Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol cankusum sükür iyimm sen naptin öglen yoktun net olmadigi icinmi misafirin nemi vardii

edam biliyosun demi hedef 3000 sonra yatakkkk durma

edam topikte bi degisiklik farkettinmiii

ewet habıbtemm oyuzden burdayımmm zaten hedef 3000 ınsallah yapablırım kıscem oglende yoktum anemdeydım cam falan sıldıkk ordan bıze geldıkk annemıde aldım bu gece bızde

kıyamamm yaa rabbimmm şifa versinnn edammm çokk üzüldümmmm
allahın izniyel düzeliirrr biseyi kalmazz abamııznn :26::26::26::26:

erkenn fark edilmiş edammm Allahın izniyleee düzellirrrr

kızçemmm bu hastalıkların en ii tadavisi moral canımmm moralini yüksek tutcakkk öle yada böle zorlucak kendiiiniii :26::26::26:

edam topiktede organize etsin morem hepimiz yasin okuyalim ablan icin yine 41 yasinnneminim tüm kislarr okumak istiycek kiscemmmm

canla başlaa yasakımmmm hemenn başlatıorummm edamınn ablası için 41 yasinii

topike artik karismiyom yazmis sezsiz kalacam demisssskismiyo artik anladim ben böyle yazincaaaa

sende aldınn bura mı cektinn yasakımmmmm ben size tepkili olmak için sessiz kalcam dedimmm hani portesto babındaaa iştee bak görümsünn adamın zikri neyse fikri o olurmuşşş

canla başlaa canlrrrrr

Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş :26::26: Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…