- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.341
Gunaydinnnn
İnsallah hayirli bir gun olur hepimize
günaydın canım inşallah hayırlı bir gün olur hepimize amin...
kızlar sizlerede benden kocaman günaydınnnnnnnnnnn....
bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş
günaydın kızlarrr
günaydın cnmmm benmmm
günaydın canım nasılsın ???
iyiyim tatlım dün doktora gittim size haber veremedm neden regl olmuorum die doktor baktı aşşadan çok canım acıdı bittim resmen gebelik yok dedi tekrar kan testi verdi onda da çıkmadı dedi 1 hfta bekle olmazsan gel ilaç vericem dedi olursanda olduğun günleri takibe alalım dedi 1 hafta korunarak beraber ol dedi işte ama sağlıklısın bi sıkıntı yok dedi bakalım ama üzüldüm ben
günaydın kızlarrr
Gunaydin kizlargünaydın canlar
Benimde yeni haberim oldumersahım canım geçmiş olsun konuyu yeni anladım kusura bakma geçmişi okumayınca böle oluyo işte rabbim şifa versin canım ablana tez zamanda sağlığına kavuşur inş...dualarımızda emin ol
canım şimdi okudum dün aklımdanda geçtin dedim ne oldu acaba hamilede ondan girmiyo herhelde dedim...
olsun canım benim çok şükür sağlıklısınya onada şükür pozitif ol önümüzdeki maçlara bakıcaz sıkma canını stres en büyük etken biliyosun rabbim tez zamanda bizede hayırlısıyla verecek inş...
iyiyim tatlım dün doktora gittim size haber veremedm neden regl olmuorum die doktor baktı aşşadan çok canım acıdı bittim resmen gebelik yok dedi tekrar kan testi verdi onda da çıkmadı dedi 1 hfta bekle olmazsan gel ilaç vericem dedi olursanda olduğun günleri takibe alalım dedi 1 hafta korunarak beraber ol dedi işte ama sağlıklısın bi sıkıntı yok dedi bakalım ama üzüldüm ben
Saglik olsun tatlim bana da aynisi oldu mevsimsel galiba. benimde 20 gun gec geldi dr hic bisiyin yok dedi
Bide reglin normalde duzenliyse sapma olduysa vucut kendini gebelige hazirliyomus diyolar
İnsallah guzel haberlerini alicaz.
evet cnm aynn öle ve kırımızılar geldi inan bu kadar sevincemi düşünmemiştim bian önce bitsinde çalışmalara başlıyım
bazen regl olabilmek için doktor yüzü görmek lazımBen doktora gittim söktürücü verdi eve geldim 1 tane aldım 3-4 saati bulmadı regl oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?