- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.061
insallah canim....insallah hepmizi hamis kaliriz
seni cok iyi anliyorum , dün bir an hemen bir duygulandim...dedim herkez yani ayni zamanda evlenenler hep hamile ben niye olamiyorum dedim, cabuk toparladim kendimi....her serde vardir bir hayir dedim....esimde dedi, sen ilk basta hamile kalsaydin simdi dogum iznine cikmis olacaksin dedi, eee benim isim yok daha (kursa gidiyor ya ekime kadar gidecek)...o zaman ne yapacaktik biz dedi....sonra düsündüm evet dedim, herseyde vardir bir hayir dedim...ve düzeldim geri
rabbim sizdende razı olsun ne demek canm elimden gelen de bu kadar keşke bi sihrli deyneğimiz olsaydı iyiyydi
ayyy insallah canım belirti olarak gögüs uçlarında hafif agrı kasıkalrım batma gibi birsey oluyor birde kendimi yorgun hissediyorum havalardan dedim ama kahverengi leke de gelince umutlandım
yaww kızçme bu ay garip bi ay açıkcası geçenlerde bi ark.da geldi onu öle leke geliodu adete 4 gün kala yerleşme dedik ama erken gastalandı kızçeondan bişey demek istemiorumm inş. seninki bebeğinden dirr
öle tabi basam bende çok kıyaslıyorum heleki geçenlerde uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım vardı 9 aylık hamileyken taşınmışlardı ben ozaman bekardım tabi.. neyse nbunun kız kardeşleri vardı biri benlen yaşıt diğeride 4 -5 yaş ufak benden.. geçen markette alışveriş yaparken gördüm buraya geri gelmiş :) neyse hemen tabi görüşmek için planlar filan yaptık.. buarada bebişini gördüm oğluşu 4-5 yaşına girmiş maşşallah sende yokmu dedi. yok daha düşünmüorz dedim erken dedim oara kız kardeşi elinde bebeğiyle geldi tabi ben şookkkkkız nezaman ewlendinde bebişin oldu dedim. daha konuşurken en ufaklarıda evlenmiş onunda bir kızı olmuş.. ay şoklar içerisinde tabi birazda moreller 0 ın altında ewcağızıma gittim sonra eşim geldi ben ağlamaklı surat 5 karış.. sankim olanlar onun suçuymuş gibi yazık oda bişi var zanneti sonrası malum kızdı bana
Merhaba güzel hanimlar
ewet hisler çok önemli canım bide ben sonradan öğrendim el vermiş bana falcı.. çok süper bakan bi kadına gitmiştik arkadaşarla ben onun elinde bişi gördüm tabi kimse görmedi. be n çığlık çığlığa tabim. 10 yıl öncesinden bahsediorum daha çocuğum 17mdeyim yanibenide korkuttularr canımmmm bende bakmıorumm 3-5 yıl olmuşturrr :44::44::44: bende inanamdım kendimee nasıl çıkar nnasıl olurr ama işte bazı insanların hisselri kuvvetlli oluormuşşş :26::26::26: sanırmm öleydiiihiç mantıklı şeyler değil bu larr çok ırgalamamak lasımmm böle zevkine sallamalı olanlar olur daa biizm gibilier bakmamlı bencee
yokk canımm hiç paraya dökmedimmm işi deyenler olduu gel şurda bi yer var orda bakk ii parra alırısn die ama yok dediimmmben böle salııroum sanıordumm canımm ama baktım tek tek çıkıooo korkmaya başladımm gecelerii falannn böle bi garip oldummm sonraaa tövbe dedimm artıkkk bakmamm dahada bakmıorumm bazen kendime kapatıorummm ama yorum bile yapmıorumm
insallah canım bekliycez bakalım
hoşş geldinnn dilemmm bebemmmm efemmm nasıll bitanemmmm
yawww canımmm napalımm elimizede değil kii benim de ark.ım hamile ben düşük yaptım 15 gümn sonra ben hamşleymişim dediiçokkk üüzldüm ama belli etmedim hafta sonu konuştukk kardeşi aradı ablan nasıl dedimmm ii dedi 4,5 aylık olmuşş :26::26::26: bende 6 aylık olcaktımmmm dedimm içimdennn bzen bende üüslüorum ama o içine atlamalarım yokmuu kocişe belli etmemk için bazen duşa giirorumm suyun altında ağlıorummm Allahımm inş.. gönlümüze göre versinnnn inş.. kimzeyii evlat özlemiyle sınamasınnn gene halimize şüküler olsunnn
ewet hisler çok önemli canım bide ben sonradan öğrendim el vermiş bana falcı.. çok süper bakan bi kadına gitmiştik arkadaşarla ben onun elinde bişi gördüm tabi kimse görmedi. be n çığlık çığlığa tabim. 10 yıl öncesinden bahsediorum daha çocuğum 17mdeyim yanikadın gülmüştü sonra herkezi çıkarığ bana ne gördüğümü filan sordu söledim tamam dedi sırtımı sıvazladı vs.. bişiler yaptı e ben ne bilim insan söler dimi madem bişi yapıon
ewe geldim anneme teyzeme zorla fal baktım e seni kayleye alan yok tabi..17 yaşında bi kız ne anlasın faldan.. neyse onlara baktım bikaç tutmuş sonra bidaha bidaha annemin arkadaşlarıydı onların arkadaşlarıydı derken anneme arkadaşlarım diyip randövile ewe kabul etmeye başlamıştımannem sonra çatı tabi kızdı ama ben devam ettim..ama kociş tüm falcılık kariyerimin içine etti
ama haklısın makara olsun die okeyde işin boyutu değişiosa bizim gibiler bakmamalı nazım ..
ben kendime bakamıyordumhalen daha bakamam.. hep görmek istediklerimi görüorum
ay bizim topikte fala inananlar mı vaaaar ay inanmıyoruuuum
merhaba dilekim hoşgeldin canım
Hosbulduk nazimmmm bitanemm
Efem iyi teyzesi sabah biraz disarda gezdirdim şimdide uyuyor canim:emirbebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?