- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.041
dediğin mantıklı mersahım o olabilir aklıma da geldi aslında biliyo musun
canim iliskiden bir gün sonrami öyle oluyor....bendede öyle oluyorda kalan spermler onlar
inşallah canım şimdi aklıma geldi ben geçen ay hatta martta falcıya gitmiştim
oda demişti haziranda hamile görüyorum seni.. hamile kalacaksın filan demişti..
inşallah en yakın zamanda ya aynı zamanda yada hangimiz önce kalırsak ayağını sürerde 1 ay arayla hamiş kalırız
ya gün geçtikçe hem daha çok istiorum bebişi hemde umutlarım bi okadar tükeniyor...
mutlaka yazıcam canım sonucu... gerçi içimden bi ses bişi olmadığını sitres yada mevsimsel değişiklik olduğunu sölüor.. ne bileyim öle hisediorum ama korkuyorumda :18::18:
:128::128:
Ben geldim okula grsz optum hepinizi
canımmm kistin varmıydıı
normal değil nazım ben bilmez miyim normal akıntımı ki ben beni bildim akıntım olur benim kesinlikle normal değil.......
tamamen şeffaf değil kuşum arada beyazlıkta var rakı beyazı gibi böle yumurtanın içinde dölü olurya hani beyazıntıraktır öle bişey....
aman ne bilem vallla en sonunda götürtecek beni hastaneye haaaaaaaaaa
bir insan kaç kere yumurtlar ya
aklıma gelmişti aslında ilişkiden bazen 1 bazen 2 gün sonra kafaya göre takılıyo ama ondan o zaman kesin teşhisi el birliğiyle koymuş bulunmaktayız
inşallah canımmmmahhh inşallahhhhhhh esrarengiizmmm inş... fallarrrınn çıkarrrr
aklıma gelmişti aslında ilişkiden bazen 1 bazen 2 gün sonra kafaya göre takılıyo ama ondan o zaman kesin teşhisi el birliğiyle koymuş bulunmaktayız
hayır canım kist yoktu
inşallah canımmmm
aslında benim gene bi falcıya ihtiyacım var baktırsam ii olacak
inanan varmı fala? ( tabiki gaybı cenab-ı allahtan başkası bilemez) ama ben çok seviyorum fal baktırmayı.. e birazda inanıyorum geçmişte ciddi boyutlarda bakan ve eşimin yüzene yemin etmek zorunda kalmış biri olarak
inşallah canım şimdi aklıma geldi ben geçen ay hatta martta falcıya gitmiştim
oda demişti haziranda hamile görüyorum seni.. hamile kalacaksın filan demişti..
inşallah en yakın zamanda ya aynı zamanda yada hangimiz önce kalırsak ayağını sürerde 1 ay arayla hamiş kalırız
ya gün geçtikçe hem daha çok istiorum bebişi hemde umutlarım bi okadar tükeniyor...
mutlaka yazıcam canım sonucu... gerçi içimden bi ses bişi olmadığını sitres yada mevsimsel değişiklik olduğunu sölüor.. ne bileyim öle hisediorum ama korkuyorumda :18::18:
:128::128:
bende severimmm canımmm hatta bakardıımmm ama artıkkk tövbe ettimmmm ne bakıor ne baktıorummm
günaydınn canımm Allah razı olsunn çokk saollll
canımm inş.. ozamann yerleşmedirrr
belirtin var mıı adete 5 gün var ama hadi hayrlsıı
ben bakmıyorum ama baktırıyorumm
benim kociş aslında kızmasa ii olacak ama ikna edemiyorumki adamı
sen dışarı paraylafilanmı bakıyordun? ben bi ara köşe olmutum bu fal işinden
müşteri potansiyelim baya yüksekti ciddi paralarda kazandım ama kociş saçmalama dio yemin et dedi bakmıcaksın dedi.
o günden beri parayla ve yoğun anlamda kimseye bakmadım ama bazen insan bakma ihtiyacı duyuyor. ozaman şans kime gülerse tanıdık tanımadık öle bakıorum ama yeminli olduğum için artık parayla bakmıyprum hep bu kocişin yüzüne
NaZZIIIMMMMMM....kiz sen yemin mi ettin, neden?
bende severim fal baktirmayi...burda birisi vardi, canim bir bakiyordu hepsi dogru cikiyordu, ama baktigi gün, cok kötü oluyordu (korkutan oluyormus) oda bakmiyor artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?