Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar listedeki isimleride söylerseniz bence daaha iyi olurr

Kızlarr Günaydınn Hepinizee
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.
Bugün eşim nöbetçi Bende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??

sanada berayimmmmmmmmbiz variz berayimmm kocaman bi aileyiz burda

cankusumm valla hafta sonu ya herkesler ya temizlik yapiyo yada esleri evde giremiyolarr

coguda duasini tamamliyodurrr

aksam kalabalik olur ama aksam burda ol

ilhannazimm kelebem masallahhh 200 olmus duan

rabbim kabul etsin inslaahhhh

yaa bir tatile gittim hersey karismis... burayida nasil buldum bilmiyorum, yine bulabilirmiyim onuda bilmiyorum:))) Yasakhayal ve Loori acil yardim lazimmmmm

canimmmmmmmmmmm inanamiyorum hamilemisinn artik buradayiz ben ozelden sana atarim linki ne oldu insallah kotu bisey yokturr

yasakhayalimm nereye taildin online gozukuyosunn gecmisi okuyamadim gelde bi haber ver bana

canimmmmmmmmmmm inanamiyorum hamilemisinn artik buradayiz ben ozelden sana atarim linki ne oldu insallah kotu bisey yokturr

loorim dün en son yazida miamorenin hamile oldugunu okudum tebrik ettim ama galiba görmeden cikti..simdi senin alintinda gördüm acil yardim demis nolmuski ya:26::26:bi gelse ögrensek keske..:26:

loorim dün en son yazida miamorenin hamile oldugunu okudum tebrik ettim ama galiba görmeden cikti..simdi senin alintinda gördüm acil yardim demis nolmuski ya:26::26:bi gelse ögrensek keske..:26:

simdi ona ozelden yazicam buranin linkini vericem bende merak ettim

yasakhayalimm nereye taildin online gozukuyosunn gecmisi okuyamadim gelde bi haber ver bana

gecmise az biraz baktim ama miamorenin yazilarini hic görmedimki nomus bende merak ettim simdik

gecmiste erken gelenler bu kizceler nerde demiss bi ismi yapiyolar demislerdi valla ben bisey yapmadim dedim

gecmise az biraz baktim ama miamorenin yazilarini hic görmedimki nomus bende merak ettim simdik

gecmiste erken gelenler bu kizceler nerde demiss bi ismi yapiyolar demislerdi valla ben bisey yapmadim dedim

bende tam gecmisi okuyodum ki baktim miamore yazmis direk yazdim ona

Son düzenleyen: Moderatör:
loorim yine kar yagiyo yawwwbenimkide anasi gile gidecek aksam yalnizim evde

iyiyim Allaha şükür

kızlar soğan suyu bende etki göstermeye başladı dün afedersiniz acayip akıntım oldu wcdeyken farkettim resmen yumurta akı gibi akıyodu gözümle gördüm korktum birde kasıklarım ve belim ağrıyor normalmi bu

yumurtlama gunun olabilirmi canimm korkulacak bi durum degil yani normal agri olmasi devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…