Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allahım kabul etsınnn ınsallahh agzınıza yuregınıze saglıkkk rabbım sizlerede evlat sahıbı olmak nasıp etsınnn

hepimizeee edamm inş.. rabbim el açıp dua eden herkesin duasını kabul etsinn

İnşallahhh nazımm ınsallahhh allahım buyuk bılıyorumm sizlerinn duası ıle ayakta kalacakk sizlere nekadar tesekkurlerımı sunsam azdırr ıyıkı varsınızz canlarımmm tek tesellımm sizsinizzz

benim hiç süpem yokk edammm evlatları için yenmek ve güçlü olmak zorunda anne o allahım çocuklarına bağışlasın

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah bagıslasınnn daha 44 yasındaa cocuklarının haberi bile yok akılları karısmasın diye soylemıyoruz okuyor bıtanesi

İnşallahhh nazımm ınsallahhh allahım buyuk bılıyorumm sizlerinn duası ıle ayakta kalacakk sizlere nekadar tesekkurlerımı sunsam azdırr ıyıkı varsınızz canlarımmm tek tesellımm sizsinizzz

iyiki sende varsınn edammm canımmm arkadaşımmm benimmmm

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah bagıslasınnn daha 44 yasındaa cocuklarının haberi bile yok akılları karısmasın diye soylemıyoruz okuyor bıtanesi

en iyisi edammm inş.. sessizce atlatcak bu süreyii

hicranımmmm hiçç yoktu bugünn yaww ne oldu aceppp :44::44::44::44:

netimi gittikii

canlar ben çıkıorummm başım hala geçmiş değilll

sabah doktora gitcemm geç geliirmm yarınnn

Allah rahatlık versinnn hepinizeee

ps: yasakım gelirsen çok durmaa bu ara saati atlatıosunn gözümden kaçyoo sanmaa

Son düzenleme:
kızlar yasakhayal nerelerde
kiscem senle bi denk gelemiyoruzzz

morem hayirlisi olsun insallahhh kromozomlardanda insalalh bisey cikmayacakkk

tamam kiscem simcik hemen kaciyom fazla durmuycam haklisin bu ara yine eski yasantima dönmüstüm nerdeyse gece hayatim olmaya baslamistiiisimdi düzenli hayata yine dönüyorummmmahanda imzami atiyom bura ya

yasakhayalcik

Son düzenleme:
kiscem nasi olduysa kendiliginden hem hap kullanmadan hem prolaktin hem tiroid düsmüssssdedim baska bi endokrinolojiye gidimmm randevuyu temmuza aldim kadin cok yogunnnn...bide tekrar o zaman kontrol ettirecemmm

canım valla düşmesine güvenmemek gerek benim 6 dan 4 e şimdi de 5 çıkmiş hap almalıymışım ve triodimde çok sayıda nödül olduğu tespit edildi şoktayım tsh ı ve prolaktini yükselten onlarmış dedi dr beyin emarı temiz çıtı ama prolaktin yükselmiş 90 dan 123 olmuş rahim filmi kalsın bu ay dedi çünkü hormon düzelmezse herşey boş dedi tüp yapamam tedavi olamam bebek hayallerim ertelendikçe erteleniyor demekki rabbim şimdi istemiyor hani sağlıklısıyla hayırlısıyla diliyoruz ya rabbim herşeyin iyisini bilir inş sevdiği kullarındanımdır düşük nedeni de pıhtılaşmadan çok kalitesiz embriyo olduğunu tahmin ediyorum çünkü pıhtılaşmada bu kadar erken düşük sık olmaz 2. ve 3. aylarda daha çok oluyor diye okudum bakalım hayırlısı canım sen de takiplerini yaptır o dr niye öyle yoğun ben hala endokrine gidemedim üniversite hastanesi burda ii değil şehir dışına da şuan gidemem yaza inş.

canım geçmiş olsun 3 gündür ben de çekiyom bugün felaketti adet ve prolaktin ben de bayağı aprı yapıyo sen de bi hormonlara bak

ıNsss bıtanemmm ınsallahh aallah razıı olsunn wallahı kelıme bulamıyorummm dıyecekk ıyıkı varsınızzz yaaa ben sızı tanımasaydımm ıcımı yerdımm heraldeee

ay canım benim çok geçmiş olsun benim iki tanıdığım ameliyat oldu çok şükür iyiler bir tanesinin sol göğsü yıllardır alınmış ama çok iyi rabbim şifalar versin

ay canım benim çok geçmiş olsun benim iki tanıdığım ameliyat oldu çok şükür iyiler bir tanesinin sol göğsü yıllardır alınmış ama çok iyi rabbim şifalar versin

allah razı olsunnn bıtanemm ınsallah ablamda ıyı olucakkkkkk bunu cok ıstıyorummmmmmmmmmmm

seninki haplami düsmüstü ilginc olan ben hic hap kullanmadan ikisininde düsmesiiisende nödüldemi varmis peki nödülü ameliyatmi ettirecen bende hic nodül olmadi bu zamana kadarrrralla alla senin prolaktin niye böyle yükseliyoo:26:neden hapin faydasi olmuyo neye bagliyo doktor bunuu:26:kiscem benimde arastirmalarima göre erken düsükler pihtilasmadan oluyomus..gecen pihtilasma topigidneki bi kisda dedi o 6 yildir o topikteymiss doktorada sormuss erken düsük pihtilasmadir diyooo..ortaki kislarin gecmisinede bakiyom hep erken düsük sebebi ise pihtilasma hep..hem senin dördününde ne bilim sagliksiz olmasi imkansiz gibi geliyo bana tabi eger kromozomlariniza bakildiysaaa esli olarakkk:26::26::26:bende yine endokrinolojiye gidecem temmuzda bakim yine tiroid prolaktin ne durumda ..gerci benim tiroid cok fazla degildi en fazla 3.95 olmustu..iki ay sonra ne olur görecem insalalhhhrabbim yardimcimiz olsun benimde önüme hep engel cikiyo..kafam karisik bu kayiplar neden diye..dönüp dolasip yine pihtilasmaya cikiyo kapi cünkü yaptirdigim herseyde bi o illet ciktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…