- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.021
kızlar beyaz gibi parlak şeffaf akıntım var ayyyyyyyyyyy bu akıntıyı renklerine göre değerlendiriyorlardı ama bulamadım ya
Oleden sonra dahiliye ve kadin hastaliklari :)
Benim genetik randevu carsamba sabah vermis ama benim ders var. acaba ogleden sonra gitsem bisi olur mu. Ariyom telde acan yok
Nazim gene ayri ayri ayni yerlrde gezicez
Canim sefaf olan yumos catlarken oluyomus senin regline ne kaar var ki
Simdi hangi kizceye okuyoz
inşallah bebemmmm hayırlısı diyorum artık.. nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden die boşa dememiş atalarımız .. beklicez ve görücez yarın gelir gelmez buraya giricem haber vercem sana canım.. kaderimizde ciddi anlamda benzerlikler var.. ve ben inanıyorumki haziranda ikimizde hamiş kalcaz.. içimden öle geçio basam
inşallah kötü bişi demezler nazım yarın ikimizde iyi haberlerlen döneriz inşallah
Canim sefaf olan yumos catlarken oluyomus senin regline ne kaar var ki
canım benim ben bu akıntıyı kaç kere gördüm ama bazısı resmen parmağımın arasında bir süyem uzadı kimisi daha az uzadı(kusura bakmayın iğrenç oldu) 10 gün var adetime daha...
gerçi her gördüğüm günü dolu geçirdim boş geçirmedim hatta sonrası günüde dolu geçirdim ne bileyem biraz önce fark ettim gene gelmiş eğer yumurtlamaysa ben bu ay en az 4 kere yumurtladım
ooyyyy mersahımmm geneee film oldukkk yaniiii
sen sıksık ara düşürmeye çalış kuşum almazlar rancdevu saati dışındaa
canım benim ben bu akıntıyı kaç kere gördüm ama bazısı resmen parmağımın arasında bir süyem uzadı kimisi daha az uzadı(kusura bakmayın iğrenç oldu) 10 gün var adetime daha...
gerçi her gördüğüm günü dolu geçirdim boş geçirmedim hatta sonrası günüde dolu geçirdim ne bileyem biraz önce fark ettim gene gelmiş eğer yumurtlamaysa ben bu ay en az 4 kere yumurtladım
kızçemmm yawww sanmıorum bence normal akıntıdır oo :44::44::44::44:
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
Tmm nazim Allah kabul etsinkutukutupenseme okuyoruzzz canımmmm
süt beyazıı uzayannn akıntı yumurta sıvısı değilmidi bebemmm :44::44::44::44:
normal değil nazım ben bilmez miyim normal akıntımı ki ben beni bildim akıntım olur benim kesinlikle normal değil.......
tamamen şeffaf değil kuşum arada beyazlıkta var rakı beyazı gibi böle yumurtanın içinde dölü olurya hani beyazıntıraktır öle bişey....
aman ne bilem vallla en sonunda götürtecek beni hastaneye haaaaaaaaaa
bir insan kaç kere yumurtlar ya
Pooofff nazim gorusemiyoz bi turlu ayni yerlerde gezip
yine smile larla yetinecez.
Ararim gene annem hastayken biraz astim okulu simdi asamam daa
Bisi solicem ama ayip kacmasin da
İliskiden sonraki gun ole oluyo bence icerde kalan sposlarda olabilir gibi geliyo.
Bisi solicem ama ayip kacmasin da
İliskiden sonraki gun ole oluyo bence icerde kalan sposlarda olabilir gibi geliyo.
kızlar sogan kürü uyguluyordum cuma bitti ama sabah benden kahverengi leke geldi şu an bir şey yok adete 5 gün var acaba yerleşme kanaması olabilir mi
inşallah canım şimdi aklıma geldi ben geçen ay hatta martta falcıya gitmiştiminsallah kiz...agzindan bal seker damliyor....
hayirlisi diyelim canim, bekliyelim ve dua edelim...evet yaa cok benzerliyimiz var....
tamam merakla bekliyorum sonucu...
hemen yaz bana özelden...burda olmasam okurum sonradan
:128::128:Bisi solicem ama ayip kacmasin da
normal değil nazım ben bilmez miyim normal akıntımı ki ben beni bildim akıntım olur benim kesinlikle normal değil.......
tamamen şeffaf değil kuşum arada beyazlıkta var rakı beyazı gibi böle yumurtanın içinde dölü olurya hani beyazıntıraktır öle bişey....
aman ne bilem vallla en sonunda götürtecek beni hastaneye haaaaaaaaaa
bir insan kaç kere yumurtlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?