- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.081
adetin 2.günüydü canım
canım senin problemin neydi ali acara gidiyordun dimi
simdi kafam karisti pihtilasma diyeti yapanalra baklagiller yasakkkk ceviz yasakkktakip etme zaten. regl bitince basla iki güne bir gün asiri....
Kan pıhtılaşması sorunu olan kişiler için doktorlar genellikle kan inceltici bazı ilaçlar önerirler. Bununla birlikte doğadan birçok gıda doğal kan inceltici özelliğe sahiptir. İşte doğal kan incelticilerden bazıları:
Omega-3 Yağ Asitleri: Kalp sağlığı için oldukça faydalı olan omega-3 yağ asitleri kan inceltici özelliğe de sahiptir. İltihap sökücü etki yapan omega-3 yağ asitleri kandaki iltihabı azaltır.
Baharatlar Ve Bitkiler: Zerdeçal, zencefil, nane, paprika, sarımsak, arnavut biberi, körü yaprakları, kekik, dereotu, güvey otu ve meyan kökü doğal kan inceltici baharat ve bitkilerdir.
Meyveler: Kuru üzüm, kızılçık, yaban mersini, üzüm, mandalina, portakal, kiraz ve kuru erik kan inceltici özelliğe sahiptir.
E Vitamini: E vitamini yağda çözünen bir vitamindir. Birçok sebzede mevcut olan E vitamini kan pıhtılaşmasının önlenmesine yardımcı olur.
Baklagiller Ve Kabuklu Yemişler: Kan inceltici özelliğe sahip olan kabuklu yemişler aynı zamanda E vitamini bakımından da oldukça zengindir. Ceviz, badem, antep fıstığı, fıstık ve fındık gibi yemişler ve mercimek ve fasulye gibi baklagiller kanın inceltilmesine yardımcı olur.
adetin 2.günüydü canım
Estradiol, hormonu baya yüksek cikmis kiscemm normali 45 alti diye biliyorumm:44:tsh da ayni benim gibi biraz yükselmis benimki hap kulalanmadan kendiliginden düstü..doktorum hamile klaamk icin 2,5 altina düsmesi lazim demistiiiii
yani genelde ya 2 ya 3 de yapıyorlar zaten estradiol yüksek canım... onun düşmesi gerekli adet gecikmesi vs bile yapıyor...onun dışındakilerde fsh ve lh oranlarını az önce yazmıştım 10 un altında olması iyi ama lh biraz daha düşerse daha da iyi.... tsh hakkında bilgim yok:26:
o zaman şimdi bi doktora gideyim bakalım ne diyecek
canım senin problemin neydi ali acara gidiyordun dimi
ayyy bu hormon neyin nesi yaaa srephone ve tarlusal kullandım bu ay ondan olabilir mi neyle ilgili bi hormonmuş bu
pkoluyum canım 7 aydır gidiyorum bende pazartesi yumurta ölçümüm var çarşamba gibi de aşılama olacagim
Bende yazayım kızlar bi yorum yapın
Tsh 3.77
prolaktin 19.92
Fsh 7.92
Lh 6.85
Estradiol 38
sakin "keske" deme yasakcitirmm. kader buy,us, sen olmasi gerekeni yasadin. bence senin bebek düsürmenin eski yeni evli olman ile ilgiisi yok. benim arkadasim da 5 yil hic korunmadi ama hep düsük yapti. senin yine maaasalllahin var o depresyondaydiii. eger esin gelemezse sen yinede gittt, görün. nerden sifa gelecegi belli olmaz, senin hamile kalmanda sorun yokkk, sorun tasimanda...
rabbim ol deyince hic bisey engel degill bu kesinnsenink iaz geldigi halde yine hamiel kaldin kiscemm nasibinde varmisss darisi insalalh hepimizeeee
katılıorum sana miamore kızçem :128::128::128::128::128:
amin canım ben inanıyorum yaa yumuk yumuk elli sevimlimi sevimli.. bocuk boncuk gözlü paşalarımız yada kızçelerimiz olcak hayalim.. Rabbim hemen veriosa hayırlısıymış demektir.. hemen vermezse eğer hayırlı zamanın gelmesini bekliyodur vakti vardı.. vermiyosada senin için hayır görünen şeyin aslında şer olduğundandr derler.. bence senin zamanın vardır
Bende yazayım kızlar bi yorum yapın
Tsh 3.77
prolaktin 19.92
Fsh 7.92
Lh 6.85
Estradiol 38
pkoluyum canım 7 aydır gidiyorum bende pazartesi yumurta ölçümüm var çarşamba gibi de aşılama olacagim
en son yaptirdigim test dr düzeyine var dedi adetleride düzenli görmeye başladım
tedavi sonucu düzenli adet gördüm canım önceki testimide yazdım senin dediğin gibi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?