- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.721
Hosbulduk yasakimmm çok şükür iyi canimm şimdi
Sağol yasakim mekani cennet olsun elimizden başka birşey gelmiyor
Hosbulduk pensemmmm allaha şükür iyiyim canim sen nasilsinn
Kizlar annemlerde netim çekmiyor pat diye gidersem kusura bakman sizi özledim bi baakayim dedim
nazım ben ilk yılımızda evlilik yıldönümümüzde giymiştim gelinliğimi sonra romantik bi müzik açıp dans etmiştik
Hoşbuldummm bitanemmm nasılsın,elma çekirdeğimiz oluşumuz nasıl???
4 turk var hepsi yabani gibilerfazla kalabalik degil 20 vardir :26:
nazım ben ilk yılımızda evlilik yıldönümümüzde giymiştim gelinliğimi sonra romantik bi müzik açıp dans etmiştik
Hosbulduk yasakimmm çok şükür iyi canimm şimdi
Sağol yasakim mekani cennet olsun elimizden başka birşey gelmiyor
Hosbulduk pensemmmm allaha şükür iyiyim canim sen nasilsinn
Kizlar annemlerde netim çekmiyor pat diye gidersem kusura bakman sizi özledim bi baakayim dedim
Hoşbuldum kutuklupensemmm nasılsın??
hosgeldin habbitemm
dilegimmm basiniz sagolsunn yeni ogrendimmefeme iyi bakk
Kizlar en çok babama üzüldüm ben babami ilk defa böyle gördüm cook ağladı yüreğim parçalandı bide cenazesine yetisemedim gurbet nekadar kötü birsey
Kizlar en çok babama üzüldüm ben babami ilk defa böyle gördüm cook ağladı yüreğim parçalandı bide cenazesine yetisemedim gurbet nekadar kötü birsey
Hoşbuldumm nazım kaptım eşimin elinden pcyi:))hoşş geldinnnn hancekimmmmmm
Hoşbuldum kutuklupensemmm nasılsın??
iyi yaptın kızçemm bizde seni özledikk valla efe nasıl iyi oldumu
evcillesirler az zaman gecsinn. korkmustur simdi onlarrr ahahahahahahaha... az zaman taniii sekerr:))
Hoşbuldumm nazım kaptım eşimin elinden pcyi:))
yawww melekimmm herşeyi beceriorumm bak artık yemek bişem yapıorum ama o romantzmi beceremioummm
Dileğim başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun inşallah..Üzme kendini canım bak efemizi emziriyorsun...Sağol bitanem
Efe çok şükür bugün iyi loorimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?