- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.981
kimyasal gebelikte genelde değerler 10-20 arası çıkıyor canım... bu kadarcık artışta haliyle idrarda çıkmıyor tatlımm.. sen kafanı yorma bunlarla doktor insanı rahatlatıyor git sen
kızlar benim hazırlanıp olkula gitmem lazım. grsz
günnayydıınnn canlarımmm
esrarengiizm üzüülmee kuşummm inş.. iii not alırsınnnn
ay iyiki varsınız canım yaa... iyide üye olmuşum.. inşallah kötü bişi çıkmaz dua edin bana zuhalim emi
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
ara ara giriyor ağrı canım.. var yani.. ay ne bileyim karmakarışık oldum şimdi ben.. kist kötü bişeymidir, hamile kalmama engelse hiç hamile kalamıcakmıyım? yada 10 günlükmü hamile kalmaya engelmiş bu hap ? basam :26: ay bayılcam şimdi.. beni görmelisiniz kızlar.. hastalıklara karşı çok dayanıksızım ve evhamlıyım :18: keşkem bugün için alaymışım randöviyiben gece uyuyamam biliorum ... :18::18:
dua ederim tabi canımm hiç merak etme..... sen regl uzun sürdü diye kafaya takıyosun belki doktorun bile gülebilir bunaaama testler yapılır bir de ultrason muayenesi kafan rahatlar.. ben bişey olduğunu düşünmüyorum canımmm... evham yapma hiçç
sende hoşgeldin ilhanazım ..
yok canım alamam kesin biliorum yaptıklarımı daha doğrusu salladıklarımı
aslında bakarsan inan onu düşünmüorum bile.. daha büyük derdim war.. sabahtan beri kızların başını şişirdim burda geçmişi okudusan anlarsın ne demek istediğimi bebemm
yok canim hamile kala biliyorsun....
iste önce o kist yok ediliyor, bu kistin yöntemlerini sana yazdim...sana doktor dogum kontrol hapi verirse...dersin biz bebek istiyoruz...önce bir bakin kist engelmi hamile kalmama....sonra derse engel falan, hormon tedavisini iste....
kistler ayni grip gibiymis canim, benimde hic birseyim yoktu birden bire geldi bu kiste....herseyde vardir bir hayir canim....
kist ile hamile kalan var yani üzülme bu gelip gecici birsey....kötü birsey degil
daha demin okudum canim dis gebelik hakinda birseyler...yani cogu yerde pozitif cikar yaziyor idrar testine falan hamile oldugun zaman.....bulantin varmi, bas dönmesi...
ay canımmm Allah razı olsun sağolsenin ağzından Rabbimin kulağına inşallahh... ne testi yapılacakki? sadece ultrasona bakılarak anlaşılmıomuki :44:
ay inşallah dediğin gibi bişi çıkmaz
bi cumartesi günü sabah kalktım sınava erken gidicem hazırlanıyorum derken bi an elim ayağım boşaldı sankim :26: birazcık midem bulandı halsizleştim aniden ve hızlı olmam gerekirken herşeyi bıraktım koltuğa attım kendimi yaklasık bi 5-10 dk oturdum kendime geleyim die baktım olcağı yok zorla kalktım giyinip fırladım ama yollarda filanda halsizlik vardı.. ilk kez ctesi günü böle bukadar oldu canım :44:
hayırlsı olsunnnn bidenemmmm
okudum kızçem ama kist bile olsaa çok büyütülcek bişeyt yok canımm herkesde okuyor
zaten çok net bişeyde yok kafan rahat dursunnn bi muayne ol bidenmm
kafana cok takiyorsun ondandir birde sinav telasi...ben sanmiyorum büyük birsey cikacani canim...sanirsam kist gibi geliyor bana...bende aynisini yasadim senin gibi, gittiyimde 3 tane kist vardi (birisi patlamis iste)...ama büyütülecek birsey yok....
biliyorsun ayni zamanda ne gelirse bize geliyor :)
kaderimiz ayni gibi seninle :)
takma kafana....büyük birsey degil, ayni grip olmus gibi düsün seni...gecisi birsey, her kadinda oluyor
canlarrrr Allah kabull etsinnn basamınnn listesiini kaldırdımmmm
Rabbim tez vakkite hayırlı evlat versinnn inşallahhhhh
hoşgeldin karamelimmmmselam kızlar günaydın hepinize
TÜM kizlara tsk ederiyorum...agziniza saglik...insallah tez vakite hayirli, saglikli, salih evlatlar verir bize rabbim....
hoşş geldinnnnnn karamelimmm sütlüüü çöreğimmmmmm
bende çıkayımm kahvaltımm yapemmmm gelemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?