Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vala unuttum yasakhayalimm allah tamamina erdirsin insallah bu sene erkek senesi zaten heee evet bak habibtemle dunur olucaktik bizz kursa 1 gun gittim 14une kadar ferien bakalim kitaplai fln alicam iste iyi gidicek sanirsam

loorim öyle diyosunuzda pihtilasma topiginde kizi olanda cok yaw bence karisikk bak habbitemde bu yil doguracak kizi olacakkkana negüzel kurs tatildeeee

vala unuttum yasakhayalimm allah tamamina erdirsin insallah bu sene erkek senesi zaten heee evet bak habibtemle dunur olucaktik bizz kursa 1 gun gittim 14une kadar ferien bakalim kitaplai fln alicam iste iyi gidicek sanirsam

kac kislik sinif? türk var mi hic? tanistin mi yeni insanlarla?

söylerim söylemem mi... belki calisma masasi icin resim cercevesi alirimm. icine bizim fotomuzu koyarim. yada foto makinesi icin bisiler düsünebilirim. bilemiyorummm

ben geçen sene kupa yaptırmıştımm üserinde resimlerimizz varrr dedi çay içememm onula ozaman dedimm kalemlik yappp masada müdrlerii görür öle laf ederler die koymamıştı bilşemmm yok ona resimmmm

kiscem hosgeldin efe iy oldumuu:26::26:

basiniz sagolsun dilekimmmm rabbim sabirlar versinn:26::26:

Hosbulduk yasakimmm çok şükür iyi canimm şimdi
Sağol yasakim mekani cennet olsun elimizden başka birşey gelmiyor

hoşgeldin kızçemm nasılsınn

Hosbulduk pensemmmm allaha şükür iyiyim canim sen nasilsinn

Kizlar annemlerde netim çekmiyor pat diye gidersem kusura bakman sizi özledim bi baakayim dedim

taki takar mi yada saat.. bence hep üzerinde tasiyabilecegi bisi olmali. ama benim esim arabasina bir sey astirmaz yapisttirmazz:))) taki takmaz saat takmaz..

ablacımm saatler sevgiler günüde alıdn yawww 4 yıldırrr 4 tane saat almışımmm

nazım ben ilk yılımızda evlilik yıldönümümüzde giymiştim gelinliğimi sonra romantik bi müzik açıp dans etmiştik
ahahahahahahaha
ahahahahaha
ahahahahaha benim gelinligim tertemiz asagida kilerde asili duruyor. ama ben icine girememmmm 15 kilo fazlam var.
ahaahahahahahahaha
icine girebilirsem bosvermisim kocayi bana hediye olur o ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…