Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarım günaydın hepinize nasılsınız bakem
esrarengizim ipeğim sınavlar nasıl geçti canlarım....
mersahım ders yok mu bugün senin canım...

canlarım günaydın hepinize nasılsınız bakem
esrarengizim ipeğim sınavlar nasıl geçti canlarım....
mersahım ders yok mu bugün senin canım...

sınavlarım iii geçmedi walla canım.. hiç çalıştıklarımdan çıkmadı şans işte... geçen dönem ne güzel hep çalıştıklarımdan çıkmıştı... alttan yada ortalayla geçme muhabbetine bırakmadan geçmiştim ne güzel... ama bu seferrr berbattıı

sıkma canını hayırlısı olsun geçtiğin kadarını geçersin artık şans haklısın belli olmuyoki nerden ne çıkacağı

selam esrarengizim
sıkma canını sağlık olsun:26::26:

öle mersahım zaten sıkıldığım başka bişi var inan sınava takmaya vaktim olmadı.. benim adetim hala gelio bugün dolu dolu 8. gün ve biticek gibi de değil
çok korkuyorum mersahım :18::18:

öle mersahım zaten sıkıldığım başka bişi var inan sınava takmaya vaktim olmadı.. benim adetim hala gelio bugün dolu dolu 8. gün ve biticek gibi de değil
çok korkuyorum mersahım :18::18:
canım senin regl geçmiş miydi:26::26: test neyim yapmış mıydın
iyiyim canım aynı bende dersteyim öğrenciler uygulama yapıyo bende yeni girebildim sabah 7.30 dan beri dersteyim

kolay gelsin tatlım

kızlar dünde benim birden ağrım oldu sanki vajinamın içi dışıra çıktı zannettim içerden bir sızı şeklinde ama sadece bir kere oldu dahada olmadı baktım netten ama böle bir durum yaşayan yok bilemedim neden acaba adetim bi gelsin hemen doktora gidicem baksın bakalım ne varmış...
birde kasıklarım karnım böle dolu dolu sanki orda her daim bir şişlik var gibi kafam iyice karıştı yada ben kendimi dinliyorum

canım ya bende de çok kasıklarımda karnımda arı var bi haftadır geçmiyo. dr a gidicem yarın. hiç böle olmadım daha önce noluyo anlamadım:26::26::26:
sende bi dra görün enfeksiyon fln olabilir

selam esrarengizim
sıkma canını sağlık olsun:26::26:

canım senin regl geçmiş miydi:26::26: test neyim yapmış mıydın

kolay gelsin tatlım

ewet canım 28 nisandı normal tam günüde geldi birdahada gitmek bilmedi.. şimdi hastaneden randövi aldım. yarın sabah 9,20de gitcem bakalım ne çıkıcak.. ya çatal matal diolar.. ben korkarım o çatala oturmaktan ya ay ellerim ayaklarım titrio wala :18::18:

Son düzenleme:
canım ya bende de çok kasıklarımda karnımda arı var bi haftadır geçmiyo. dr a gidicem yarın. hiç böle olmadım daha önce noluyo anlamadım:26::26::26:

ya ne oluyo acaba bize böle.. havalardandır inşallah ... herkezde bi değişiklik bi olumsuzluk bi sorun :18::18:

netten araştırdınmı hiç canım ne diyo... olmadı doktora git bence...

korkudan bakmıyorum.. en azından 1 kerede öğrenir geçerim şimdi bakarsam eğerki kötü bişi yazarsa ben uyuyamam günümde geçmez wallaa.. yarın dr a aldım randovi bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz.. :26:

canım benim adet bitti eşimle iki gün birlikte olduk sonrasında başladı ağrılar öncesinde bişey yoktu bende gidicem ama genede adetimi bekliyorum gelirse hemen gidicem zaten benim kasığımın ağrısı ayağıma vuruyo bazen

bizim bi arkadaşın öle olmuştu da dra gitti kimyasal gebelik olmuş dedi bi kan fln bakarlar. hastayken çatala oturtan dr görmedim daha korkma bence
ya ne oluyo acaba bize böle.. havalardandır inşallah ... herkezde bi değişiklik bi olumsuzluk bi sorun :18::18:

benim nisanda regl 20 gün geçti leke gibi çok çok az geldi. dr bişi yok dedi ama şimdi de ağrı başladı
bu ay da çalışmalar boşa gidiyo

inşallah iyi şeylerin habercisi olsun. yerleşme zamanı batma şeklinde oluyo diyolar öle bişey mi ki

of canım ya bende aynı şikayetlerle gitmiştim doktora ama benm bi eksim vardı adetimde gecikiyordu alesef kistim vardı inş sizlerini öyle değildir baya uğraştım çünkü onlar için çok geçmiş olsun ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…