- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.941
saol cankusum sükür iyimmsen naptin öglen yoktun net olmadigi icinmi misafirin nemi vardii
edam biliyosun demi hedef 3000 sonra yatakkkk durma
edam topikte bi degisiklik farkettinmiii
ewet habıbtemm oyuzden burdayımmm zaten hedef 3000ınsallah yapablırım kıscem oglende yoktum anemdeydım cam falan sıldıkk ordan bıze geldıkk annemıde aldım bu gece bızde
ablam gogsunden amelıyat olmustu yaa demıstımm sızlere bugun patolojıden sonuclarını alms kotu huylu tümör cıkmıs oyuzden cok morelımız bozukk
ewett tatlımmm sıra anneme gelmıstı yaz temızlıgı yaptım Annecıgımee sonradan da alıp bıze ggetırıdımm yorgunluk kahvemızı ıcmeye sonradanda yolamadım eve burda kalıcakkhemde canı sıkkın malummm onunda ablama uuzuluyor aglıyor sureklııı
walla habıbtemm unnıversıte hastanelerıne gıtmesını ıstedı bırkere daha cerrahı mudahale gerekeblır falan demıs bılmıyorum artık ne yapacak pazartesı gunu unıversıte hastanesıne gıdıcek bıkerede tahlılını oraya gısterecek
ınsallah habıbtemm ablamı cogu kezz tesellı edıyoruzz bu sekılde konusarak ama gel gelelım ablam anlamıyorrr hastalıga canı cok az ıster ıstmez uuzuluyorr bız ne dersek dıyelım tesellı olmuyorrr kendını yıpratıyor bırde ben doktorun soyledıgını kulagımla duydum sız ne dersenız dıyın ben tesellı olamam dıyor aglıyorr bu gece asla uyuyamaz cok effamlı ablam oyle boyle deıl ben kendımı bılıyorddumm effamlı ama ablam bende beter bırsey duymaya görsünn yeterkııı o an iş biterrr kendını yıyorr ısdee walla ne olcak hıc bılgım yok sureklı dıyor ben olucem falan gece ruyamda bunu gormmustumm ben dıyor hatta bı aksam ruyasında babamı gormus dıyor ısde babam benı yaynına cagırıyor dıyo ölücenm ben bu hastalıktan dıyor bugun cok uzdu bızı oyle boyle deıll aglamaktab gözlerımız yumruk gıbı oldu tesellı etsek yıne aynıı offff yaaaaaaaa
son 5 msjım
kiz yerim seniben bi kere yazana kadar 3000 yapmaya cok az kalmisssssss
edam topiktede organize etsin morem hepimiz yasin okuyalim ablan icin yine 41 yasinnneminim tüm kislarr okumak istiycek kiscemmmm
aaaa bu çokkkk güzell olurrr keskee isteselerrr bilmiyorumm isteyen olurmu dersınnn walla bende onlara cok dua ederımmmm
eskisi gibi kismiyo morem edammm eger sen cikalim dersen cikarizz
topike artik karismiyom yazmis sezsiz kalacam demisssskismiyo artik anladim ben böyle yazincaaaa
ama senin yigenin yatacakmissssmoremden izin var artikin galiba eskisi tepkiyi göstermiyooo
amin edammmmhemen baslariz insallah yarinn okuycak kislar adini yazdirir iki gün bekelriz kimelr okuycak diye..eksik olursa iki ser okur yine 41 yasine tamamlarizz insallahh... isteyen kislarimiz namazinida kilar inslalahh
hancekimin cici annesinin tedavisi nasi geciyokii inslalah onunkide iyi gidiyor galibaaasükür simdi her imkan varrrr tedaviler basarili geciyo bu tür hastalikalrdaaaaaa
günaydınnnn canlarrr günaydın :)
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba herkese....
güünnayydıııınnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın nazlım
ne var ne yok geçmişte:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?