- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.301
canım çook geçmiş olsun ablana acil şifa versin rabbim ben 2 yasin okudum canım eksikler olursa yine okurum...
şu an ne durumda ablanın tedavisi:26:
canım çook geçmiş olsun ablana acil şifa versin rabbim ben 2 yasin okudum canım eksikler olursa yine okurum...
şu an ne durumda ablanın tedavisi:26:
ay canım ya kıyamam ne zordur o anı yaşamak allahım yaşatmasın düşmanımıza bile...bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş
amiiin canım o ne demek elimden fazlası gelse inan yapmak isterim yeter ki ablan sağlığına kavuşsun ablanın ismini bilmiyorum ama senin adına dua ettim edamın ablası acilen şifaya kavuşsun diye inş dualarımız kabul olur canımMelekımmm Okudugunn dualar ıcın allahım senden bınlerce kezz razııı olsunnn hakkınızı odeyememm allahımm sızleree 3 er 5 er evlatlar versınnn sızler bıtanesınızzz gercektennnn
edam üzülmesin ablab inş düzelçek bak benim teyzem ak ciğer kanseriydi çok şükür atlattı ki onun yaşı 50 di ablanın gençliği var bi tanem yeterki moralini bozmasin iyıleşcem desin dualarımız ablanla derdi veren rabbim sabrınıda gücünü de verir inşallah
iyi aksamlar. nasılsınız bakalım. edaaaaa çok geçmiş olsun canımmmm Allahım acil şifa versin canımm
ay canım ya kıyamam ne zordur o anı yaşamak allahım yaşatmasın düşmanımıza bile...
inş bu ablanın sınavıdır ve bu sınavdan tekrar eski sağlığına kavuşarak çıkar canım sakın umudunuzu yitirmeyin derdi veren rabbim dermanınıda verir...
amiiin canım o ne demek elimden fazlası gelse inan yapmak isterim yeter ki ablan sağlığına kavuşsun ablanın ismini bilmiyorum ama senin adına dua ettim edamın ablası acilen şifaya kavuşsun diye inş dualarımız kabul olur canımAmiiiiiiiiiiiin
edam üzülmesin ablab inş düzelçek bak benim teyzem ak ciğer kanseriydi çok şükür atlattı ki onun yaşı 50 di ablanın gençliği var bi tanem yeterki moralini bozmasin iyıleşcem desin dualarımız ablanla derdi veren rabbim sabrınıda gücünü de verir inşallah
Canım en kolay atlatılan kanser göğüs kanseriymiş. Tek şart yüksek moralmiş. Moralini düzgün tutsun bizler de dua edelim. O da hemencecik şifaya kavuşsun inşallaaaah
Allahım okudugunuz dualarııı kabulll etsınnn bıtanemmmmm agzına dılıne yuregıne saglıkk ınsallah bıtanemmm ınsallah ıyılesecekkk Ablamın Adı (AyLa)
bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş
ilhanazzzzzzzz canım ne haber nasılsın sizi burada gören cennetlikkkkkk
canımmmm merhaba saoll iimmm aslında hep burdayımda senle denk gelemeik bidenemm sen nasılsınn ablan nasıll :26::26::26::26:
geçmiş olsun canım allahım acil şifa versin. kızlarda yazmışlar ama bende söyleyeyim göğüs kanseri çok korkulacak bir kanser türü değil.
ıNsss bıtanemmm ınsallahh aallah razıı olsunn wallahı kelıme bulamıyorummm dıyecekk ıyıkı varsınızzz yaaa ben sızı tanımasaydımm ıcımı yerdımm heraldeee
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]edamın güzel ablası için 41 yasin okuyoruz [/td]
[td]dua[/td][td]durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilhanazz[/td]
[td]2[/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td]5 [/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]sevdaceylin[/td]
[td]3 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]miamore[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]kutukutupense[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]karamel[/td]
[td]2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]theano[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]monarrosa[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?