- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.121
simdi kafam karisti pihtilasma diyeti yapanalra baklagiller yasakkkk ceviz yasakkk
ali acar tatlım onun için soruyorum
cok sükür monarosaammdemekki eniyisi doktora sormakkk
baktim miamoremdedigim gibi kafam karisik kislarin yaptigi diyette bunalrin cogu yasakk.. iyce takip edim onlari ara sirada sorumm
ali acar tatlım onun için soruyorum
seker senin more Istanbul u fellik fellik dolasiyor. simdi cevahir deler, nerde yeemk yiceklerini söyledimm.. ayy nasil canim cekti simdi Istanbulda olmak vardi anasini satayimmmm.
canım dr a telden mi ulaştın görüştün mu ben 3 gündür arıyorum iki no var kimse bakmıyor
yaw gelsin bura miamorem söyle bi topik devredilmis saana de
söyle bari o zaman sadeceeeeegelemezzz cevahir ile evi arasi cokk uzakkk. bugün esiyle birlikte olacaklar:)))romantik romantikkk
canım sperm kalitesi düşük oluncada aşılama yapılıyor genelde neyren araştırdım ben sen keci boynuzu kürü ve caksir tozunu araştır eşin için canım
yaw gelsin bura miamorem söyle bi topik devredilmis saana de
gelemezzz cevahir ile evi arasi cokk uzakkk. bugün esiyle birlikte olacaklar:)))romantik romantikkk
yaaa yasakcim ben bebisi hissetmiyorum dahaa.. yani cok dikkatli olursam bir iki tik oluyorda, baska bisi hissetmiyom
anladım canın bende ali acar ile görüştün sanmistim neyse bakalım
ernken daah kiscemm doktorlar bile en erken 20 haftadan sonra diyooama ikinci ve ücüncü bebede erken hissediliyomus mesala 15 ve 16.haftaalrdaaa ama ilk coocukta 20.haftada net hissediliyomusss
hmmmm beklicez artik:))) loori den ne haber yaaa. okul basladi bir türlü planlayamadi günü galiba.. dün lidl da hamile kiyafetleri vardi onada haber vermistim gidebildi mi acaba?
loorimden haber yok kursa basliycakti bu hafta nasi gidiyoki kursuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?