- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.961
Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş :26::26: Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....
naze günaydın hoşgeldin bu arada topik sana mı geçti??
gnnaydınnnn melekiimmmmm
yaww ne kada az kalmışş 5000
ben 2 tane okurum canım ama hemen okuyamam daha okunacak Meryem surelerim var
güünnayydınnnn cankuşummmmm
evet kızçemmmm p.tesimdenn rica ettikk sağolsunn kırmadıtopik gene p.tesmindirr ben sadece işletmecisiyim kızçem
günaydın morem az kaldı ama daha 10 günden önce yapamam ben 5000
anladım naze hayırlı olsun
çok teşekür ederimmmm canımmmm
hem zatenn bu topik hepmiiznnn
tamam canım okurum ben allah kabul etsin nerde hasta kulları varsa şifa versin acilen hepsine..Allah kabuul etsinnn melekimmmmşimdi 2 gün katılımcıları yazcam canımmm p.tesi başlarıozz Allah izin verirsee
yaww melekimmm topik kalabalıkken şöle 2 saat dursan tamamdır amaa gelyonn kaçyonnn
nasılsın iyisin inşallah
tamam canım okurum ben allah kabul etsin nerde hasta kulları varsa şifa versin acilen hepsine..
6 tane Meryem suresi okuyacam adetliyken okumaduklarımı falan
aamminnnn melekimmmmmmmmmmmevlam dermansız dert hastalık vermesin kimseyee
morem yaw...
çok duramıyom ki işim oluyo çıkmak zorunda oluyom havada güzel evde durmuyom fazla bu sıralar
yaww melekim bi yandann böle iii valla 5000 den sonra bişey yok zatennn
nazlım 6 kalpçik olmak için kaç mesaj gerekli ki
Allaha şükürrr canımmm yawww bu ara iimmm nedense yaz geldi ondan mı ne
asıl sen nasılsınnn canımm p.tesimi gitcen dr
sevindim canım iyi olmana, aynen bende öyle yazı çok seviyorumkış insanı değilim, çarşamba gidecem canım artık doktor o gün var
:79::98::111::112:
bakalım neler çıkmış
cankuşlarr benn çıkıorummmm anneme doğru gitcemm azcıkkk bide anneler günü hediyesii bakcammmm
akşama görüşürüzzz
ps: yasakımm geçmişre senin için notlarımm varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?