Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bugun tam teshıs koydu amelıyat ettıgı doktoru yuzunee seen Göğüs Kanserisin demişşş ablam oldugu yere bayılmışşş

Edaam çok geçmiş olsun canım............ dualarımızla, moralle, Allah'ın izniyle yenecek ablan........... hiç korkmayın Rabbim büyük..........

günaydın canım nasılsın ???

iyiyim tatlım dün doktora gittim size haber veremedm neden regl olmuorum die doktor baktı aşşadan çok canım acıdı bittim resmen gebelik yok dedi tekrar kan testi verdi onda da çıkmadı dedi 1 hfta bekle olmazsan gel ilaç vericem dedi olursanda olduğun günleri takibe alalım dedi 1 hafta korunarak beraber ol dedi işte ama sağlıklısın bi sıkıntı yok dedi bakalım ama üzüldüm ben

canım şimdi okudum dün aklımdanda geçtin dedim ne oldu acaba hamilede ondan girmiyo herhelde dedim...
olsun canım benim çok şükür sağlıklısınya onada şükür pozitif ol önümüzdeki maçlara bakıcaz sıkma canını stres en büyük etken biliyosun rabbim tez zamanda bizede hayırlısıyla verecek inş...

mersahım canım geçmiş olsun konuyu yeni anladım kusura bakma geçmişi okumayınca böle oluyo işte rabbim şifa versin canım ablana tez zamanda sağlığına kavuşur inş...dualarımızda emin ol

günaydın kızlarrr

günaydın canlar
Gunaydin kizlar
mersahım canım geçmiş olsun konuyu yeni anladım kusura bakma geçmişi okumayınca böle oluyo işte rabbim şifa versin canım ablana tez zamanda sağlığına kavuşur inş...dualarımızda emin ol
Benimde yeni haberim oldu
Yanlis oldu galiba edamin ablasi hastaymis. insallah rabbim tez vakitte sifasini verir

evet cnm aynn öle ve kırımızılar geldi inan bu kadar sevincemi düşünmemiştim bian önce bitsinde çalışmalara başlıyım

Saglik olsun tatlim bana da aynisi oldu mevsimsel galiba. benimde 20 gun gec geldi dr hic bisiyin yok dedi
Bide reglin normalde duzenliyse sapma olduysa vucut kendini gebelige hazirliyomus diyolar
İnsallah guzel haberlerini alicaz.

Saglik olsun tatlim bana da aynisi oldu mevsimsel galiba. benimde 20 gun gec geldi dr hic bisiyin yok dedi
Bide reglin normalde duzenliyse sapma olduysa vucut kendini gebelige hazirliyomus diyolar
İnsallah guzel haberlerini alicaz.

ayyy çok sevindim buna cnm bnmde düzenliydi hep çok korktum dedim kist mi var neden olmuo kendimi yedim bide bi tanıdığın bebeğini almışlar gelişmemiş annemde çok korktu hemen doktora gittik onla ama bişi çıkmadı çok şükürrr inş bidaki ay hepimiz alırız güzel haberi

Üzülecek birşey yok şu bir iki aydır genelde herkes mevsimde diyo ama bana kalırsa psikolojik olarak stresten hepimiz etkilendik regl dönemleri sarktı neredeyse herkesin................ ben bu ay hamileliği filan geçtim hakikaten umrumda değil olduysa oldu..... bir de zaten ovulasyon kullanmıştım mesela 2 kırmızıyı görünce ilişki oldu normalde ertesi 2 gün olmalı 24-36 saat arası çatladığı düşünülünce ama biz iş vs yorgunluktan o günleri atladık........sonra üzüldüm keşke sıkı tutsaydım vs diye..ama çabuk geçti üzüntüm... zamanında regl olayım diyorum ilk kez söktürücü kullandım üzüldüm,,regl olabilmek güzel birşeymiş bunu anladım çünkü korkuyorum düzensizleşmesinden... doktorbirşey yok demiş demek ki üzülecek birşey yok regl olmazsan gider söktürücü alırsın olursan da 2-3. günü gider hormonalra baktırıp çalışmalara devam edersin.. Rabbim sağlıkla sıhhatle geleceği zaman nasip etsin hepimize beklemek zzor bu ay 2. ayım benim kürtajdan sonra ki hakikaten yoruyormuş insanı o yüzden şu kadar oldu bu kadar oldu vs demek yerine aklımızdan biraz olsun atmaya çalışmak en güzeli.yaz geldi gezip tozmak farklı şeylerle ilgilenmek lazımm Sağlığımız yerinde olduğu sürece Rabbim verecek inşallah fazla bekletmeden

evet cnm aynn öle ve kırımızılar geldi inan bu kadar sevincemi düşünmemiştim bian önce bitsinde çalışmalara başlıyım

bazen regl olabilmek için doktor yüzü görmek lazım ben doktora gittim söktürücü verdi eve geldim 1 tane aldım 3-4 saati bulmadı regl oldummm

bazen regl olabilmek için doktor yüzü görmek lazım Ben doktora gittim söktürücü verdi eve geldim 1 tane aldım 3-4 saati bulmadı regl oldummm

bana hiç ilaç vermemişti haftaya kadar olmazsan gel dedi o kadar ama sabah bi kalktım bişiler gelmiş dedim regl değildir şirkete geldim bi baktım olmuşum ne kadan sevindim bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…