Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww bende melekimsiz napacam tatlı kızçem benm neka sürer bu banalama yaww

sensiz olurmu hiç kızçem ..

tek tek basaraaaktan bade süzereeekten inci dizereekten gel caaanım gel amman

peri kiscemm duruma göre ama bu basit banlanma ya benziyo bence yarina gelirrrrr

Sarılıp öptü beni etmişti aşk yemini
Görmedim böylesini yaktı beni
Noldu allahım noldu arayıp beni buldu
O da senin kulundu yaktı beni

Yaktı beni yaktı beni yaktı beni yaktı beni
Yaktı beni yaktı beni yaktı beni yaktı beni

ay neka tatlı bu hicran kızçem hemencik de uyuveriyo ortama

nasi gitmim gonyalimmbu melek kisce yakti beniii

yaktın yandırdın biziii
zalim aldattın biziii
nededin dee banladılarr
seni de bizden ayırdılarrr

hosbulduk kizlar....nasilsiniz? keyifler nasil?

nolsun tatlım çalışyrum işte, şimdi geldim brasck kızlara bakmaya

peri kiscemm duruma göre ama bu basit banlanma ya benziyo bence yarina gelirrrrr

melekim yarın gelmesse buralara bu üzüntüye dayanabilrmym bilemyrum kızçem

Son düzenleme:

ya ben bendeki durum daaha vahimmmmmmmmmm

ya ben bendeki durum daaha vahimmmmmmmmmm

dur yasakım bi cahillik etme kısa sürer bu banlama işi sabredelim idare edelim dayancass mecbur yarın ola hayrola

isyan cikaririz melekim gelmezse

eft yarın melekim gelmesse ortalığı kaldırırz haksız banlamaya haaayır yorumlarda şeffaflık iyiniyet samimiyet ve adalet istiyoruz emekçi üye kardeşlerimize haksızlığa haaayırr herkesler gelsin bakym

kisciklarim burda cümlelerime son verirkennnn bi müddet gelemyecegimi bildirmek isterimmcünkü bu aciya bu hasrete daha fazla dayanamiycammm kusura bakmayinnsizi yari yolda birakmis gibim oldugum icinnnn

ah morem istanbul sokaklarinda DOLANIRKAN BASLARIMIZA NELER GELDI HABERIN YOHHHH

neysemmm hoscakalin siz barime ban yemeyinnn melekim gelene kadar bende yokummmmmoreme selamm süyleyinnnperi kiscem saana ne cok senaryo cikti bunlari degerlendir kiscemmm

hayden Allaha ismarladikkkkkkyasak yolcuuuuu

Son düzenleme:

kusura bakma peri kiscem aklim basimda degildeeeebi kendime gelip akillica düsünmem lasimmm

dur sende gitmeeeeeeee
yaww sen gidersen .. morem gelmesse .. ben çıkarsam .. melekim olmayınca napar bu kızçeler
olmas onları yapayalnız bırakma

kk ya girer girmez kara haberi aldim halbuki ne umutlarla girmistimmm burakisciklarimla sarilip hasret giderip sohbet edecekken tam tersi oldu melekim e olan olmuss ben sokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…