- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.501
hoşgeldin alppın kızçemizz
ne güzel canımmm sonuna kadar böle gider inşallah da sağ salim kucağına alırsın bebeğini
yasakım nerede o topikler yaww ... :44:
ben neden bilmiorummkiiii
sanırım sadece hamişlik topiğiyle kafayı bozmulum ben
:2: :13: :18:
ınsallah habıbtemmmmmmmmmmm 600 gram olmuss bebegım haftasından once ılerlıyor melegımmmmmm boyu da uzun masallah
ohhhh ohhh maşallah
yasakim dr bana osterojen ilacı verdi bu ne ise yarıyor biliyor muydun
sagol bıtanem tsk ederımmm darısı sızlerın basına ınsallah bu duyguyu yasarsınızzzz
aman ksicem bilmedigin daah iyi oralar mayinli tarla gibimmkk ana sayfasinda konular yatiyo ya ordan hayatin icidnen diye baslik var ondaki derdim var yerien bi alisirsan kesin bi gün banlanirsinnnn kendini tutamayip bi yoru myaparsin alirsin basina belayiii bi ara gidim dedim sonram yaw ben biraz kendime hakim olamam gibi durumum var banlanmadan kurtulama dedim gitmedimmm
bütün smileyler toplanmış toplanmış toplanmış sorduk neden toplanmış, meğer onlar hicranmış hiicranmış hicranmış
ooooo supermis tisikkur ederim
amin canım inşallah nasip olabilir de yaşarız bizler de .. anneler günü de geliyo, geçen sene içimden demiştim ki önümüzdeki anneler gününe kadar doğmasa da karnımda olur inşallah yavrum demiştim ama kısmet değilmiş işte :85::85::85:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
slm kizlar, bensiz konsermi veriyorsunuz:26:
hg basammmmmmmmmmmslm kizlar, bensiz konsermi veriyorsunuz:26:
ipekim bize takildikca cümlelerinde bize benzedi yaw sen hic öyle yasmasdinnhee ya ruh gibi kızçem içim acıdı benm şimdi yaa :105::105:
bu arada hayırlısı olsun, sağlıkla onu da atlatırsın inşallah canım
bu diyarlar artikin bana haram melekim yok cünküüübende gidecem banlanmis gibim o dönünce dönecemmm
slm kizlar, bensiz konsermi veriyorsunuz:26:
hosgeldin basammm
hg basammmmmmmmmmm
gitmeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?