- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.321
Allah Razı olsunnn canımmm bakalımm yenebılecekmiiii inşallah yenerr
allahım kabul etsınnn ınsallahh agzınıza yuregınıze saglıkkk rabbım sizlerede evlat sahıbı olmak nasıp etsınnn
canımmm dedğim gibi önce moralll moralini yğksek tuttacak biliorumm zor ama inan bu hastalıkların en ii ilacı motive olmak pozitif düşünmekk keşke elden bişey gelse bitanemm :26::26::26::26:
ama RABBİM duyacak dualarımzı inş. dzüelcekk hemm bak atlatıolar doğru tedavi ilee inşallah ayla ablamızda atlatcak
Allah Razı olsunnn canımmm bakalımm yenebılecekmiiii inşallah yenerr
benim hiç süpem yokk edammm evlatları için yenmek ve güçlü olmak zorunda anne oallahım çocuklarına bağışlasın
İnşallahhh nazımm ınsallahhh allahım buyuk bılıyorumm sizlerinn duası ıle ayakta kalacakk sizlere nekadar tesekkurlerımı sunsam azdırr ıyıkı varsınızz canlarımmm tek tesellımm sizsinizzz
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah bagıslasınnn daha 44 yasındaacocuklarının haberi bile yok akılları karısmasın diye soylemıyoruz okuyor bıtanesi
kiscem senle bi denk gelemiyoruzzzkızlar yasakhayal nerelerde
canlar ben çıkıorummm başım hala geçmiş değilll
sabah doktora gitcemm geç geliirmm yarınnn
Allah rahatlık versinnn hepinizeee
ps: yasakım gelirsen çok durmaa bu ara saati atlatıosunn gözümden kaçyoo sanmaa
kiscem nasi olduysa kendiliginden hem hap kullanmadan hem prolaktin hem tiroid düsmüssssdedim baska bi endokrinolojiye gidimmm randevuyu temmuza aldim kadin cok yogunnnn...bide tekrar o zaman kontrol ettirecemmm
canlar ben çıkıorummm başım hala geçmiş değilll
sabah doktora gitcemm geç geliirmm yarınnn
Allah rahatlık versinnn hepinizeee
ps: yasakım gelirsen çok durmaa bu ara saati atlatıosunn gözümden kaçyoo sanmaa
ıNsss bıtanemmm ınsallahh aallah razıı olsunn wallahı kelıme bulamıyorummm dıyecekk ıyıkı varsınızzz yaaa ben sızı tanımasaydımm ıcımı yerdımm heraldeee
miamore hamileliğin nasıl gidiyor canım
ay canım benim çok geçmiş olsun benim iki tanıdığım ameliyat oldu çok şükür iyiler bir tanesinin sol göğsü yıllardır alınmış ama çok iyi rabbim şifalar versin
canım valla düşmesine güvenmemek gerek benim 6 dan 4 e şimdi de 5 çıkmiş hap almalıymışım ve triodimde çok sayıda nödül olduğu tespit edildi şoktayım tsh ı ve prolaktini yükselten onlarmış dedi dr beyin emarı temiz çıtı ama prolaktin yükselmiş 90 dan 123 olmuş rahim filmi kalsın bu ay dedi çünkü hormon düzelmezse herşey boş dedi tüp yapamam tedavi olamam bebek hayallerim ertelendikçe erteleniyor demekki rabbim şimdi istemiyor hani sağlıklısıyla hayırlısıyla diliyoruz ya rabbim herşeyin iyisini bilir inş sevdiği kullarındanımdır düşük nedeni de pıhtılaşmadan çok kalitesiz embriyo olduğunu tahmin ediyorum çünkü pıhtılaşmada bu kadar erken düşük sık olmaz 2. ve 3. aylarda daha çok oluyor diye okudum bakalım hayırlısı canım sen de takiplerini yaptır o dr niye öyle yoğun ben hala endokrine gidemedim üniversite hastanesi burda ii değil şehir dışına da şuan gidemem yaza inş.
allah razı olsunnn bıtanemm ınsallah ablamda ıyı olucakkkkkk bunu cok ıstıyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?