- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.641
işin zor ozaman cnm Allah yardım etsin . kızlar 15 dk ya çıkıyorum ben koçiş kızartma istedi 11 de gelecekmiş çay koycam daha
ayyyyy ne kadar benziyor eslerimizzz... böyle oluncada cok daha zor oluyor yaaa..üfffff
ee o zaman bi pasta al soyle kalpli fln guzel bi pasta guzel yemekler yap mumlar fln oda guzel olur bence
hosgeldin canimm
sorma ablaa yawww bişeyde ihtiyacı yokk soruorumm bişey istemem diooo
ee o zaman bi pasta al soyle kalpli fln guzel bi pasta guzel yemekler yap mumlar fln oda guzel olur bence
bence deeee ben öyle yapmıştım benim kocişim çok sever onun için bir şeyler yapmamıı
miammm ben yukarisa bi fikir soyledim nasill
işin zor ozaman cnm Allah yardım etsin . kızlar 15 dk ya çıkıyorum ben koçiş kızartma istedi 11 de gelecekmiş çay koycam daha
kizzz gece gece ne kizartmasi
güzel ama benim zevkime uygun degil kzum yaa. ben otellerden spalardan nefret ederim. aynen esimde öyle. bir sürü gutschein var arkadaslar hediye etmis valla daha gitmedik masajli falan. #
acaiptir benim kocam taki takmaz ,saat takmaz... kiyafet ise camp david disinda bisi giymez...parfüm olmaz. ne bileyim ilk yilimiz unutulmasin istedim.. daha zaman var. iyice düsüneyim. dogum gününde lego almistim delirmisti. star wars:))
kizzz gece gece ne kizartmasi
kolayy geldinnn canımmmm sen yeme kız bu saatee yağ ve kilo oalrak döner vallaa
canım bizde öyle koçiş geç gelio 11 de ondan geç yiyor 3 gündür yoktum canı kızartma istemiş şekerim napimmm mecbur yapçam
bence deeee ben öyle yapmıştım benim kocişim çok sever onun için bir şeyler yapmamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?