ama sen üüzlme kafan karismasin yeterkiiii ben yine diyorun insalalh bu yawruyu ne olursa olsun sonucunda saglikli bi sekilde kucagina alacaksinnnnn öyle hissediyorumm
insaallllahhhh... ben kafaya takarsam birisiyle konusmam yasakcitirim sen rahat ol. icime kapanirim... cok sükür takmiyorum ama sadece hani bilmedigim bisi varsada cahillik edipde sonradan tüh bir bilene sorsaydim demeyim diye önce bi arastiriyorum. cok sükür bebegim üzmedi beni simdilik, insalllah simdiden sonrada üzmeyecek.:)) hem Berlin e el öpmeye getircem sekerim...
kizlar ben 37 yasindayim ve 5-6 ay öncesine kadar bebek hic istemedim hayatimda. gerci evleneli yeni bir yil oldu ama:))) hani hayallerim arasinda ne evlilik oldu nede bebekkk... bebegin her zaman özgürlügümü kisitlayacagini düsünürdüm ve nasil olsa yegenlerim var bana yeter derdim. taaa ki esim bebek isteyinceye kadar. o istedigi icin korunmayi biraktim, ama yinede olmaz diyordum icimden, bu sene haziranda amerika seyahati planladim, en yakin arkadasima bir ayligina.. sonra yazin tr ye gitme plani yaptim, sonra bir sürü kuzenime sö verdim hafta sonu gelicem diye. ama iste ikinci ayda olduuuu.... buradaki önemli nokta bebek düsünmemekti.....
senin kii iyimişşş prensesiimmmm benimm herif bide çay koyda öle git dioooo
sal gitsinn en güzeli bu akıllar banada iyi geldii
kışlar size iyi akşamlar benim uyku vaktim geçtibu akşam gidim uyuyum artıkın
hoşş buldummmm canımm yasakımmmm
nrdesiin bi kaybolyon bi gelyonnnn
morem özele gidip geliyommmbaska yere gitmiyom vallaaa yaw bide bu net beni deli edecek sayfa donuyoo
hep sıkıntı stresss yaniiii
insaallllahhhh... ben kafaya takarsam birisiyle konusmam yasakcitirim sen rahat ol. icime kapanirim... cok sükür takmiyorum ama sadece hani bilmedigim bisi varsada cahillik edipde sonradan tüh bir bilene sorsaydim demeyim diye önce bi arastiriyorum. cok sükür bebegim üzmedi beni simdilik, insalllah simdiden sonrada üzmeyecek.:)) hem Berlin e el öpmeye getircem sekerim...
kizlar ben 37 yasindayim ve 5-6 ay öncesine kadar bebek hic istemedim hayatimda. gerci evleneli yeni bir yil oldu ama:))) hani hayallerim arasinda ne evlilik oldu nede bebekkk... bebegin her zaman özgürlügümü kisitlayacagini düsünürdüm ve nasil olsa yegenlerim var bana yeter derdim. taaa ki esim bebek isteyinceye kadar. o istedigi icin korunmayi biraktim, ama yinede olmaz diyordum icimden, bu sene haziranda amerika seyahati planladim, en yakin arkadasima bir ayligina.. sonra yazin tr ye gitme plani yaptim, sonra bir sürü kuzenime sö verdim hafta sonu gelicem diye. ama iste ikinci ayda olduuuu.... buradaki önemli nokta bebek düsünmemekti.....
ohhh ii olmuşşş sanki hamile eve kappanımış gibi konuşuooo
Forumu çok uzun zamandır okuyorum ve burada kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. 2 yıla yaklaşıyor evliliğimiz ve 3 aydır da bebek istiyoruz. Bata bir hafta var daha.
Burayı okumak çok güzel, bazen insanın en yakını bile derdini anlayamıyor ama buradaki birlik beni çok mutlu ediyor. Aranızda olmak çok güzel.. Bu arada 1 seneden fazla vajinismusla uğraştım ve yine buradaki üyelerin birbirlerine destekleriyle güç buldum. O zaman üye değildim sanıyorum ya da yazamadım bi'şey..
İyi ki varsınız ve bu topikle birlikte ben de sizinle bebeğimi bekleyeceğim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?