Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

okadar hassas hamilelikler olduğunu bilmiordumm kızçemm
wc bile yatakta yapılacak kadar ...

en son yaptirdigim test dr düzeyine var dedi adetleride düzenli görmeye başladım

Tsh 4.23
Prolaktin 8.89
Fsh 5.05
Lh 11.57
estradiol 152

Bu da tedaviye başlamadan önceki testim canım

o zaman estradiol hormonun yüksekmis sonra güzel düsmüssssaam son yaptirdigin testler cok güzel hicranim sorun yok

Son düzenleme:

tedavi sonucu düzenli adet gördüm canım önceki testimide yazdım senin dediğin gibi o

Anladım tatlım çünkü bazı doktorlar sadece ultrason muayenesi ile pko teşhisi koyuyor oysa ki pko da lh yüksekliğinden söz edilir.......... araştırmalara göre kadınların %23 ün yumurtalık görünümü pkoyla aynı.... doktorlar hormon testi yapıp öyle tanı koymalı pko için ondan sordum bende senin öncesi ve sonrası değerleri nekadar güzel ilerleme olmuş maşallah sana... soğan kürü de denemiş miydin pko lular çok faydasını görüyorrr

kisciklarim bende cikim artikinn kalan isciklerimi yapimm

hoscakalin dostca kalinnn

teşekkür ederim tatlım sogan bi kez içmeye kalktım ama maalesef canım yaa bende çok okudum faydasını gören çokmuş benimde pzt yumurta ölçümum var çarşamba da gibi de aşılama olacagimm

inşallah aşılama yapacağın son uygulama olsun vee hemen hamile kal inşallah canımmmmmm olmazsa da soğanı zorla ve iç mutlaka tatlımm

artik topigin yeni sahibi morem olduuuuu

allah razi olsun pazartesisevmezimden ilhananzimiza teslim etti topigi kendisi biliyosunuz cok yogun hamile bide ögretmenn cok bizimle olamiyoduu..moremde listelerle ilgilendigi icin bizimde ricamizla saolsun yönetime mesaj attii ve yönetimde moreme devretti topigiiiiiartikin tüm listeelr önde olacak sadece güncellenecekkkkkkkk

mesaala ben esrarengizimm kep kanamali oluyodu hamilleiklerim bu seferde hep yatacam napimm baska carem yok bi ümit isteee

aman yasakım sağlıcakla olsunda napcan artık yatcan bi müddet ..
kisciklarim bende cikim artikinn kalan isciklerimi yapimm

Hoscakalin dostca kalinnn

görüşürüz yasakımm bende çıkıcam malum birikti gene işler...
Kızlar bende kaçtım... öpüorum sizi byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…