- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.681
orjinal bişeyy bulusan banada söle ablaaa
ben gormedim demekki napiyosun karsilasamiyoruzz papommun bebisinin cinsiyetini biliyomusun onunlada hic karsilasamiyorumm
ben kıyamam canım zaten zayıf yesin kıyamam ben ona. kızlarrr ben kaçar Allahın izniyle yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın stres yapmaın kafanıza toka takın başka brişey takmayın herkesi öptüm
gelinlikmiiii harika bi fikirr kiscem yawwwwvala 40 yil düüsnsem akliam gelmezdiii
saol moremmmmm
vala ben ilk senede almadim öylede alistiiidogum günü gelmeden tesadüfen bisey alirsamda simddien bunu dogüm gününe say diyorum öylece ha bi gönül almis oluyommm
hoşbuldukkk bitanemmm
yıldönümü telaşı sarmışşş
Selam kızlar
saol iyiym loorim bugünde ben seni sordum kursa ne basladimi diyeeeesaan dedimya kiscem oglu olcekmis diyeeee gecen habbitem geldi söyledim seni sevindi loori dünürüm unutmasin dedi onunda kizi olcekyaaaaa
hosgeldin dilegimmm napiyosunn efem nasilll
yokk ysakımmm kıyamam ilk sene benim içinde önemlii o kadar uğraş sonundaaa beraber oldukkk sağlıklı sıhatliine alsam azzz ondan değerlii bişey bulmalııymmmm öle manende değerli olmalıı
belki kocişin düşünür tatlım seni dışarı çıkarır ama evden zevk alan dışardan almayan biriyse bence sen onu şaşırt evde mükemmel bir hazırlık yap ve gelinliğini giy
valla 2 haftadırr düşünüommm canım
yokk ysakımmm kıyamam ilk sene benim içinde önemlii o kadar uğraş sonundaaa beraber oldukkk sağlıklı sıhatliine alsam azzz ondan değerlii bişey bulmalııymmmm öle manende değerli olmalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?