Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edaammm hhepp gece gelion artıkk beaaa

elceslerine dağlıkkkk yasakımmmmm :
thank you moremmm cok hamaratim yawww
erkenn fark edilmiş edammm Allahın izniyleee düzellirrrr
insalah morem bende öyle diyom
canla başlaa yasakımmmm hemenn başlatıorummm edamınn ablası için 41 yasinii
saol morem
ülemii kızmıomuymuşummm
ama öyle demek istedin ya
üleymişşşşedammmmmmm
haberi yok moremin
sende aldınn bura mı cektinn yasakımmmmm ben size tepkili olmak için sessiz kalcam dedimmm hani portesto babındaaa iştee bak görümsünn adamın zikri neyse fikri o olurmuşşş
öyle anlamistim morem kusura bakmatamam gec yatmak yok
ilhanazz

Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş :26::26: Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....

yasakhayall

amin saol morem insalah tüm kislarimiz bi tanede olsa okurrrrrr edanin ablasi hepimizin ablasi sayilirrrr cünküü

günaydın morem az kaldı ama daha 10 günden önce yapamam ben 5000

aldim notlari morem merak etmeeeanlayacagimi anladim
yokk melekimmmm 6 kalpçiği amuda kalksak vermioalrrr

aynen kac kere kalktim yine vermedilerrr

Son düzenleme:
canla başlaa yasakımmmm hemenn başlatıorummm edamınn ablası için 41 yasinii

Alllahh senden de razı olsunn nazım moremm allahım tezvakıtte saglıklı bı sekılde evlat sahıbı olmayı nasıp etsınnn okuyaca olan arkadaslarıma sımdıden tesekkurlerımı ıletıyorumm allah hepınızden razı olsunn ıyıkı varsınız canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…