Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kimyasal gebelikte genelde değerler 10-20 arası çıkıyor canım... bu kadarcık artışta haliyle idrarda çıkmıyor tatlımm.. sen kafanı yorma bunlarla doktor insanı rahatlatıyor git sen

ay iyiki varsınız canım yaa... iyide üye olmuşum.. inşallah kötü bişi çıkmaz dua edin bana zuhalim emi

günnayydıınnn canlarımmm

esrarengiizm üzüülmee kuşummm inş.. iii not alırsınnnn

sende hoşgeldin ilhanazım ..
yok canım alamam kesin biliorum yaptıklarımı daha doğrusu salladıklarımı
aslında bakarsan inan onu düşünmüorum bile.. daha büyük derdim war.. sabahtan beri kızların başını şişirdim burda geçmişi okudusan anlarsın ne demek istediğimi bebemm

ay iyiki varsınız canım yaa... iyide üye olmuşum.. inşallah kötü bişi çıkmaz dua edin bana zuhalim emi

dua ederim tabi canımm hiç merak etme..... sen regl uzun sürdü diye kafaya takıyosun belki doktorun bile gülebilir bunaa ama testler yapılır bir de ultrason muayenesi kafan rahatlar.. ben bişey olduğunu düşünmüyorum canımmm... evham yapma hiçç

yok canim hamile kala biliyorsun....
iste önce o kist yok ediliyor, bu kistin yöntemlerini sana yazdim...sana doktor dogum kontrol hapi verirse...dersin biz bebek istiyoruz...önce bir bakin kist engelmi hamile kalmama....sonra derse engel falan, hormon tedavisini iste....
kistler ayni grip gibiymis canim, benimde hic birseyim yoktu birden bire geldi bu kiste....herseyde vardir bir hayir canim....
kist ile hamile kalan var yani üzülme bu gelip gecici birsey....kötü birsey degil

daha demin okudum canim dis gebelik hakinda birseyler...yani cogu yerde pozitif cikar yaziyor idrar testine falan hamile oldugun zaman.....bulantin varmi, bas dönmesi...

ay canımmm Allah razı olsun sağol senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahh... ne testi yapılacakki? sadece ultrasona bakılarak anlaşılmıomuki :44:
ay inşallah dediğin gibi bişi çıkmaz

hayırlsı olsunnnn bidenemmmm

okudum kızçem ama kist bile olsaa çok büyütülcek bişeyt yok canımm herkesde okuyor

zaten çok net bişeyde yok kafan rahat dursunnn bi muayne ol bidenmm

bi cumartesi günü sabah kalktım sınava erken gidicem hazırlanıyorum derken bi an elim ayağım boşaldı sankim :26: birazcık midem bulandı halsizleştim aniden ve hızlı olmam gerekirken herşeyi bıraktım koltuğa attım kendimi yaklasık bi 5-10 dk oturdum kendime geleyim die baktım olcağı yok zorla kalktım giyinip fırladım ama yollarda filanda halsizlik vardı.. ilk kez ctesi günü böle bukadar oldu canım :44:

ay canımmm Allah razı olsun sağol senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahh... ne testi yapılacakki? sadece ultrasona bakılarak anlaşılmıomuki :44:
ay inşallah dediğin gibi bişi çıkmaz

klasik testler yapılabilir kan testi yani fsh lh estradiol vs gibi...

canlarrrr Allah kabull etsinnn basamınnn listesiini kaldırdımmmm
Rabbim tez vakkite hayırlı evlat versinnn inşallahhhhh

kafana cok takiyorsun ondandir birde sinav telasi...ben sanmiyorum büyük birsey cikacani canim...sanirsam kist gibi geliyor bana...bende aynisini yasadim senin gibi, gittiyimde 3 tane kist vardi (birisi patlamis iste)...ama büyütülecek birsey yok....
biliyorsun ayni zamanda ne gelirse bize geliyor :)
kaderimiz ayni gibi seninle :)
takma kafana....büyük birsey degil, ayni grip olmus gibi düsün seni...gecisi birsey, her kadinda oluyor

hayırlsı olsunnnn bidenemmmm

okudum kızçem ama kist bile olsaa çok büyütülcek bişeyt yok canımm herkesde okuyor

zaten çok net bişeyde yok kafan rahat dursunnn bi muayne ol bidenmm

inşallah canımm önemli bişi olmazda çalışmalara ara vermek zorunda kalmayız.. cidden sevincim kusağımda kalır.. dualarınızı esirgemeyin bende emi nazım? cidden çok tırsıyorum... :18::18:

Allah kabul etsinnn kutukutupenseme okuyorzzz inş... eksiksizzz biterrrr

aman canım inşallah sadece sitrestendir kist fiilan yoktur.. bundan öncede işte araba yanarken yangında maruz kaldığımızda aynı şey olmuştu sadece sitresten demişti ban dr. kist filan çıkmamıştı... inşallah şimdide yoktur
ya anlamıyorum basam bu millette kistn neyim bişicik yokmu yaa çatara çatara doğuruyolar ama biz.. yok kist yok adet yok hormon yok yumurtalıklar... öff yaaa

hoşş geldinnnnnn karamelimmm sütlüüü çöreğimmmmmm

bende çıkayımm kahvaltımm yapemmmm gelemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…