- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.081
ay bizim topikte fala inananlar mı vaaaar ay inanmıyoruuuum
boşverrr canımm ii yapmışşş kocişinnnngüünahh bunalrrr bi gün bi bakmışınnn işin içşnden çıkalmıorsunnn ben en son falımı knedime balktımm ölü gördmm haftasına amcamı kaybettikkk o günden beri bakmaıorummm şimdi bakamıorum bilee artıkkk
ahh nazım sen ne güzel içine atıp kocişinide üzmüon benim ufacık bişeye canım sıkılsa yüzümden gözümden olmadı sözümden biyerimden mutlaka anlaşılıyor
Allahım hepimize sabır versin ne diim.. sabırdan önce hayırlısıyla bebişlerimizi verse daha ii olur tabimmm
oohh maşaalhhhhh efemee temiz hava dolduuı çiğercikleriiii
fala inanma falsızz kalma kızçemmm
Bebek logosu nasildi yaw telden girdigim için logolar karisiyor
Bayadir dışarı çıkamadik nazimmm bende efemde bunaldiydik babamizda türkiyede gezdirecek kimse kalmadi
doğru sölüon canım artık makarasına ancak
ama inşallah kadının dediği çıkarda haziranda hamiş olurum bak buna inanmak istiyorum işte
gez tabi dilekimmm.. kaç aylık oldu paşamız??? aman dikkat et üşümesin bebişimiz...
buarada avatarına bayıldım
Bayadir dışarı çıkamadik nazimmm bende efemde bunaldiydik babamizda türkiyede gezdirecek kimse kalmadi
oyyy kıyamamm ii yapmışsıınızz canımmmm arada çıkın havarda düzeldimi avusturyada
:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
hah üstüne bastın ayağını kaldır nazımmm
Şöyle böyle canım tam düzelme Yok gündüz bulutlu akşam şimşek dolu yağmur ne ararsqn var
canım şu sureleri bi ön sayfalara getirsen ben regliyken okumadım tekrar ne zaman kiminkini okuycaz yarın yaparım ben banyomu
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
canımmm ilk sayfada artıkk surelerrr
sen sadece basaama okumadın görünüo bende şimdi bide kutulum var 4 tane yaniii
hava tam ısınıomu canım ordaa yoksa hep bölemi 12 ay :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?