Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haklisin yasakhayalim annem babam surekli bana tembih ediyo uzulme aglama diye bide baya duygusalim

haklisin loorim o senin ablan görmezden gelemezsin ama iste seninde durumun belli..yawrunun gelismesi icin senin huzurlu olman cok önemli onu bari düsünn....inslalah ablanin bundan sonraki yasami eskisinden daha iyi olurrr...rabbim sabir versin yardimcisi olsunnn

Son düzenleme:

Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Bir Kızla Berabersin? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilircisin…

Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. :26: :26: Hiç bu kadar uzun susmadın MELEKİm.. .... Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında

hosbulduk kuzucukkkkkk.. ne oldmus cabuk özet gec... okuyamadim uzun sürcek gecmis???

Ablamla enistem bosaniyo artik eniste bile dmek istiyorum karektersize durduk yere bosaniyo iste sevmiyomus bilmem ne isabette oldu aslinda zaten ablamla onunla mutlu oldugu soylenemezdi ama iste 5 yasinda cocuk olunca ister istemez insan uzuluyo

amin yasakhayalimm coook sagoll eminim daha mutlu olucaktir

Biz arkasindayiz sonuna kadar annem babam hepimiz cook sukur annem babam sag daha mutlu olucak bu sekilde
Canım ,, çok zor yardımcı olsun RABBim....................

Öyle canimm zina da çok artti dünyanın gidişatı pek iyi görunmuyor

ahir zaman dediklei işte bu zaman malesef...birgün sahabelerden birsi sormuş efendimiz biz neden dinimizi yaşayamıyoruz neden zorluk çekiyoruz neden kimse anlamıyor inanmıyor die..Efendimiz sahabeye yönelerek sen haline şükret öyle bir zaman gelecekki herşey lüks herşey rahat refah içindeyken dinlerini unutup yaşayamayacaklar yaşmayacaklar..işte o zaman bu zaman..ewt zina çoğaldı arsızlık yolsuzluk fitne fesatlık herşeyyyy neden besme ile işe başlamayı bırkın herşeyi yapar olduk herşeyi .malesef..rabbim sonumzu hayra çevirsin inş

Ablamla enistem bosaniyo artik eniste bile dmek istiyorum karektersize durduk yere bosaniyo iste sevmiyomus bilmem ne isabette oldu aslinda zaten ablamla onunla mutlu oldugu soylenemezdi ama iste 5 yasinda cocuk olunca ister istemez insan uzuluyo

doru loorim suna eniste deme yaw enisteligi batsin onunnablanda pek memnun degilmis ondan zaten yigeninde yine bi ortak yol bulunur görüsür babasiyla ...ablanda bence daaha huzurlu olur bundan sonraaaa

Son düzenleme:

simdi kuzucum bu konuda söz söylemek bize düsmez. cocugu bu durumlarda karistirmayin, mutsuz bir evlilik de büyüyüp psikolojisi bozuk olacagina ayrilmalari daha iyi bence.

hem sevmiyorsa zaten yapacak bisi yok... bunu acikca söyleyebilen birisine helal olsun... demek ki gercekten sevmiyor. Bence ablan icin daha iyi sevmeyen bir adam ile ayni yataga girmek umut baglamak cok yaralayici olurdu. herseyde hayir vardir, ablan icin güzel günler gelecek demek ki... hem bosanan ciftlerin cocuklari sorunlu evlilikte büyüyen cocuklardan daha iyi oluyorlar....

kac yasinda ablan?

aminn insallah gercekten hayatin neler getirecegini bilmiyoruzz

görüsemedikkk yasakcitirirrr. napiyorsunnnnn nasil gidiyor.. her gün limon yemen lazim ayricaaa. kani sulandiriyormus greyfurt ve portakal suyuda... hahahaha artik ne duysam kulak kesiliyom:))

sürünüp gidiyoz miamoremmvalal sulandiracak ne varsa icmeye yemeye calisiyommmincelsin iyce kanimmmm

melekimin gizlice fotolarını çektim ,,, bir de bi tas çorbayla , su koydum yanına....... ...........Gizlice çektim fotosunu......O anladı ben olduğumu sizlere selam yolladı............

GÜL yÜZLÜ melekim ,,, güLLER gibi solmuşsun.........................

cocugu zaten asla ve asla karistirmiyoruz ama kim ister bosanmayi o cocugun babadan ayri kalmasini ama oluyo iste aklimiza gelmezdi ama geldi napalim vardir bunda da bir hayir hersey guzel olucak insallah 26 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…