Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seker senin more Istanbul u fellik fellik dolasiyor. simdi cevahir deler, nerde yeemk yiceklerini söyledimm.. ayy nasil canim cekti simdi Istanbulda olmak vardi anasini satayimmmm.

seker senin more Istanbul u fellik fellik dolasiyor. simdi cevahir deler, nerde yeemk yiceklerini söyledimm.. ayy nasil canim cekti simdi Istanbulda olmak vardi anasini satayimmmm.

yaw gelsin bura miamorem söyle bi topik devredilmis saana de

Son düzenleme:
canım dr a telden mi ulaştın görüştün mu ben 3 gündür arıyorum iki no var kimse bakmıyor

yok canım şimdi aliacara gitsem elime vericek hormon testi sonra gitcem yaptırıcam ben de ahmet özcan da faruksükanın polikinliği var ordan yaptırdım ordaki doktora da sordum. Ali acara haftaya gidicem inşallah

canım sperm kalitesi düşük oluncada aşılama yapılıyor genelde neyren araştırdım ben sen keci boynuzu kürü ve caksir tozunu araştır eşin için canım
Ilaclar 250tl ve raporlu canım
150tl sperm
350de dr alıyor böyle konuştuk ama bakalım ne o lacak

yaaa yasakcim ben bebisi hissetmiyorum dahaa.. yani cok dikkatli olursam bir iki tik oluyorda, baska bisi hissetmiyom

erken daaha kiscemm doktorlar bile en erken 20 haftadan sonra diyooama ikinci ve ücüncü bebede erken hissediliyomus mesala 15 ve 16.haftaalrdaaa ama ilk coocukta 20.haftada net hissediliyomusss

Son düzenleme:
ernken daah kiscemm doktorlar bile en erken 20 haftadan sonra diyooama ikinci ve ücüncü bebede erken hissediliyomus mesala 15 ve 16.haftaalrdaaa ama ilk coocukta 20.haftada net hissediliyomusss

hmmmm beklicez artik:))) loori den ne haber yaaa. okul basladi bir türlü planlayamadi günü galiba.. dün lidl da hamile kiyafetleri vardi onada haber vermistim gidebildi mi acaba?

hmmmm beklicez artik:))) loori den ne haber yaaa. okul basladi bir türlü planlayamadi günü galiba.. dün lidl da hamile kiyafetleri vardi onada haber vermistim gidebildi mi acaba?

miamorem ayni anda ayni seyi düüsnmüsüzzzzbende looriyi yazmistim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…