- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.721
hosgeldin miamoremm
herkeseeee merhabaaaaaa, nasilsiniz?
haklisin yasakhayalim annem babam surekli bana tembih ediyo uzulme aglama diye bide baya duygusalim
Sarılıp öptü beni etmişti aşk yemini
Görmedim böylesini yaktı beni
Noldu allahım noldu arayıp beni buldu
O da senin kulundu yaktı beni
Yaktı beni yaktı beni yaktı beni yaktı beni
hosbulduk kuzucukkkkkk.. ne oldmus cabuk özet gec... okuyamadim uzun sürcek gecmis???
Hoşgeldin canimm
Biz arkasindayiz sonuna kadar annem babam hepimiz cook sukur annem babam sag daha mutlu olucak bu sekilde
haklisin loorim o senin ablan görmezden gelemezsin ama iste seninde durumun belli..yawrunun gelismesi icin senin huzurlu olman cok önemli onu bari düsünn....inslalah ablanin bundan sonraki yasami eskisinden daha iyi olurrr...rabbim sabir versin yardimcisi olsunnn
merhabaa
inslalahhhcok sükür ablanin sizin gibi ailesi var cok sansli öyle aileler varki sahiplenmiyennn
Sarılıp öptü beni etmişti aşk yemini
Görmedim böylesini yaktı beni
Noldu allahım noldu arayıp beni buldu
O da senin kulundu yaktı beni
Canım ,, çok zor yardımcı olsun RABBim....................Biz arkasindayiz sonuna kadar annem babam hepimiz cook sukur annem babam sag daha mutlu olucak bu sekilde
Öyle canimm zina da çok artti dünyanın gidişatı pek iyi görunmuyor
Ablamla enistem bosaniyo artik eniste bile dmek istiyorum karektersize durduk yere bosaniyo iste sevmiyomus bilmem ne isabette oldu aslinda zaten ablamla onunla mutlu oldugu soylenemezdi ama iste 5 yasinda cocuk olunca ister istemez insan uzuluyo
Ablamla enistem bosaniyo artik eniste bile dmek istiyorum karektersize durduk yere bosaniyo iste sevmiyomus bilmem ne isabette oldu aslinda zaten ablamla onunla mutlu oldugu soylenemezdi ama iste 5 yasinda cocuk olunca ister istemez insan uzuluyo
ahir zaman dediklei işte bu zaman malesef...birgün sahabelerden birsi sormuş efendimiz biz neden dinimizi yaşayamıyoruz neden zorluk çekiyoruz neden kimse anlamıyor inanmıyor die..Efendimiz sahabeye yönelerek sen haline şükret öyle bir zaman gelecekki herşey lüks herşey rahat refah içindeyken dinlerini unutup yaşayamayacaklar yaşmayacaklar..işte o zaman bu zaman..ewt zina çoğaldı arsızlık yolsuzluk fitne fesatlık herşeyyyy neden besme ile işe başlamayı bırkın herşeyi yapar olduk herşeyi .malesef..rabbim sonumzu hayra çevirsin inş
görüsemedikkk yasakcitirirrr. napiyorsunnnnn nasil gidiyor.. her gün limon yemen lazim ayricaaa. kani sulandiriyormus greyfurt ve portakal suyuda... hahahaha artik ne duysam kulak kesiliyom:))
simdi kuzucum bu konuda söz söylemek bize düsmez. cocugu bu durumlarda karistirmayin, mutsuz bir evlilik de büyüyüp psikolojisi bozuk olacagina ayrilmalari daha iyi bence.
hem sevmiyorsa zaten yapacak bisi yok... bunu acikca söyleyebilen birisine helal olsun... demek ki gercekten sevmiyor. Bence ablan icin daha iyi sevmeyen bir adam ile ayni yataga girmek umut baglamak cok yaralayici olurdu. herseyde hayir vardir, ablan icin güzel günler gelecek demek ki... hem bosanan ciftlerin cocuklari sorunlu evlilikte büyüyen cocuklardan daha iyi oluyorlar....
kac yasinda ablan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?