Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben 2 tane okurum canım ama hemen okuyamam daha okunacak Meryem surelerim var

naze günaydın hoşgeldin bu arada topik sana mı geçti??

güünnayydınnnn cankuşummmmm

evet kızçemmmm p.tesimdenn rica ettikk sağolsunn kırmadı topik gene p.tesmindirr ben sadece işletmecisiyim kızçem

ben 2 tane okurum canım ama hemen okuyamam daha okunacak Meryem surelerim var

Allah kabuul etsinnn melekimmmm şimdi 2 gün katılımcıları yazcam canımmm p.tesi başlarıozz Allah izin verirsee

hicranımla rosemm nerde beawwww

kızççlerrrrr hadi gelin sarılayımda gitcemmmm

Allah kabuul etsinnn melekimmmm şimdi 2 gün katılımcıları yazcam canımmm p.tesi başlarıozz Allah izin verirsee
tamam canım okurum ben allah kabul etsin nerde hasta kulları varsa şifa versin acilen hepsine..
6 tane Meryem suresi okuyacam adetliyken okumaduklarımı falan
yaww melekimmm topik kalabalıkken şöle 2 saat dursan tamamdır amaa gelyonn kaçyonnn

morem yaw...
çok duramıyom ki işim oluyo çıkmak zorunda oluyom havada güzel evde durmuyom fazla bu sıralar

yaww melekim bi yandann böle iii valla 5000 den sonra bişey yok zatennn

cankuşlarr benn çıkıorummmm anneme doğru gitcemm azcıkkk bide anneler günü hediyesii bakcammmm

akşama görüşürüzzz

ps: yasakımm geçmişre senin için notlarımm varr

Allaha şükürrr canımmm yawww bu ara iimmm nedense yaz geldi ondan mı ne
asıl sen nasılsınnn canımm p.tesimi gitcen dr

sevindim canım iyi olmana, aynen bende öyle yazı çok seviyorum kış insanı değilim, çarşamba gidecem canım artık doktor o gün var

sevindim canım iyi olmana, aynen bende öyle yazı çok seviyorum kış insanı değilim, çarşamba gidecem canım artık doktor o gün var

hayırlslıı olsunnn cankuşummm baklalımm sende erkekk akımına katılcan mıı

cankuşlarr benn çıkıorummmm anneme doğru gitcemm azcıkkk bide anneler günü hediyesii bakcammmm

akşama görüşürüzzz

ps: yasakımm geçmişre senin için notlarımm varr

dur kıscem benide al süpürgene bende çıkıyom şimdi boşuna benzin harcamıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…