Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yumurtlama gunun olabilirmi canimm korkulacak bi durum degil yani normal agri olmasi devam et

olabilir belki erken yumurtlamış olabilirim belkide yumurtlama günümdeyim pkoluyum sonucda neyin ne zaman olacagını kestirmem zor oluyor sen nasıl hamile kaldın canım ya banada anlat

olabilir belki erken yumurtlamış olabilirim belkide yumurtlama günümdeyim pkoluyum sonucda neyin ne zaman olacagını kestirmem zor oluyor sen nasıl hamile kaldın canım ya banada anlat

canim gun asiri calis derim ben gecen ay sogan kuru yaptim ve gun asiri iliski oldu bu sekilde tabiki cokca dua ettim rabbim gonlune gore versin insallah bu arada bi taraftan yemek yapiyorum gec yazabilirim

tamam canım normalmiydi senin herşeyin bi rahatsızlığın yoktu heralde akıntı oldumu sendede soğan suyu içerken ? rabbim seni meleğine kavuştursun

amin herkesin gönlüne göre versin inş

tamam canım normalmiydi senin herşeyin bi rahatsızlığın yoktu heralde akıntı oldumu sendede soğan suyu içerken ? rabbim seni meleğine kavuştursun

amin herkesin gönlüne göre versin inş

aminn canimm benim biseyim yoktu canim adetlerim flnda duzenliydi ama yasakhayal arkadasimiz cok israr etti yap yap diye onun icin yaptim ben guvaniyorum bu sogan kurune yok canim bende akinti fln olmadi ama bata 1 hafta kala goguslerim sisti uclari cook aciyodu ates basiyodu fln

hm anladım canım bende güveniyorum inş benimde vesilem bu olur

canimm ilac fln vermedimi :26:

yok Loricim adamin umururnda degildi, bosuna para verdim. Beni daimi olarak hasta olmayacagimi anlayinca biseye bakmadi, almanya ya gidince doktoruna görünürsün dedi... degerlere göre düsük yapiyorsun dedi... ama Hancek diyor ki degerler normal düsük falan yok diyor:)) valla anlamadim ben bu isi.... ayrica doktor 11 subat ve 16 subat yumurtlama günün dedi. ben 11 subatta Türkiye ye geldim esim kaldi burada.:)))) yani anlayacagin hersey karisik durumda:)

canim sen trdemisin :26: daha kucuk oldugu icin degerin dusuk cikmasi normal zaten degerler artiyo sen bakma o sapsala sen bol bol dinlen biseycikler olmaz Allahin izni ile

tesekkkürr ederimmmmmmmmmm Yasakhayallll... nerelerdesin dün seni cok bekledimmmm.. doktor düsük yapiyorsun diyorrrrr(( ama benim kanamma falan yok

ay canım deme ya inş doktor yanılıyordur kaç haftalık hamilesin benim 4 düşük oldu kendiliğinden bazı sorunlarım var gebe de kalamıyorum senin doğal yoldan mı oldu gebeliğin sorun falan var mı Allah bebeğini sana bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…