- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.661
morem istemiyosa alma yaw iki haftadir bunun telasindasinnyaw alistirmayin herifleri bosverinnn
yaww yasakımmm ilk senemiz yaaa2 sene almam sanırsammmm
hoşş geldiiinn prensessimmmmm
yasaakhayalimmm gelmisss hosgelmissssssssssssss
hoşbuldukk canım
güzel ama benim zevkime uygun degil kzum yaa. ben otellerden spalardan nefret ederim. aynen esimde öyle. bir sürü gutschein var arkadaslar hediye etmis valla daha gitmedik masajli falan. #
acaiptir benim kocam taki takmaz ,saat takmaz... kiyafet ise camp david disinda bisi giymez...parfüm olmaz. ne bileyim ilk yilimiz unutulmasin istedim.. daha zaman var. iyice düsüneyim. dogum gününde lego almistim delirmisti. star wars:))
vala ben ilk senede almadim öylede alistiiidogum günü gelmeden tesadüfen bisey alirsamda simddien bunu dogüm gününe say diyorum öylece ha bi gönül almis oluyommm
ilk senemiz ya belki dışarı çıkabiliriz die umuudd içindeyim amaa kısmettt bakalımmm
yasakhayalim sana hosgeldin dedim gormedin yaa
loorim yazdim sen görmemisinn kiscemmmm
vala ben ilk senede almadim öylede alistiiidogum günü gelmeden tesadüfen bisey alirsamda simddien bunu dogüm gününe say diyorum öylece ha bi gönül almis oluyommm
gelinlikmiiii harika bi fikirr kiscem yawwwwbelki kocişin düşünür tatlım seni dışarı çıkarır ama evden zevk alan dışardan almayan biriyse bence sen onu şaşırt evde mükemmel bir hazırlık yap ve gelinliğini giy
sende yasakımmmm
morem listeler güzel olmussssoynayabiliyosun demi üzerinde kapali degil demii
loorim yazdim sen görmemisinn kiscemmmm
yasakımm kısss güldürdün beniii allahh ta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?