- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.001
aman canım inşallah sadece sitrestendir kist fiilan yoktur.. bundan öncede işte araba yanarken yangında maruz kaldığımızda aynı şey olmuştu sadece sitresten demişti ban dr. kist filan çıkmamıştı... inşallah şimdide yoktur
ya anlamıyorum basam bu millette kistn neyim bişicik yokmu yaa çatara çatara doğuruyolar ama biz.. yok kist yok adet yok hormon yok yumurtalıklar... öff yaaa
hoşş geldinnnnnn karamelimmm sütlüüü çöreğimmmmmm
bende çıkayımm kahvaltımm yapemmmm gelemmmm
hoşgeldin karamelimmmm
Allah kabul etsin basammm.. inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın...
nazımmm afiyet bal şeker olsun tatlışıma... yediklerin yarasın göbişine bebiş gelsin inşallah
afiyet olsun nazımbende daha yemedim poğça mayaladım onu bekliyorum yanınada çay demlerim bugün kaçamak yapcem ne zamandır hamur işi yemiyorum
hoş buldum cnm
basam rabbim okuduğumuz dualar yüzüsuyu hürmetine çar çabuk hayırlısıyla versin yavrunu
ben de gittim kızlar karnımı doyurayım hepiniz öpüldünüz
evet, bende diyordum, ama unutmaki canim, her serde vardir bir hayir...rabbim bilir en hayirlisini biz dua edelim...zamanini rabbim belirler....
sen canini SIKMA hic
bende yarınnnn samatya ya kromozomlar için gitcemmmm
bakalım ni deceklerrr
Yaw nazim yarin mi gidiyonbende yarınnnn samatya ya kromozomlar için gitcemmmm
bakalım ni deceklerrr
inşallah bebemmmm hayırlısı diyorum artık.. nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden die boşa dememiş atalarımız .. beklicez ve görücez yarın gelir gelmez buraya giricem haber vercem sana canım.. kaderimizde ciddi anlamda benzerlikler var.. ve ben inanıyorumki haziranda ikimizde hamiş kalcaz.. içimden öle geçio basam
inşallah kötü bişi demezler nazım yarın ikimizde iyi haberlerlen döneriz inşallah
Selam tekrar okul yoluna dustum
Yaw nazim yarin mi gidiyonkacta bende yarin oraya gidicem
Nazim ozele baktin mi
bende ilk başta öle düşünüordum ama bitmedi halen devam edio nazımesrarengzimm sennin mevsimsemlde olabiliir canımmm uuzun sürmesii benimde geçen ay 3 gün uzun sürdüü
inşallahhhh kızçemmmm benimm bi korkum yokk ne olursa kabulummm artıkkk zaten saldımm artıkkk saymıorumm beklemiiorummmbirazz kafamı dağıtmalııyımmmm
ne gelirse Rabbimdennnn inş.. isteyen herkes verir evladını
ülemiiiiisabah 8:30 a verdi hanımmm randevuyuu kocişle beraber gitcess canımm sen hangi böölüme gityonnn
baktımm yazdımmmm örtmenimmmm Allah kabul etsinnn
bende ilk başta öle düşünüordum ama bitmedi halen devam edio nazım
seninkisi kendiliğindenmi bitti?
evet canımmm normalde 4 gün sürer geçen ay 7-8 gün sürdü ama leke leke geldi böleeesonra bittii sen git bakalım dr ne diceklerr inşş... ii habelrle gel canımm buarada kimyasal gebelik die konuşmuşsunuzz böle bişey olduunu sanmıorummm o halde çokk parçalı ağrılı bir kanama oluyormuşş canımm sen bunları düşünmee
aslında en güzelini yapıosun canım.. nasipse oluyo zaten.. hayırlısı dielim hayırlısı olsun nazım
kızlar beyaz gibi parlak şeffaf akıntım var ayyyyyyyyyyy bu akıntıyı renklerine göre değerlendiriyorlardı ama bulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?