- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.101
ahhh inşallahhhhhhhh bitanemmm inşallahhhhh
bana daha evlenmeden 2 yıl önce bi kadın çay falı baktıdıozaman kocişimle ark.tık başka biri vardı hayatımda dedidki senin evlencen kişide İ harfi ola dedimm sevgilimde yok o harf bide dedi sana çok yakın bu insan dedi oöle uzaklarda aramada dedii hiç aklıma gelmedii o zamanlrrr ne zamanki ayrıldıkk bölee gözüm açıldıı kadınn salladı tuttu yaniii
Teyzesi yiğit efemiz 6 aylik oldu çok şükür havalar güzeldi canım :))))
Bende çok sevdim avatarimi babam herzaman derdi bana büyük al kızım
tamammmm kızçemmmm :122::122::122::122::122::122::122:
ama 7 yazmışsın benimkinin karşısına
Valla canimmmm 2 ay ancak yaz oluyor burda avusturyanin havası iyi değil avusturyanin ne karı sina ne havasina güven olmaz
oyyy esrarengizim bana mı kızmış gel kucaklaşalım barışalım
ay bak iyiler çıksın kötüler çıkmasın ne güzel bilmiş...
bende baktırdığımda eski manitayla ayrılmıştık ozaman baktırmıştım nazım.. dedi bu çok ana kuzusu evlenme dediboşver dedi.. sonra eşimin direk adını söledi o gelio dedi.. bu tası tarağı toplamış buralara gelmiş dedi.. en fazla 1 ay vereyim tanışcaksın ve direk ewlilik görüom demişti nerden nereye aynende öle oldu.. iyikide oldu
fala inanıp inanmamakta herkez özgürdür kızçem ben morel olması açısından seviorum geçmişin bilindiğine de inanıyorum gabıda bi Rabbim bilir zaten ... çok şaşırtıcı bişi değil aslında inanmıorum fala inananlarmı var topiktegibi ...
neyse ne ben inanıyorum ve seviorumm
ay bak iyiler çıksın kötüler çıkmasın ne güzel bilmiş...
bende baktırdığımda eski manitayla ayrılmıştık ozaman baktırmıştım nazım.. dedi bu çok ana kuzusu evlenme dediboşver dedi.. sonra eşimin direk adını söledi o gelio dedi.. bu tası tarağı toplamış buralara gelmiş dedi.. en fazla 1 ay vereyim tanışcaksın ve direk ewlilik görüom demişti nerden nereye aynende öle oldu.. iyikide oldu
fala inanıp inanmamakta herkez özgürdür kızçem ben morel olması açısından seviorum geçmişin bilindiğine de inanıyorum gabıda bi Rabbim bilir zaten ... çok şaşırtıcı bişi değil aslında inanmıorum fala inananlarmı var topiktegibi ...
neyse ne ben inanıyorum ve seviorumm
cumaya kadar da 3 yasin okuyabilirim canım edama onu da sen topluyorsun di mi
Merhaba, ben de okumak istiyorum ancak şu an dışarıya çıkmam gerek. Akşam okusam olur mu?
evett mersahımm yawww ama zamanımızz iyice daralmış bak geçen aramısda 3 gün vardı şimdiii
sadece saatler varrbi bakmışınnn biddakineee buluşu vermişizzz
herkese merhabaaa
İpeem sinavin nasil gectisabah sordum kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?