Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay bak iyiler çıksın kötüler çıkmasın ne güzel bilmiş...
bende baktırdığımda eski manitayla ayrılmıştık ozaman baktırmıştım nazım.. dedi bu çok ana kuzusu evlenme dedi boşver dedi.. sonra eşimin direk adını söledi o gelio dedi.. bu tası tarağı toplamış buralara gelmiş dedi.. en fazla 1 ay vereyim tanışcaksın ve direk ewlilik görüom demişti nerden nereye aynende öle oldu.. iyikide oldu
fala inanıp inanmamakta herkez özgürdür kızçem ben morel olması açısından seviorum geçmişin bilindiğine de inanıyorum gabıda bi Rabbim bilir zaten ... çok şaşırtıcı bişi değil aslında inanmıorum fala inananlarmı var topikte gibi ...
neyse ne ben inanıyorum ve seviorumm

Teyzesi yiğit efemiz 6 aylik oldu çok şükür havalar güzeldi canım :))))
Bende çok sevdim avatarimi babam herzaman derdi bana büyük al kızım

tamammmm kızçemmmm :122::122::122::122::122::122::122:

canlarr ben şimdii çkıorummm duş alcam abdest alcammm edamın ablasına yasin okucammmm Allah kabul etsinn acil şifa versinn evlatlarına bağışlasınn inşallahhhhh
sizden katılımlarınızı bekliorumm canlarımm bugün ona yarin bizeee
o yüsdennn katılın artmasını canı gönülden isterimmmm

oyyy esrarengizim bana mı kızmış gel kucaklaşalım barışalım

kısmet iştee canımm bende eskiden inanırdımm şimdi pek ilgi alanıma girmioo

Merhaba, ben de okumak istiyorum ancak şu an dışarıya çıkmam gerek. Akşam okusam olur mu?

Allah razı olsunnn canımmm tabiii akşama olur yarın olurr kaç tane okuduğunu söylemen yeter bizee çok teşekür ederimmm

dua ederinn duası kendisinde geçer rabbimm kabul etsinnn

Son düzenleme:
nazımm bende okurum edamın ablasına cumaya kadar 3 yasin... Allah acil şifa versin inşallah.................... okur okumaz yazarımm

İpeem sinavin nasil gecti sabah sordum kayboldun

görmedim canım pardon ya .. işler güçler işte beynim döndü artık yorgunluktan ..
çok zordu yaa sanki örgün öğretim gibi kasıyolar zaten ortalama bişeyler bana yeticek inşallah..
hazirandaki sınavlar daha önemli onlardan da çok düşük almazsam bitirebilrm die umuyorum ..
ama çok zorluolar olmas bu kadar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…