- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.941
canlarım günaydın hepinize nasılsınız bakem
esrarengizim ipeğim sınavlar nasıl geçti canlarım....
mersahım ders yok mu bugün senin canım...
selam kızlarrrr :80::80::80::80:
ipem sınavlar nasıl geçti? benim berbattı wallabi tane çalıştığım bişiden çıkmazmı yaa
efendimmmmmmmmmmmmmmm
sınavlarım iii geçmedi walla canım.. hiç çalıştıklarımdan çıkmadı şans işte... geçen dönem ne güzel hep çalıştıklarımdan çıkmıştı... alttan yada ortalayla geçme muhabbetine bırakmadan geçmiştim ne güzel... ama bu seferrr berbattıı
canlarım günaydın hepinize nasılsınız bakem
esrarengizim ipeğim sınavlar nasıl geçti canlarım....
mersahım ders yok mu bugün senin canım...
selam esrarengizim
sıkma canını sağlık olsun:26::26:
günaydın canım nasılsın
bu gün öğlen gidiyorum
öle mersahım zaten sıkıldığım başka bişi var inan sınava takmaya vaktim olmadı.. benim adetim hala gelio bugün dolu dolu 8. gün ve biticek gibi de değil
çok korkuyorum mersahım :18::18:
canım senin regl geçmiş miydi:26::26: test neyim yapmış mıydınöle mersahım zaten sıkıldığım başka bişi var inan sınava takmaya vaktim olmadı.. benim adetim hala gelio bugün dolu dolu 8. gün ve biticek gibi de değil
çok korkuyorum mersahım :18::18:
iyiyim canım aynı bende dersteyim öğrenciler uygulama yapıyo bende yeni girebildim sabah 7.30 dan beri dersteyim
kızlar dünde benim birden ağrım oldu sanki vajinamın içi dışıra çıktı zannettim içerden bir sızı şeklinde ama sadece bir kere oldu dahada olmadı baktım netten ama böle bir durum yaşayan yok bilemedim neden acaba adetim bi gelsin hemen doktora gidicem baksın bakalım ne varmış...
birde kasıklarım karnım böle dolu dolu sanki orda her daim bir şişlik var gibi kafam iyice karıştı yada ben kendimi dinliyorum
selam esrarengizim
sıkma canını sağlık olsun:26::26:
canım senin regl geçmiş miydi:26::26: test neyim yapmış mıydın
kolay gelsin tatlım
canım ya bende de çok kasıklarımda karnımda arı var bi haftadır geçmiyo. dr a gidicem yarın. hiç böle olmadım daha önce noluyo anlamadım:26::26::26:
sende bi dra görün enfeksiyon fln olabilir
netten araştırdınmı hiç canım ne diyo... olmadı doktora git bence...
canım ya bende de çok kasıklarımda karnımda arı var bi haftadır geçmiyo. dr a gidicem yarın. hiç böle olmadım daha önce noluyo anlamadım:26::26::26:
sende bi dra görün enfeksiyon fln olabilir
bizim bi arkadaşın öle olmuştu da dra gitti kimyasal gebelik olmuş dedi bi kan fln bakarlar. hastayken çatala oturtan dr görmedim daha korkma benceewet canım 28 nisandı normal tam günüde geldi birdahada gitmek bilmedi.. şimdi hastaneden randövi aldım. yarın sabah 9,20de gitcem bakalım ne çıkıcak.. ya çatal matal diolar.. ben korkarım o çatala oturmaktan yaay ellerim ayaklarım titrio wala :18::18:
ya ne oluyo acaba bize böle.. havalardandır inşallah ... herkezde bi değişiklik bi olumsuzluk bi sorun :18::18:
canım benim adet bitti eşimle iki gün birlikte olduk sonrasında başladı ağrılar öncesinde bişey yoktu bende gidicem ama genede adetimi bekliyorum gelirse hemen gidicem zaten benim kasığımın ağrısı ayağıma vuruyo bazen
kızlar dünde benim birden ağrım oldu sanki vajinamın içi dışıra çıktı zannettim içerden bir sızı şeklinde ama sadece bir kere oldu dahada olmadı baktım netten ama böle bir durum yaşayan yok bilemedim neden acaba adetim bi gelsin hemen doktora gidicem baksın bakalım ne varmış...
birde kasıklarım karnım böle dolu dolu sanki orda her daim bir şişlik var gibi kafam iyice karıştı yada ben kendimi dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?