- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.481
yasakim dr bana osterojen ilacı verdi bu ne ise yarıyor biliyor muydun
melekim burdamisinnkis görünmez gibisin buda iyiymissss kiscem ben bisey bulaamadim yaw en son bisey yazmamisinki allla alla anlayamadim neden oldugunuuuu bi daha gidim olay yerineeeee
bende baktım bisey yoook kızlar meleğim bizim yazdıklarımızi okuyorsun sanırım
:2: :13: :18:
OFF melekim yaww ne işin var senin bilmediğin topiklerde
selam habıbtelerım nasılsınızzzzzz.....dun doktopr kontrolumuz vardı cok sukur bebegım cok ıyı ayrıntılı baktı doktorr....3 hafta sonra seker yuklemesı var ıns o da ıyı cıkarr rahatlarım bırazzzz sızler nasılsınız
hoşgeldin alppın kızçemizzselam habıbtelerım nasılsınızzzzzz.....dun doktopr kontrolumuz vardı cok sukur bebegım cok ıyı ayrıntılı baktı doktorr....3 hafta sonra seker yuklemesı var ıns o da ıyı cıkarr rahatlarım bırazzzz sızler nasılsınız
meelekim aklandi bisey yapmamisssssivet okuyo ama yazamiyooo
hoşgeldin ipeğimm melek181 ban yemiş son yazdıklarına baktık da bişey bulamadık neden ban yemiş onu anlamaya çalışıyo yasakımdaaa
kiscem mayisin 4 ne kadar baktim bisey yazmamiski yanlislikmi oldu ecepppkiscemi bosuna banlamislar yaw melekim sucsuz arastirmalarima göre bosuan kizmisimmm
peri kis cem melekim banlanmis bosuna kiscem bisey yazmamiski olay yewrini arastirdim delil ne yokkkk
peri ksicem yaw sen yeni dogmus bebek gibi temizceksinnkiscem hic banlanmayi pasiflestirmeyi duymadinmi kk da o yüzden silik görünüyo melekimmm
bende baktım bisey yoook kızlar meleğim bizim yazdıklarımızi okuyorsun sanırım
OFF melekim yaww ne işin var senin bilmediğin topiklerde
yasakim sana bisi sormustum ama:2: :13: :18:
:44::44::44::44::44::44::44::44:
melek sanırım baska topıklerde gezerken kacırmıslarrr burdakı yonetıcılere ulasalım bırsey yapsınlar ruh gıbı duruyor garıbımmmm
cok sükür habbitemmmmm gözünaydinninsallah sekerdede bisey cikmayacakkk
hee ya ruh gibi kızçem içim acıdı benm şimdi yaa :105::105:
bu arada hayırlısı olsun, sağlıkla onu da atlatırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?