Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim sen trdemisin :26: daha kucuk oldugu icin degerin dusuk cikmasi normal zaten degerler artiyo sen bakma o sapsala sen bol bol dinlen biseycikler olmaz Allahin izni ile

yok geldim evdeyim simdi... yarin su arap doktora gidecegim, adam sasircak:))) adetim biter bitmez yumurtlamisim ben o zaman... cok acaip yaa:))) sence ultrason da görünür mü?

yok geldim evdeyim simdi... yarin su arap doktora gidecegim, adam sasircak:))) adetim biter bitmez yumurtlamisim ben o zaman... cok acaip yaa:))) sence ultrason da görünür mü?

canim ben 5+3 ken gitmistim o zaman bile doktor belki goremeyiz demisti ama gormustuk keseyi seninki daha da yeni belki goremez goremezse uzulme cunku daha minik gorunucek elbet buyuyunce ama belkide gorebilir

hoş geldin nasılsın benim herif gitti temizlik falan şimdi bi bakım dedim dua yı okudum 100 tane Allah kabul etsin inş.

allah kabul etsin canimmm bende iyiyimm mikikkkusummm ilhannaza bi mesaj atimda okuyanlari bildirimm galiba edamda bitirmiss masallahhhhhhh

loorim tam 2 saat konustukk1 saat ablamla annem yaninda hollandada suan 1 saatte annemle konustumm heryerciklerim kulaklarim agriyohemen giremedim buraya bi kendime gelim dedimmmm biseylerde yedimm

bende oyle oluyorum carpilmis gibi yasakhayalimm mia trde dr gitmis dusuk yapiyosun demis doktor ama kanamasi fln yok degerini sormayi unuttum sen anlarsin deger islerinden

saol canim Allah razi olsunnnnn..... valla ne kadarlik bilmiyorum. ben gecen ay 15 gün gec adet olmustum. 28 ocak ta.. 3 gün sürere benim adetim. sonra biz gün asiri birlikte olduk. doktor 11 ve 16 subat yumurtlama zamanin dedi. ama ben 11 subatta Türkiye ye tatile geldim. yani yumurtlamada falan kocam yoktu. en son 9 subatta birlikte olduk. yada 10 subat. sonra 20 subatta kahverengi bir sey geldi, adet oluyorum ve cok erken dedim. ertesi güne kadar baska damla gelmedi bende idrar testi yaptim. yerlesme kanamasi diye bisi duymustum. idrar testi silik cikti. bende hemen kan testi icin hastaneye gittim. kan verdim sabahtan, bana ögleden sonra cikar sonuc dediler.
bende özele gittim bir daha kan testi yaptirdim, tüm kan testlerini aldim doktora gittim. aksam 9 da da ucagim var. hastanenin testi 230 cikti, özelin ki 159. doktor bakti ve düsük yapiyorsun degerler düsüyo dedi. bu kadar iste

miamore canim ayni gün yaptirdigin degerler mi farkli cikti yoksa bi gün sonrami degerler düysmeye basladi:44:

bende oyle oluyorum carpilmis gibi yasakhayalimm mia trde dr gitmis dusuk yapiyosun demis doktor ama kanamasi fln yok degerini sormayi unuttum sen anlarsin deger islerinden

su an komada gibiyimmm loorim halen kulaklarimda ses var sankimm

miamoreyi de okudukca anlarim simdikk

Son düzenleme:
miamore canim ayni gün yaptirdigin degerler mi farkli cikti yoksa bi gün sonrami degerler düysmeye basladi:44:

ayni gün. sabah 8 de hastande, saat 12 de özelde yaptirdim . sabah ki 230 cikti. öglen yaptirdigim 159. hancek diyorki makineler arasi cok fark oluyormus. 230 olan 1-2 hafta 159 olan 0-4 hafta

kızlar ateş ölçerek yumurtlama hesaplayan varmı benim bazen akıntı var bazen yok pek anlayamıyorum:26::26 kasıklar falan hafif ağrıyordu dün ama yumurtlama mı çatlama mı ne bilmem Allahım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin artık çoook istiyorum

miamore canim 11 gibi yumurtlaam gec gibi geldi bana .cünkü reglin sadece 3 gün sürüyomus senin erken yumurtlaman normal bence..demekki calisma oldugu erken yumurtlamda oldugu icin nasip olmus bence..eger reglin 6 veya 7 gün sürseydi doktorun dedigi tarihe denk gelebilirdi o zamann..korkma bi beklee .

canim ben onlari bilmem de benim bildigim tek sey var adetininin bitiminden 1 haftra sonra gun asiri calismak bide yapabiliyosan sogan kuru yapmak

ababyyim canim var ama bence bunlara ne kadar güvenilir bilemiyorumm.canim sen reglin bitince gün asiri calisin o daha iyi bence en az 20 güne kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…