Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dilegimmm basiniz sagolsunn yeni ogrendimm efeme iyi bakk

Kizlar en çok babama üzüldüm ben babami ilk defa böyle gördüm cook ağladı yüreğim parçalandı bide cenazesine yetisemedim gurbet nekadar kötü birsey

nazım ben ilk yılımızda evlilik yıldönümümüzde giymiştim gelinliğimi sonra romantik bi müzik açıp dans etmiştik

yawww melekimmm herşeyi beceriorumm bak artık yemek bişem yapıorum ama o romantzmi beceremioummm

iyi yaptın kızçemm bizde seni özledikk valla efe nasıl iyi oldumu

Kizlar en çok babama üzüldüm ben babami ilk defa böyle gördüm cook ağladı yüreğim parçalandı bide cenazesine yetisemedim gurbet nekadar kötü birsey

aynen oyle benimde gecen aralikta kuzenim vefat etmisti 33 yasindaydi ben 5 gun sonra gidebildim cok kotu gercekten sende dikkat et kendine bak bebek emziriyosun cok fazla uzulup sutun kesilmesin :26:

üzülmesmii dilekimmmm ana buu yaşı kaç olursa olsunnn ananın acı başka olurrr rabbimmmm uuzn ömür versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…