Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aman ksicem bilmedigin daah iyi oralar mayinli tarla gibimmkk ana sayfasinda konular yatiyo ya ordan hayatin icidnen diye baslik var ondaki derdim var yerien bi alisirsan kesin bi gün banlanirsinnnnkendini tutamayip bi yoru myaparsin alirsin basina belayiiibi ara gidim dedim sonram yaw ben biraz kendime hakim olamam gibi durumum var banlanmadan kurtulama dedim gitmedimmm

yasakim dr bana osterojen ilacı verdi bu ne ise yarıyor biliyor muydun

kiscem bu hormon eksikligi varsa onun icin vermistir doktorunn..yumurtalari ne besleyen bu hormon kadinlik hormonuuuu rahim tabakasini ne kalinlastirarak gebeligin saglikli olmasini ne sagliyo en önemli hormonalrdan birii...

sagol bıtanem tsk ederımmm darısı sızlerın basına ınsallah bu duyguyu yasarsınızzzz

amin canım inşallah nasip olabilir de yaşarız bizler de .. anneler günü de geliyo, geçen sene içimden demiştim ki önümüzdeki anneler gününe kadar doğmasa da karnımda olur inşallah yavrum demiştim ama kısmet değilmiş işte :85::85::85:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bu diyarlar artikin bana haram melekim yok cünküüübende gidecem banlanmis gibim o dönünce dönecemmm

bu diyarlar artikin bana haram melekim yok cünküüübende gidecem banlanmis gibim o dönünce dönecemmm

yaww bende melekimsiz napacam tatlı kızçem benm neka sürer bu banalama yaww

slm kizlar, bensiz konsermi veriyorsunuz:26:

sensiz olurmu hiç kızçem ..

tek tek basaraaaktan bade süzereeekten inci dizereekten gel caaanım gel amman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…