Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

olabilir canımmm bende sahablar o kadar zor kalklıoru kii anlatammm neredeyse yataktan atcam kendimi kalkmak içinn
evet yazın getirdiği ağırlık cnım vallahi yaz güzel hoşta işte birde şu ağırlık olmasa iyi olacak .
her gün mu olsa gün aşırı mi nasıl yapsak ki büyük ihtimal çarşamba olur aşılama yarin olsa mi olmasa mi

canım bildiğim kadarıyla gün aşırı olması spremdeki durumu yavaşlatıyomuş sanırım iki günde bir olması daha iyi olmaz mı acaba yanlış mı düşünüyorum

her gün mu olsa gün aşırı mi nasıl yapsak ki büyük ihtimal çarşamba olur aşılama yarin olsa mi olmasa mi

vallaa kuşummmm benimm şahsi fikrim gün aşırıı çünkü spreminn de toplanması lazımmm kocişindee bize doktor ya gün aşırı yada 3.gün önermiştii çünküü her gün yapsan bile eşinn spreminin dolması ve verimli olamsı 48 saati buluormmuşş dr una sor canım senn

valla canımm ölee tekstil alıyorsunn ya beğenmioalr yaa olmuoo hop değiştir vs uğraşamam net bişey olamalı hediyemmm

kocişedee pc sehpası alcammmm

iy asamlar kisciklarrrrryaw üstümdede bi yorgunluk vaaa
hg hayalim sen geldin ben gidiyorum

evett inş... hemen kalcakk kızçemmm

hicranım aşılamadan sonra dikkatbet kuşumm ani hareketlere vs
ins canım ins birde çarşamba aşılama olursa yarın da çalışsak miki

ilaçlarda olabilir canım bende pıhtılaşma içim cosapsin ve folik asit içyom o bilee sıkıo yani arada

geçmiş olsun canım üzüldüm hamile kalırsan işin daha zor Allah yardım etsin cnm neyse ye canım can boğazdan gelir yeeee

yaww dormaa kızçem ilkindee bir iştahlıyıdm sormaaa 2 ayda 2 kilo almıştımmm

Geçen ay gün aşırı çalıştık ama olmadı dr da haftada 2 kere olsun diyo kaç aydır onu da denedik bakalım kısmet

valla canımm ölee tekstil alıyorsunn ya beğenmioalr yaa olmuoo hop değiştir vs uğraşamam net bişey olamalı hediyemmm

kocişedee pc sehpası alcammmm

iyi düşünmüşsün canım şimdiden kolay gelsin sana
hoş geldin hayal naasılsın herkeste yorgunluk var ccanım malesef yazdan dolayı sıcaklar yorgunluk halsizlik yapyor malesef

bende öle düşüünorum canımmm

hg hayalim sen geldin ben gidiyorum

ins canım ins birde çarşamba aşılama olursa yarın da çalışsak miki
nere gardaşş yawwww

yapın hicranımmm bide spremin erkek kesesinde canlı kalması 5 günmüşşş

yaniii siz güün aşırıı yapın aşılama oluncada ihmal etmeyinnn en fazla 3. akşamıına kadar yapın yanii i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…