- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.101
dene bakalim hem detoks yapmis olursun. insana hayatinda bir kere gereklii. ama sen en önemli seyi unutma kan inceltici seyleri siklikla tüket. aspirin, zencefil gibi. daha ne varsa iste arastiralim bakalim. ve bu sefer hamile kaldiginda tuvalet disinda kalkma.... sakin ama sakin. arkadasim hic kalkmadiiiii, cünkü biliyordu bir kere bile kalksa hersey bitecek. kizkardesi gitmedi yardima bana mi doguruyorsun dedi. kayinvalidesi bakti 9 ay...hemde bazen tuvalaetini bile yatakta yapmak zorunda kaldi...
en son yaptirdigim test dr düzeyine var dedi adetleride düzenli görmeye başladım
Tsh 4.23
Prolaktin 8.89
Fsh 5.05
Lh 11.57
estradiol 152
Bu da tedaviye başlamadan önceki testim canım
okadar hassas hamilelikler olduğunu bilmiordumm kızçemm
wc bile yatakta yapılacak kadar ...
teşekkür ederim tatlımmmmm
canım hoşgeldinnn
Yeni farkettim iyi olmaya çalışıorum sen nasılsın?
:44::44:
ozaman benkleyim eğerki geçmezde devam ederse düşünürüm zuhalim ne bileyim korktum walla geçmişten belki korku kaldı :26:
:44::44::44::44::44:
şimdi ben anlamadım normalmiii değilmi :44:
demek 2 günde normalmiş yasak kızçem :26:
sağlıkla inşallahhh yasakımmm....aynen esrarengiz kiscem bekliyez sabirlaaaa
var ksicemm rabbim kimsenin basina vermesinn hep yatanlarr var sabir versin:26::26::26:
sağlıkla inşallahhh yasakımmm....
:26::26::26::26::26::26:
tedavi sonucu düzenli adet gördüm canım önceki testimide yazdım senin dediğin gibi o
teşekkür ederim tatlım sogan bi kez içmeye kalktım ama maalesef canım yaa bende çok okudum faydasını gören çokmuş benimde pzt yumurta ölçümum var çarşamba da gibi de aşılama olacagimm
teşekkür ederim tatlım sogan bi kez içmeye kalktım ama maalesef canım yaa bende çok okudum faydasını gören çokmuş benimde pzt yumurta ölçümum var çarşamba da gibi de aşılama olacagimm
insss canım sagolasinnnnn rabbim hic birimizin kucağını bos bırakmasın
mesaala ben esrarengizimm kep kanamali oluyodu hamilleiklerim bu seferde hep yatacam napimm baska carem yok bi ümit isteee
kisciklarim bende cikim artikinn kalan isciklerimi yapimm
Hoscakalin dostca kalinnn
artik topigin yeni sahibi morem olduuuuu
allah razi olsun pazartesisevmezimdenilhananzimiza teslim etti topigi kendisi biliyosunuz cok yogun hamile bide ögretmenn cok bizimle olamiyoduu..moremde listelerle ilgilendigi icin bizimde ricamizla saolsun yönetime mesaj attii ve yönetimde moreme devretti topigiiiii artikin tüm listeelr önde olacak sadece güncellenecekkkkkkkk
kızlar doktor normal olduğunu söyledi değerlerimin. hamdolsun bi şey yokmuş
pkoluyum canım 7 aydır gidiyorum bende pazartesi yumurta ölçümüm var çarşamba gibi de aşılama olacagim
canım dr a telden mi ulaştın görüştün mu ben 3 gündür arıyorum iki no var kimse bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?