Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Oleden sonra dahiliye ve kadin hastaliklari :)
Benim genetik randevu carsamba sabah vermis ama benim ders var. acaba ogleden sonra gitsem bisi olur mu. Ariyom telde acan yok
Nazim gene ayri ayri ayni yerlrde gezicez

ooyyyy mersahımmm geneee film oldukkk yaniiii
sen sıksık ara düşürmeye çalış kuşum almazlar rancdevu saati dışındaa

Canim sefaf olan yumos catlarken oluyomus senin regline ne kaar var ki

canım benim ben bu akıntıyı kaç kere gördüm ama bazısı resmen parmağımın arasında bir süyem uzadı kimisi daha az uzadı(kusura bakmayın iğrenç oldu) 10 gün var adetime daha...
gerçi her gördüğüm günü dolu geçirdim boş geçirmedim hatta sonrası günüde dolu geçirdim ne bileyem biraz önce fark ettim gene gelmiş eğer yumurtlamaysa ben bu ay en az 4 kere yumurtladım

insallah kiz...agzindan bal seker damliyor....
hayirlisi diyelim canim, bekliyelim ve dua edelim...evet yaa cok benzerliyimiz var....
tamam merakla bekliyorum sonucu...
hemen yaz bana özelden...burda olmasam okurum sonradan

kızçemmm yawww sanmıorum bence normal akıntıdır oo :44::44::44::44:

ooyyyy mersahımmm geneee film oldukkk yaniiii
sen sıksık ara düşürmeye çalış kuşum almazlar rancdevu saati dışındaa

Pooofff nazim gorusemiyoz bi turlu ayni yerlerde gezip
yine smile larla yetinecez.
Ararim gene annem hastayken biraz astim okulu simdi asamam daa

Bisi solicem ama ayip kacmasin da
İliskiden sonraki gun ole oluyo bence icerde kalan sposlarda olabilir gibi geliyo.

kızlar sogan kürü uyguluyordum cuma bitti ama sabah benden kahverengi leke geldi şu an bir şey yok adete 5 gün var acaba yerleşme kanaması olabilir mi

kızçemmm yawww sanmıorum bence normal akıntıdır oo :44::44::44::44:

normal değil nazım ben bilmez miyim normal akıntımı ki ben beni bildim akıntım olur benim kesinlikle normal değil.......
tamamen şeffaf değil kuşum arada beyazlıkta var rakı beyazı gibi böle yumurtanın içinde dölü olurya hani beyazıntıraktır öle bişey....
aman ne bilem vallla en sonunda götürtecek beni hastaneye haaaaaaaaaa
bir insan kaç kere yumurtlar ya

canim iliskiden bir gün sonrami öyle oluyor....bendede öyle oluyorda kalan spermler onlar

Pooofff nazim gorusemiyoz bi turlu ayni yerlerde gezip
yine smile larla yetinecez.
Ararim gene annem hastayken biraz astim okulu simdi asamam daa

evett mersahımm yawww ama zamanımızz iyice daralmış bak geçen aramısda 3 gün vardı şimdiii
sadece saatler varr bi bakmışınnn biddakineee buluşu vermişizzz

insallah kiz...agzindan bal seker damliyor....
hayirlisi diyelim canim, bekliyelim ve dua edelim...evet yaa cok benzerliyimiz var....
tamam merakla bekliyorum sonucu...
hemen yaz bana özelden...burda olmasam okurum sonradan
inşallah canım şimdi aklıma geldi ben geçen ay hatta martta falcıya gitmiştim
oda demişti haziranda hamile görüyorum seni.. hamile kalacaksın filan demişti..
inşallah en yakın zamanda ya aynı zamanda yada hangimiz önce kalırsak ayağını sürerde 1 ay arayla hamiş kalırız
ya gün geçtikçe hem daha çok istiorum bebişi hemde umutlarım bi okadar tükeniyor...
mutlaka yazıcam canım sonucu... gerçi içimden bi ses bişi olmadığını sitres yada mevsimsel değişiklik olduğunu sölüor.. ne bileyim öle hisediorum ama korkuyorumda :18::18:

Bisi solicem ama ayip kacmasin da
İliskiden sonraki gun ole oluyo bence icerde kalan sposlarda olabilir gibi geliyo.
:128::128:

ala ala çokk ilginç canım senn bi ay ovuulasyon kullansana bakalım kaçkre 2 çizgi görcennn :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…