Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öle tabi basam bende çok kıyaslıyorum heleki geçenlerde uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım vardı 9 aylık hamileyken taşınmışlardı ben ozaman bekardım tabi.. neyse nbunun kız kardeşleri vardı biri benlen yaşıt diğeride 4 -5 yaş ufak benden.. geçen markette alışveriş yaparken gördüm buraya geri gelmiş :) neyse hemen tabi görüşmek için planlar filan yaptık.. buarada bebişini gördüm oğluşu 4-5 yaşına girmiş maşşallah sende yokmu dedi. yok daha düşünmüorz dedim erken dedim oara kız kardeşi elinde bebeğiyle geldi tabi ben şookkkk kız nezaman ewlendinde bebişin oldu dedim. daha konuşurken en ufaklarıda evlenmiş onunda bir kızı olmuş.. ay şoklar içerisinde tabi birazda moreller 0 ın altında ewcağızıma gittim sonra eşim geldi ben ağlamaklı surat 5 karış.. sankim olanlar onun suçuymuş gibi yazık oda bişi var zanneti sonrası malum kızdı bana

rabbim sizdende razı olsun ne demek canm elimden gelen de bu kadar keşke bi sihrli deyneğimiz olsaydı iyiyydi

yawww keşkee canımmm inanırmısınnn hep dioorum bunuuu keşke bi gücüm olsaydı da herkese yardım edebilseydimmmm

ayyy insallah canım belirti olarak gögüs uçlarında hafif agrı kasıkalrım batma gibi birsey oluyor birde kendimi yorgun hissediyorum havalardan dedim ama kahverengi leke de gelince umutlandım

yaww kızçme bu ay garip bi ay açıkcası geçenlerde bi ark.da geldi onu öle leke geliodu adete 4 gün kala yerleşme dedik ama erken gastalandı kızçe ondan bişey demek istemiorumm inş. seninki bebeğinden dirr

yawww canımmm napalımm elimizede değil kii benim de ark.ım hamile ben düşük yaptım 15 gümn sonra ben hamşleymişim dedii çokkk üüzldüm ama belli etmedim hafta sonu konuştukk kardeşi aradı ablan nasıl dedimmm ii dedi 4,5 aylık olmuşş :26::26::26: bende 6 aylık olcaktımmmm dedimm içimdennn bzen bende üüslüorum ama o içine atlamalarım yokmuu kocişe belli etmemk için bazen duşa giirorumm suyun altında ağlıorummm Allahımm inş.. gönlümüze göre versinnnn inş.. kimzeyii evlat özlemiyle sınamasınnn gene halimize şüküler olsunnn

Son düzenleme:
ewet hisler çok önemli canım bide ben sonradan öğrendim el vermiş bana falcı.. çok süper bakan bi kadına gitmiştik arkadaşarla ben onun elinde bişi gördüm tabi kimse görmedi. be n çığlık çığlığa tabim. 10 yıl öncesinden bahsediorum daha çocuğum 17mdeyim yani kadın gülmüştü sonra herkezi çıkarığ bana ne gördüğümü filan sordu söledim tamam dedi sırtımı sıvazladı vs.. bişiler yaptı e ben ne bilim insan söler dimi madem bişi yapıon
ewe geldim anneme teyzeme zorla fal baktım e seni kayleye alan yok tabi..17 yaşında bi kız ne anlasın faldan.. neyse onlara baktım bikaç tutmuş sonra bidaha bidaha annemin arkadaşlarıydı onların arkadaşlarıydı derken anneme arkadaşlarım diyip randövile ewe kabul etmeye başlamıştım annem sonra çatı tabi kızdı ama ben devam ettim..ama kociş tüm falcılık kariyerimin içine etti

ama haklısın makara olsun die okeyde işin boyutu değişiosa bizim gibiler bakmamalı nazım ..

ben kendime bakamıyordum halen daha bakamam.. hep görmek istediklerimi görüorum

ahh nazım sen ne güzel içine atıp kocişinide üzmüon benim ufacık bişeye canım sıkılsa yüzümden gözümden olmadı sözümden biyerimden mutlaka anlaşılıyor
Allahım hepimize sabır versin ne diim.. sabırdan önce hayırlısıyla bebişlerimizi verse daha ii olur tabimmm

boşverrr canımm ii yapmışşş kocişinnnn güünahh bunalrrr bi gün bi bakmışınnn işin içşnden çıkalmıorsunnn ben en son falımı knedime balktımm ölü gördmm haftasına amcamı kaybettikkk o günden beri bakmaıorummm şimdi bakamıorum bilee artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…