Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben gormedim demekki napiyosun karsilasamiyoruzz papommun bebisinin cinsiyetini biliyomusun onunlada hic karsilasamiyorumm

saol iyiym loorim bugünde ben seni sordum kursa ne basladimi diyeeeesaan dedimya kiscem oglu olcekmis diyeeeegecen habbitem geldi söyledim seni sevindi loori dünürüm unutmasin dedi onunda kizi olcekyaaaaa

güle güleee kızçemm şimdiden afiyett olsunnnn

sabaha görüşürzzzz

vala ben ilk senede almadim öylede alistiiidogum günü gelmeden tesadüfen bisey alirsamda simddien bunu dogüm gününe say diyorum öylece ha bi gönül almis oluyommm

yokk ysakımmm kıyamam ilk sene benim içinde önemlii o kadar uğraş sonundaaa beraber oldukkk sağlıklı sıhatlii ne alsam azzz ondan değerlii bişey bulmalııymmmm öle manende değerli olmalıı

saol iyiym loorim bugünde ben seni sordum kursa ne basladimi diyeeeesaan dedimya kiscem oglu olcekmis diyeeeegecen habbitem geldi söyledim seni sevindi loori dünürüm unutmasin dedi onunda kizi olcekyaaaaa

vala unuttum yasakhayalimm allah tamamina erdirsin insallah bu sene erkek senesi zaten heee evet bak habibtemle dunur olucaktik bizz kursa 1 gun gittim 14une kadar ferien bakalim kitaplai fln alicam iste iyi gidicek sanirsam

yokk ysakımmm kıyamam ilk sene benim içinde önemlii o kadar uğraş sonundaaa beraber oldukkk sağlıklı sıhatlii ne alsam azzz ondan değerlii bişey bulmalııymmmm öle manende değerli olmalıı

valal morem ben bu konuda zayifim hic yapamdigim icinn inslalah diger kisciklarim yardim ederr..

belki kocişin düşünür tatlım seni dışarı çıkarır ama evden zevk alan dışardan almayan biriyse bence sen onu şaşırt evde mükemmel bir hazırlık yap ve gelinliğini giy

ooyyy hiç uğraşamamm gelinlikleeee sırtı açıktı benimmm kim bağlıcakk onuuu

taki takar mi yada saat.. bence hep üzerinde tasiyabilecegi bisi olmali. ama benim esim arabasina bir sey astirmaz yapisttirmazz:))) taki takmaz saat takmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…