Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sürünüp gidiyoz miamoremmvalal sulandiracak ne varsa icmeye yemeye calisiyommmincelsin iyce kanimmmm

düzenli olarak portakal ve greyfurt limon suyu ic. hergün bir bardak mesela. eger düzenli ilac kullaniyorsan greyfurt icem portakal ve limon ic. kanamasi olanlara limon ve portakal suyu yasakmis. demekki kani inceltiyor dedim sana söyledim...zencefili sakin ola birakma..

cocugu zaten asla ve asla karistirmiyoruz ama kim ister bosanmayi o cocugun babadan ayri kalmasini ama oluyo iste aklimiza gelmezdi ama geldi napalim vardir bunda da bir hayir hersey guzel olucak insallah 26 yasinda

ablanda kücükmüs daha loorimm inslalh bundan sonra bahti acik olsunnn

doru loorim suna eniste deme yaw enisteligi batsin onunnablanda pek memnun degilmis ondan zaten yigeninde yine bi ortak yol bulunur görüsür babasiyla ...ablanda bence daaha huzurlu olur bundan sonraaaa

istedigi zaman babasi gorebilecek fln filn.. daha mutlu olacagini saniyo o adam.. ama ablam daha mutlu olucak eminimm

portakalin tazesi zor bulunur artikinn:26:iy markalarin suyundan icim barii

cocugu zaten asla ve asla karistirmiyoruz ama kim ister bosanmayi o cocugun babadan ayri kalmasini ama oluyo iste aklimiza gelmezdi ama geldi napalim vardir bunda da bir hayir hersey guzel olucak insallah 26 yasinda

Allahimmmmm cok ama cok gencmisssssss.. bisey olmaz üzülmeyinnnn. kimse bosanmak icin evlenmez ve kimse bosanacagi esinden cocuk yapmaz. ama hersey insanlar icin derler.. yani sevmeyen biri ile olmaktanda hayatina devam eder ve kendini gercekten seven birini bulur. baksana yasina ne kadar cokk kücük dahaaaa. cocuk sayilir dahaaaa....

ben 26 yasimdayken evliligi birak uzun iliskiden bile korkardim.. :))

iy etmisin ruyammodada cok nemli bi yere benziyo bi an önce ciksin cigercikelrini üsütmedennn:26::26::26:degermiydi melekim bu mapis damlarina düsmeyeeeehangi curbadan koydun tarhana verseydin iscak iscak icerdiii

portakalin tazesi zor bulunur artikinn:26:iy markalarin suyundan icim barii

Aldi de her zaman oluyor beee. gittikce bak iste. ama yoksada limon ic. bak bunlari cok düzenli yapman lazim. yani kaninin bir iki hafta inceltip birakma, sana hep ayni incelikte kan kalizim. hep saatinde ve düzeniyle yap

kızlar ben çıkıyorum , ,,, gideyim de melekime sıcacık çorbalar yapimmmmmm.................

Aldi de her zaman oluyor beee. gittikce bak iste. ama yoksada limon ic. bak bunlari cok düzenli yapman lazim. yani kaninin bir iki hafta inceltip birakma, sana hep ayni incelikte kan kalizim. hep saatinde ve düzeniyle yap

yaz günüdemi oluyo bakim bari bundan sonraaa

insallah canimm hayirlisi buymuss vardir herseyyde bir hayir kaderden otesine gecemeyiz

melekim bakma öyle gri giriiseni siyah görmek istiyommmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…