- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.721
valla moremmmkis ben seni nazaman biraktimda süpheleniyonnn
kıskançlık gözümüü kör ettiii yasakımmmm
abov dememe gerek yokmus morem takipte zatiii
benim güzel gözcüklerimde senin üzerindeee
insaaalllah kuzummm,,,, eee hadi oglusuma kiz dogurunda alalimmm davulla zurnaylaaa hahahahahaha:))
sana seve seve kiscemi verrimm sen iyi kaynana olursun eminimkiscemii seversinn ivet bi kisce dogurmaliyim hemennn
ahahaha kayinvalidem de dedi bugünnn. sabah 7:30 da düstük yollara eve geldik kardesine yemek yaptin götürdün, geldin bir daha carsiya gittin. geldin kocana yemek yaptin kendine ayri yemek yaptin. ne zaman uyucaksin sen diyorrrr..:))) maaasalllah sünhanallah tebarekallah de dedimmmmmm ama tabiii anlamadi beni:)))
bende konya beyşehir
valla cankuşş bende yapmadım bu ayy zaten kocişte hastadıe bende pek ii değildimmm
saldımm çayıraa ne gele hayırllıı gelee
evet canımm gonyalıyım burda yasıyorum
aaaaa yasakcitir bak aklima ne geldi. ben simdi meyve suyu sikiyormya hergün icine hep bir parca taze zencefil de atiyom. meyve suyuyla karisinca süper oluyor. bazen öyle de icebilirsin ama sen günde iki kere icicen ben bir kere...
ben baba tarafindan Karaman liyim annem Ermenek li...
sana seve seve kiscemi verrimm sen iyi kaynana olursun eminimkiscemii seversinn ivet bi kisce dogurmaliyim hemennn
evet evettttt basimin üsütnde tac yaparimmmmmm. ayyy ne iyi olur yaaaa, Rabbim güze yazilar yazsin insaalllahhhh herkesinkiyle bizimkilerede insaalllahhhhh
abov dememe gerek yokmus morem takipte zatiii
benim güzel gözcüklerimde senin üzerindeee
ben baba tarafindan Karaman liyim annem Ermenek li...
kıskançlık gözümüü kör ettiii yasakımmmm
yaw sen delimiisn benim güzel gözcüklerim senden baskasini görürmüüü pamik yanaciklarini birakirmiyim heccc ya benimsin ya torpannn
benimde kökümmm konya karamanlımışşşş ablaa
dedemin dedediii sonradannn bulgarda kalmışş savaş zamanıı
sal onuda sal gitsin kızçem
ben iyi alıştım ha hemen adapte ettim kendimi sal gitsin sallll
evet evettttt basimin üsütnde tac yaparimmmmmm. ayyy ne iyi olur yaaaa, Rabbim güze yazilar yazsin insaalllahhhh herkesinkiyle bizimkilerede insaalllahhhhh
amin insalalhhh
herkescikler öğrenmiş zaten gonyali olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?