- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.601
evet nazim kuru siyah uzum
kızçem benimm oynak kızımm gibii resimlerii diorummmsende koysana güzelceee kullanıcı profiline girr sol altta AYARLARIM var onun altında da AVATARI DEĞİŞTİR dio oraadann
Eki Görüntüle 702007
dosya aç de pcnde resim seç ve yükle de bebemmm
işteee kısmett canımmm yaww bak sen soğan kürünüde yaptın o ayy
bende yaptım ama olmadıııkısmette ne varsa o olurr inş. Rabbimmm çok bekletmesinnn
3 günn taze taze yapyozz yanii canımmmyakmayalımm kendimizii buhardaaa :26::26::26::26:
kizlarrrr 29 mayis evlilik yildönümümüzzzzzz. ne hediye aliyim yardim edin. kiyafet olmaz, parfüm taki saat olmaz...
nazimm mutlaka dene derimbana sua edersinnn artik
sağol canım
o zamn hayırlı olsun canım bundan sonra ilk sayfadan buluruz listeyi ben haftasonu okucam canım okuyamadıklarımı
bende yeni duydum
yaptım canım rıfkının resmini koyayım dedim ama büyük geldi olmadı neyse teşekkürler
sana herzaman dua etyomm kızçem Allah razı olsunn düşük yaptımmm ilk senn sarıldn banaa gelincee
yerin farklı ve daim bende bitanemmm
ben 2sinide yaptim o ayda ikisinide ilkkez yaptim... Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder insallah
ohhh olsunn kızçemmm sadace kk dakilere bağlama kendini google amcamdanda yararlannn
biraz yanicak kusunuz ama birakin yansin 15 dk fln oturum oylece
kizlaar ben teldeyimmm yazamazsam haberiniz olsunn :102::102::102::102::102:
ihtiyaçları varsa eğer koçişleriniin ihtiyacı olan bişi alın derim yada isteyip alamadığı vakit bulamadığı ucuz yollu bişi olabilir eğer bunlr olmaz derseniz arabaları varsa arabaya birşey alın çok hoşlarına gider kalkıp da parfüm gömlek kol düğmesi desem abezz kaçardı bilmm siz bilirsiniiz genede
valla kuşumm araba vardaa benşm kociş aracın içne ne süs sever ne bişiyy cins azcıkkk
Pufffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?