Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet, bende diyordum, ama unutmaki canim, her serde vardir bir hayir...rabbim bilir en hayirlisini biz dua edelim...zamanini rabbim belirler....
sen canini SIKMA hic

hoşş geldinnnnnn karamelimmm sütlüüü çöreğimmmmmm

bende çıkayımm kahvaltımm yapemmmm gelemmmm

afiyet olsun nazım bende daha yemedim poğça mayaladım onu bekliyorum yanınada çay demlerim bugün kaçamak yapcem ne zamandır hamur işi yemiyorum

hoşgeldin karamelimmmm

Allah kabul etsin basammm.. inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın...

hoş buldum cnm
basam rabbim okuduğumuz dualar yüzüsuyu hürmetine çar çabuk hayırlısıyla versin yavrunu

nazımmm afiyet bal şeker olsun tatlışıma... yediklerin yarasın göbişine bebiş gelsin inşallah

saolll cankuşlarrrr karamelimm afiyet olsunn şimdidennnn yarasınnnnn bebeğimizeee

bende yarınnnn samatya ya kromozomlar için gitcemmmm

bakalım ni deceklerrr

esrarengzimm sennin mevsimsemlde olabiliir canımmm uuzun sürmesii benimde geçen ay 3 gün uzun sürdüü

evet, bende diyordum, ama unutmaki canim, her serde vardir bir hayir...rabbim bilir en hayirlisini biz dua edelim...zamanini rabbim belirler....
sen canini SIKMA hic

inşallah bebemmmm hayırlısı diyorum artık.. nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden die boşa dememiş atalarımız .. beklicez ve görücez yarın gelir gelmez buraya giricem haber vercem sana canım.. kaderimizde ciddi anlamda benzerlikler var.. ve ben inanıyorumki haziranda ikimizde hamiş kalcaz.. içimden öle geçio basam
bende yarınnnn samatya ya kromozomlar için gitcemmmm

bakalım ni deceklerrr

inşallah kötü bişi demezler nazım yarın ikimizde iyi haberlerlen döneriz inşallah

inşallahhhh kızçemmmm benimm bi korkum yokk ne olursa kabulummm artıkkk zaten saldımm artıkkk saymıorumm beklemiiorummm birazz kafamı dağıtmalııyımmmm

ne gelirse Rabbimdennnn inş.. isteyen herkes verir evladını

Selam tekrar okul yoluna dustum

Yaw nazim yarin mi gidiyon kacta bende yarin oraya gidicem

ülemiiiii sabah 8:30 a verdi hanımmm randevuyuu kocişle beraber gitcess canımm sen hangi böölüme gityonnn

esrarengzimm sennin mevsimsemlde olabiliir canımmm uuzun sürmesii benimde geçen ay 3 gün uzun sürdüü
bende ilk başta öle düşünüordum ama bitmedi halen devam edio nazım
seninkisi kendiliğindenmi bitti?

aslında en güzelini yapıosun canım.. nasipse oluyo zaten.. hayırlısı dielim hayırlısı olsun nazım

ülemiiiii sabah 8:30 a verdi hanımmm randevuyuu kocişle beraber gitcess canımm sen hangi böölüme gityonnn

Oleden sonra dahiliye ve kadin hastaliklari :)
Benim genetik randevu carsamba sabah vermis ama benim ders var. acaba ogleden sonra gitsem bisi olur mu. Ariyom telde acan yok
Nazim gene ayri ayri ayni yerlrde gezicez

kısmett artıkk cankuşummmm düşükten sonraa iice şartlanmaya başladım dıı bu ara ii gelicekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…