Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

adetin 2.günüydü canım

Estradiol, hormonu baya yüksek cikmis kiscemm normali 45 alti diye biliyorumm:44:tsh da ayni benim gibi biraz yükselmis benimki hap kulalanmadan kendiliginden düstü..doktorum hamile klaamk icin 2,5 altina düsmesi lazim demistiiiii

simdi kafam karisti pihtilasma diyeti yapanalra baklagiller yasakkkk ceviz yasakkk

adetin 2.günüydü canım

yani genelde ya 2 ya 3 de yapıyorlar zaten estradiol yüksek canım... onun düşmesi gerekli adet gecikmesi vs bile yapıyor...onun dışındakilerde fsh ve lh oranlarını az önce yazmıştım 10 un altında olması iyi ama lh biraz daha düşerse daha da iyi.... tsh hakkında bilgim yok:26:

Estradiol, hormonu baya yüksek cikmis kiscemm normali 45 alti diye biliyorumm:44:tsh da ayni benim gibi biraz yükselmis benimki hap kulalanmadan kendiliginden düstü..doktorum hamile klaamk icin 2,5 altina düsmesi lazim demistiiiii

ayyy bu hormon neyin nesi yaaa srephone ve tarlusal kullandım bu ay ondan olabilir mi neyle ilgili bi hormonmuş bu

o zaman şimdi bi doktora gideyim bakalım ne diyecek

o zaman şimdi bi doktora gideyim bakalım ne diyecek

en güzeli doktorun yorumlaması tabi benim kürtajdan sonra düşmemişti.Hormonlar yavaş yavaş kendine geliyor stres yapma dedi doktorum üzüntü vs normal. en son yaptırdığım iyiydi. telaş yapma.. caımm en kısa zamanda herşey yoluna girsin inşallahh

Son düzenleme:
ayyy bu hormon neyin nesi yaaa srephone ve tarlusal kullandım bu ay ondan olabilir mi neyle ilgili bi hormonmuş bu

bu hormon kiscem yumurta kalitesi rezervi hakkiiinda bilgi veriyooobilmiyorum kullandigin hapalrdan etkilenirmi onu doktor bilirrr..2.güne göre baya yüksek ciikmis tama reglin 10 günü ciksa normal kabul edilir bu yükseklik ama simdiki duruma göre yüksekk.bazi labaratuvar degerleri degisebilir bi yerde sinir 75 yaziyoooo:26:bi göster ne dyicek doktoruna..genellikle ya kist olunca böyle yüksek cikiyo yada rezevle ilgili sorunda yüksek cikiyo bildigim kadariylaaaa

reglin 4.günü yapildi ama

lh 5.7
fsh 4.53
estradiol 33.4

prolaktin ozaamn ölcüldügünde 46 idi sonra bi ay sonra kendiliginden 12 ye düstüüü düzeldi

tsh o zamann 3.90 di doktorum endokrinolojiye gönderdi 2,5 altina düsürmeliyz dedi hap kulan dedi hap kulanamdan 1.5 düstü düzeldiiii

Son düzenleme:
FSH ölçümü kadar güvenilir bilgi vermese de estradiolun yüksek olması da (45'den büyük) over rezervinin kötü olduğunun bir belirtecidir. Ancak tek başına E2 ölçümü bir kriter olarak alınmaz, FSH ve CC test daha güvenilir bilgi verir.

katılıorum sana miamore kızçem :128::128::128::128::128:

rabbim ol deyince hic bisey engel degill bu kesinnsenink iaz geldigi halde yine hamiel kaldin kiscemm nasibinde varmisssdarisi insalalh hepimizeeee

amin canım ben inanıyorum yaa yumuk yumuk elli sevimlimi sevimli.. bocuk boncuk gözlü paşalarımız yada kızçelerimiz olcak hayalim.. Rabbim hemen veriosa hayırlısıymış demektir.. hemen vermezse eğer hayırlı zamanın gelmesini bekliyodur vakti vardı.. vermiyosada senin için hayır görünen şeyin aslında şer olduğundandr derler.. bence senin zamanın vardır

aynen esrarengiz kiscem bekliyez sabirlaaaa

Bende yazayım kızlar bi yorum yapın

Tsh 3.77
prolaktin 19.92
Fsh 7.92
Lh 6.85
Estradiol 38

pkoluyum canım 7 aydır gidiyorum bende pazartesi yumurta ölçümüm var çarşamba gibi de aşılama olacagim

CANIM değerlerin gayet normal görünüyor pko teşhisini ultrason muayenesi ile mi söyledi sana doktorun ???? aslında pkolularda lh değeri fsh den yüksek olur asıl o zaman pko söz edilir benim doktorum böyle demişti... sende bu değerler gayet iyi ???????????**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…