- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.741
sürünüp gidiyoz miamoremm valal sulandiracak ne varsa icmeye yemeye calisiyommm incelsin iyce kanimmmm
cocugu zaten asla ve asla karistirmiyoruz ama kim ister bosanmayi o cocugun babadan ayri kalmasini ama oluyo iste aklimiza gelmezdi ama geldi napalim vardir bunda da bir hayir hersey guzel olucak insallah26 yasinda
doru loorim suna eniste deme yaw enisteligi batsin onunnablanda pek memnun degilmis ondan zaten yigeninde yine bi ortak yol bulunur görüsür babasiyla ...ablanda bence daaha huzurlu olur bundan sonraaaa
düzenli olarak portakal ve greyfurt limon suyu ic. hergün bir bardak mesela. eger düzenli ilac kullaniyorsan greyfurt icem portakal ve limon ic. kanamasi olanlara limon ve portakal suyu yasakmis. demekki kani inceltiyor dedim sana söyledim...zencefili sakin ola birakma..
cocugu zaten asla ve asla karistirmiyoruz ama kim ister bosanmayi o cocugun babadan ayri kalmasini ama oluyo iste aklimiza gelmezdi ama geldi napalim vardir bunda da bir hayir hersey guzel olucak insallah26 yasinda
ablanda kücükmüs daha loorimm inslalh bundan sonra bahti acik olsunnn
ablanda kücükmüs daha loorimm inslalh bundan sonra bahti acik olsunnn
melekimin gizlice fotolarını çektim ,,, bir de bi tas çorbayla , su koydum yanına..................Gizlice çektim fotosunu.. ....O anladı ben olduğumu sizlere selam yolladı.. ..........
GÜL yÜZLÜ melekim ,,,güLLER gibi solmuşsun........................ .Eki Görüntüle 705192 Eki Görüntüle 705193
portakalin tazesi zor bulunur artikinn:26:iy markalarin suyundan icim barii
aminn yasakhayalimm insallah guzel dilekleriniz icinde cok sagolunnn
kızlar ben çıkıyorum ,,,, gideyim de melekime sıcacık çorbalar yapimmmmmm.................
Aldi de her zaman oluyor beee. gittikce bak iste. ama yoksada limon ic. bak bunlari cok düzenli yapman lazim. yani kaninin bir iki hafta inceltip birakma, sana hep ayni incelikte kan kalizim. hep saatinde ve düzeniyle yap
loremm üzülmeyin canım böylesi en hayrlısıymış die düşünün hem yiğenn için hem ablan için.şu hayytta nelere şahit oluyoruz değilmi oda ablanın sınavıymış bundan sonra inş en güzel günler onların olur
yeterki sende bi toparlan loorimmmcaniniz saolsun kiscem rabbim dermensiz dert vermesinnnn
yaz günüdemi oluyo bakim bari bundan sonraaa
amin yasakhayalimm rabbim kimseyi caresiz birakmasinn
amin yasakhayalimm rabbim kimseyi caresiz birakmasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?