- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.701
vala unuttum yasakhayalimm allah tamamina erdirsin insallahbu sene erkek senesi zaten heee evet bak habibtemle dunur olucaktik bizz kursa 1 gun gittim 14une kadar ferien bakalim kitaplai fln alicam iste iyi gidicek sanirsam
Ben geldiiiiiimm:)))
kiscem hosgeldinefe iy oldumuu:26::26:
basiniz sagolsun dilekimmmm rabbim sabirlar versinn:26::26:
vala unuttum yasakhayalimm allah tamamina erdirsin insallahbu sene erkek senesi zaten heee evet bak habibtemle dunur olucaktik bizz kursa 1 gun gittim 14une kadar ferien bakalim kitaplai fln alicam iste iyi gidicek sanirsam
hosgeldin habbitemmBen geldiiiiiimm:)))
ooyyy hiç uğraşamamm gelinlikleeeesırtı açıktı benimmm kim bağlıcakk onuuu
loorim öyle diyosunuzda pihtilasma topiginde kizi olanda cok yaw bence karisikk bak habbitemde bu yil doguracak kizi olacakkkana negüzel kurs tatildeeee
söylerim söylemem mi... belki calisma masasi icin resim cercevesi alirimm. icine bizim fotomuzu koyarim. yada foto makinesi icin bisiler düsünebilirim. bilemiyorummm
hosgeldin hancekimmmmmmmmmmmmm
ne oldukiii:26:
kac kislik sinif? türk var mi hic? tanistin mi yeni insanlarla?
kiscem hosgeldinefe iy oldumuu:26::26:
basiniz sagolsun dilekimmmm rabbim sabirlar versinn:26::26:
hoşgeldin kızçemm nasılsınn
Hoşbuldummm bitanemmm nasılsın,elma çekirdeğimiz oluşumuz nasıl???
taki takar mi yada saat.. bence hep üzerinde tasiyabilecegi bisi olmali. ama benim esim arabasina bir sey astirmaz yapisttirmazz:))) taki takmaz saat takmaz..
hoşş geldinnn dilemmmmm
ahahahahahahahanazım ben ilk yılımızda evlilik yıldönümümüzde giymiştim gelinliğimi sonra romantik bi müzik açıp dans etmiştik
hoşgeldin hancekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?