Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım çook geçmiş olsun ablana acil şifa versin rabbim ben 2 yasin okudum canım eksikler olursa yine okurum...
şu an ne durumda ablanın tedavisi:26:

bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş

canım çook geçmiş olsun ablana acil şifa versin rabbim ben 2 yasin okudum canım eksikler olursa yine okurum...
şu an ne durumda ablanın tedavisi:26:

Melekımmm Okudugunn dualar ıcın allahım senden bınlerce kezz razııı olsunnn hakkınızı odeyememm allahımm sızleree 3 er 5 er evlatlar versınnn sızler bıtanesınızzz gercektennnn

iyi aksamlar. nasılsınız bakalım. edaaaaa çok geçmiş olsun canımmmm Allahım acil şifa versin canımm

bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş
ay canım ya kıyamam ne zordur o anı yaşamak allahım yaşatmasın düşmanımıza bile...
inş bu ablanın sınavıdır ve bu sınavdan tekrar eski sağlığına kavuşarak çıkar canım sakın umudunuzu yitirmeyin derdi veren rabbim dermanınıda verir...

Melekımmm Okudugunn dualar ıcın allahım senden bınlerce kezz razııı olsunnn hakkınızı odeyememm allahımm sızleree 3 er 5 er evlatlar versınnn sızler bıtanesınızzz gercektennnn
amiiin canım o ne demek elimden fazlası gelse inan yapmak isterim yeter ki ablan sağlığına kavuşsun ablanın ismini bilmiyorum ama senin adına dua ettim edamın ablası acilen şifaya kavuşsun diye inş dualarımız kabul olur canımAmiiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:
edam üzülmesin ablab inş düzelçek bak benim teyzem ak ciğer kanseriydi çok şükür atlattı ki onun yaşı 50 di ablanın gençliği var bi tanem yeterki moralini bozmasin iyıleşcem desin dualarımız ablanla derdi veren rabbim sabrınıda gücünü de verir inşallah

iyi aksamlar. nasılsınız bakalım. edaaaaa çok geçmiş olsun canımmmm Allahım acil şifa versin canımm

Hoşgeldinnnn canımmm Alllahımmm sizlerden razı olsunn cok tesekkurlerr sizler dualarınızı eksık etmedıkceee allahım saglık verecek buna ınanıyorummmm ıyıkı varsınızzzz

Allahım okudugunuz dualarııı kabulll etsınnn bıtanemmmmm agzına dılıne yuregıne saglıkk ınsallah bıtanemmm ınsallah ıyılesecekkk Ablamın Adı (AyLa)

Canım en kolay atlatılan kanser göğüs kanseriymiş. Tek şart yüksek moralmiş. Moralini düzgün tutsun bizler de dua edelim. O da hemencecik şifaya kavuşsun inşallaaaah

ıNsss bıtanemmm ınsallahh aallah razıı olsunn wallahı kelıme bulamıyorummm dıyecekk ıyıkı varsınızzz yaaa ben sızı tanımasaydımm ıcımı yerdımm heraldeee

Canım en kolay atlatılan kanser göğüs kanseriymiş. Tek şart yüksek moralmiş. Moralini düzgün tutsun bizler de dua edelim. O da hemencecik şifaya kavuşsun inşallaaaah

allah sizden razı olsunnn bıtanemmm ewt oyle dıyorlarr bakalımm ablam yenebılcekmı bugun baya bı morel verdık yarın unıver-sıte hatanesısne gooturcek bakalımmrabbımm sıfa verır ınsallah

Allahım okudugunuz dualarııı kabulll etsınnn bıtanemmmmm agzına dılıne yuregıne saglıkk ınsallah bıtanemmm ınsallah ıyılesecekkk Ablamın Adı (AyLa)

amiiiiin canım...
bundan sonra ablana isminle dua ederim adını yazdığın iyi oldu

canim benimmm Rabbim sifasini versin insallah tez zamandaaaaa. cok üzülme ne olur bak o kadar cok kisi savasip yeniyor simdilerde kanserii. hep duyuyuroruzzzzz ablana basaricak insaalllahhhhh. hep pozitif olun ne olur o zaman gidiyor bu illetttt

geçmiş olsun canım allahım acil şifa versin. kızlarda yazmışlar ama bende söyleyeyim göğüs kanseri çok korkulacak bir kanser türü değil.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Edamın güzel ablası için 41 Yasin okuyoruz [/td]
[td]Dua[/td][td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilhanazz[/td]
[td]2[/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td]5 [/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Sevdaceylin[/td]
[td]3 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]miamore[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]kutukutupense[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]karamel[/td]
[td]2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Theano[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]monarrosa[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td]

[/tr]
[/table]

ilhanazzzzzzzz canım ne haber nasılsın sizi burada gören cennetlikkkkkk

canımmmm merhaba saoll iimmm aslında hep burdayımda senle denk gelemeik bidenemm sen nasılsınn ablan nasıll :26::26::26::26:

ıNsss bıtanemmm ınsallahh aallah razıı olsunn wallahı kelıme bulamıyorummm dıyecekk ıyıkı varsınızzz yaaa ben sızı tanımasaydımm ıcımı yerdımm heraldeee

canımmm dedğim gibi önce moralll moralini yğksek tuttacak biliorumm zor ama inan bu hastalıkların en ii ilacı motive olmak pozitif düşünmekk keşke elden bişey gelse bitanemm :26::26::26::26:
ama RABBİM duyacak dualarımzı inş. dzüelcekk hemm bak atlatıolar doğru tedavi ilee inşallah ayla ablamızda atlatcak

allahım kabul etsınnn ınsallahh agzınıza yuregınıze saglıkkk rabbım sizlerede evlat sahıbı olmak nasıp etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…