- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.441
kızlar sımdı benım bıtane arkadasım var oda 7 ay once evlendı ılk geceden hamıle kaldı ama nasıl hemde adetlıyken sımdı 7 aylık gebe wallahı bu aksam beraberdık de yemın ederım nekadar ozendım nekadar ozendım anlatamm bana bıde dıyokı wallahı eda sanada tavsıye ederımm yap bı cocuk yaa orda dedım kı sankı ben ıstemıyormuusm gıbı konusma ben de cok ıstıyorum ama olmayınca olmuyor dedım allah vermıyor allah verecegı zamanı bılıyor dedım ama demek kı uygun zaman bızım ıstegımız donem deıl demmekkı ya ısın aslı demek ısdedıgım cok ozendımm karnını okşuyor onunla konsuuyor falan ınsanın canı cok cekıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah aratmasınnnnnnnnnnnmucadele etmek cok zorrrrrrrrr
Kızlarr Günaydınn Hepinizee
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.
Bugün eşim nöbetçiBende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??
Herkese tünaydın canım benim ben de senin gibiyim bana gelen bütün veliler her yıl doğuruyor hocam sen niye çocuk yapmıyorsun diye sorduklarında kısmet diyorum ama içim içimi yiyor Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin
İlhaNAZzz kimsecikler yok ya ......:18::18::18::18::18::18::18:
İlhaNAZzz kimsecikler yok ya ......:18::18::18::18::18::18::18:
canım adı ney arkadaşımızınnn 10 dakka sonra yazabilir dedi atamadım ordann
Canım kikirikli arkadaşın adı......Biz şimdi kim için niyet edelim..detaylı bilgi verebilir misin....
Mesajını aldım canIM...ama ben de sana cevap yazamadım 10 dk olması gerekiyor....
Heee anladIm canIM......Allah kabul etsin......
İlhaNAzımmm yavvv anladım kocişlerlen oratk bişeyler yapıyor bunlar kesin amahee valla rüyamm yaww hanımların kocişleri evdee belkş ortak bişyler yapyodurlarrrben tek kaldımmm kocişim arkadaşları ile buluşcakmışş elektirik gitti bende kendimi tenziliğe verdimmm çokkk yorulldumm yawww sen napyonn canımmm meleğin nasıllll
İlhaNAzımmm yavvv anladım kocişlerlen oratk bişeyler yapıyor bunlar kesin ama,,,, kaç saat oldu be yavv...
Bunlar bu sürede hamile kalmışlardır kesin ,,,, doğurupda gelcekler heralde....... ..
İlhaNAzımmm yavvv anladım kocişlerlen oratk bişeyler yapıyor bunlar kesin ama,,,, kaç saat oldu be yavv...
Bunlar bu sürede hamile kalmışlardır kesin ,,,, doğurupda gelcekler heralde....... ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?