Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ah melekimm ahh hic beni düsünmedin mi bu kiscenin hormoncuklari nolur diyeeeeebak bozulmaya basladi hissediyom bilemm bebem olmuycak senin yüzündennnyamacimdan ayrilirsan böyle olursun isteeeeee

simcik bilmezmiyim yazmak icin can atiyon ama sadece okumakla yetiniyonnnecep ne yazmak istiyon merak ediyommkendini nasi savunacan süle bakimmmdelil nede yokk

Son düzenleme:
selam habıbtelerım nasılsınızzzzzz.....dun doktopr kontrolumuz vardı cok sukur bebegım cok ıyı ayrıntılı baktı doktorr....3 hafta sonra seker yuklemesı var ıns o da ıyı cıkarr rahatlarım bırazzzz sızler nasılsınız

cok sükür habbitemmmmm gözünaydinninsallah sekerdede bisey cikmayacakkk

hoşgeldin alppın kızçemizz
ne güzel canımmm sonuna kadar böle gider inşallah da sağ salim kucağına alırsın bebeğini

meelekim aklandi bisey yapmamisssssivet okuyo ama yazamiyooo

yasakım nerede o topikler yaww ... :44:
ben neden bilmiorummkiiii
sanırım sadece hamişlik topiğiyle kafayı bozmulum ben

hoşgeldin ipeğimm melek181 ban yemiş son yazdıklarına baktık da bişey bulamadık neden ban yemiş onu anlamaya çalışıyo yasakımdaaa

hoşbuldum zuhalcim şaşkınım ya melek yapmaz zati bişe ben eminim

yawww olcak şey mi hiç melekimden beklemem ben kötü bişey yazmasını felan yanlışlık vardır kesin

peri ksicem yaw sen yeni dogmus bebek gibi temizceksinnkiscem hic banlanmayi pasiflestirmeyi duymadinmi kk da o yüzden silik görünüyo melekimmm

he yaaa hiç duymadım gerçekten

bende baktım bisey yoook kızlar meleğim bizim yazdıklarımızi okuyorsun sanırım

yaww hicrancığm neden haksızlık hapılmış kızçemize, buka sadık bir üyeye reva mı bu hiç

OFF melekim yaww ne işin var senin bilmediğin topiklerde

hanki topiklere gitmiş yaww melekim buracıklardan byere ayrılmass

melek sanırım baska topıklerde gezerken kacırmıslarrr burdakı yonetıcılere ulasalım bırsey yapsınlar ruh gıbı duruyor garıbımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…