- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.481
yumurtlama gunun olabilirmi canimmkorkulacak bi durum degil yani normal agri olmasi devam et
olabilir belki erken yumurtlamış olabilirim belkide yumurtlama günümdeyim pkoluyum sonucda neyin ne zaman olacagını kestirmem zor oluyor sen nasıl hamile kaldın canım yabanada anlat
tamam canım normalmiydi senin herşeyin bi rahatsızlığın yoktu heralde akıntı oldumu sendede soğan suyu içerken ? rabbim seni meleğine kavuştursun
amin herkesin gönlüne göre versin inş
miamore hamilemiiihayirli olsunnnnnnnnnnnnnnn miamoreeeeeee
aminn canimmbenim biseyim yoktu canim adetlerim flnda duzenliydi ama yasakhayal arkadasimiz cok israr etti yap yap diye onun icin yaptim ben guvaniyorum bu sogan kurune yok canim bende akinti fln olmadi ama bata 1 hafta kala goguslerim sisti uclari cook aciyodu ates basiyodu fln
slmmmm kızcelerrrrrrr ben duamı okudummmmmm 100 yaptımmsızler neler yaptınızzzzz
tesekkkürr ederimmmmmmmmmm Yasakhayallll... nerelerdesin dün seni cok bekledimmmm.. doktor düsük yapiyorsun diyorrrrr(( ama benim kanamma falan yok
slmmmm kızcelerrrrrrr ben duamı okudummmmmm 100 yaptımmsızler neler yaptınızzzzz
hm anladım canım bende güveniyorum inş benimde vesilem bu olur
nasilsin? neden buraya geldinizz? gerci anlayabiliyorum bir saat okudum diger tarafi yeterli geldi
canimm ilac fln vermedimi :26:
yok Loricim adamin umururnda degildi, bosuna para verdim. Beni daimi olarak hasta olmayacagimi anlayinca biseye bakmadi, almanya ya gidince doktoruna görünürsün dedi... degerlere göre düsük yapiyorsun dedi... ama Hancek diyor ki degerler normal düsük falan yok diyor:)) valla anlamadim ben bu isi.... ayrica doktor 11 subat ve 16 subat yumurtlama günün dedi. ben 11 subatta Türkiye ye geldim esim kaldi burada.:)))) yani anlayacagin hersey karisik durumda:)
tesekkkürr ederimmmmmmmmmm Yasakhayallll... nerelerdesin dün seni cok bekledimmmm.. doktor düsük yapiyorsun diyorrrrr(( ama benim kanamma falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?