Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahhh inşallahhhhhhh esrarengiizmmm inş... fallarrrınn çıkarrrr

aklıma gelmişti aslında ilişkiden bazen 1 bazen 2 gün sonra kafaya göre takılıyo ama ondan o zaman kesin teşhisi el birliğiyle koymuş bulunmaktayız

ahhh inşallahhhhhhh esrarengiizmmm inş... fallarrrınn çıkarrrr
inşallah canımmmm
aslında benim gene bi falcıya ihtiyacım var baktırsam ii olacak
inanan varmı fala? ( tabiki gaybı cenab-ı allahtan başkası bilemez) ama ben çok seviyorum fal baktırmayı.. e birazda inanıyorum geçmişte ciddi boyutlarda bakan ve eşimin yüzene yemin etmek zorunda kalmış biri olarak

aklıma gelmişti aslında ilişkiden bazen 1 bazen 2 gün sonra kafaya göre takılıyo ama ondan o zaman kesin teşhisi el birliğiyle koymuş bulunmaktayız

kızçemmmm spermler rahimde 3 gün kalabiliormuşşş sonra sıvılaşıp çıkıomuşşş

bende severimmm canımmm hatta bakardıımmm ama artıkkk tövbe ettimmmm ne bakıor ne baktıorummm

insallah canim....insallah hepmizi hamis kaliriz
seni cok iyi anliyorum , dün bir an hemen bir duygulandim...dedim herkez yani ayni zamanda evlenenler hep hamile ben niye olamiyorum dedim, cabuk toparladim kendimi....her serde vardir bir hayir dedim....esimde dedi, sen ilk basta hamile kalsaydin simdi dogum iznine cikmis olacaksin dedi, eee benim isim yok daha (kursa gidiyor ya ekime kadar gidecek)...o zaman ne yapacaktik biz dedi....sonra düsündüm evet dedim, herseyde vardir bir hayir dedim...ve düzeldim geri

evet, benimde ayni oluyor...kalanlar, ben iliskiden sonra hemen kalmiyorum bir yarim saat...onlarda icinde depo yapiyor, ertesi gün böyle beyaz akinti gibi geliyor...yani el birligiyle belirledik canim :)

bende severimmm canımmm hatta bakardıımmm ama artıkkk tövbe ettimmmm ne bakıor ne baktıorummm

ben bakmıyorum ama baktırıyorumm
benim kociş aslında kızmasa ii olacak ama ikna edemiyorumki adamı
sen dışarı paraylafilanmı bakıyordun? ben bi ara köşe olmutum bu fal işinden
müşteri potansiyelim baya yüksekti ciddi paralarda kazandım ama kociş saçmalama dio yemin et dedi bakmıcaksın dedi.
o günden beri parayla ve yoğun anlamda kimseye bakmadım ama bazen insan bakma ihtiyacı duyuyor. ozaman şans kime gülerse tanıdık tanımadık öle bakıorum ama yeminli olduğum için artık parayla bakmıyprum hep bu kocişin yüzüne

NaZZIIIMMMMMM....kiz sen yemin mi ettin, neden?
bende severim fal baktirmayi...burda birisi vardi, canim bir bakiyordu hepsi dogru cikiyordu, ama baktigi gün, cok kötü oluyordu (korkutan oluyormus) oda bakmiyor artik...

yokk canımm hiç paraya dökmedimmm işi deyenler olduu gel şurda bi yer var orda bakk ii parra alırısn die ama yok dediimmm ben böle salııroum sanıordumm canımm ama baktım tek tek çıkıooo korkmaya başladımm gecelerii falannn böle bi garip oldummm sonraaa tövbe dedimm artıkkk bakmamm dahada bakmıorumm bazen kendime kapatıorummm ama yorum bile yapmıorumm

NaZZIIIMMMMMM....kiz sen yemin mi ettin, neden?
bende severim fal baktirmayi...burda birisi vardi, canim bir bakiyordu hepsi dogru cikiyordu, ama baktigi gün, cok kötü oluyordu (korkutan oluyormus) oda bakmiyor artik...

benide korkuttularr canımmmm bende bakmıorumm 3-5 yıl olmuşturrr :44::44::44: bende inanamdım kendimee nasıl çıkar nnasıl olurr ama işte bazı insanların hisselri kuvvetlli oluormuşşş :26::26::26: sanırmm öleydiii hiç mantıklı şeyler değil bu larr çok ırgalamamak lasımmm böle zevkine sallamalı olanlar olur daa biizm gibilier bakmamlı bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…