- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.521
hayalcim nasılsın
haayalımmmmm canım ben 100 okudum bıtanemmmsımdık yaprak sarması yapacagımm arada cvp verırım bıtanemm haberınız olaaa..
saol zikzakimm kuzucukkum sen nasilsin iyisindir insalalhhhhh..zikzakim duayi okudunmu canim benimmm.
miamore canim 11 gibi yumurtlaam gec gibi geldi bana .cünkü reglin sadece 3 gün sürüyomus senin erken yumurtlaman normal bence..demekki calisma oldugu erken yumurtlamda oldugu icin nasip olmus bence..eger reglin 6 veya 7 gün sürseydi doktorun dedigi tarihe denk gelebilirdi o zamann..korkma bi beklee .
cok enteresan valla. bir ay önce adetim gecikti, bu ay tatile gittim olmaz daha diyordum. ama su cay karisimini iki aydir hic aksatmadim. adetim basladi icmeye basladim , adetim bitti biraktim. fakat bu iki adetimde inanilmaz sancili ve cok degisik gecmisti. söylemeislerdi bu caylar tüm yumurtaliklari temizliyor kaliteli catlamalarini sagliyor diye. daha cayi iki ay kullandimmmm:)))
ayni gün. sabah 8 de hastande, saat 12 de özelde yaptirdim . sabah ki 230 cikti. öglen yaptirdigim 159. hancek diyorki makineler arasi cok fark oluyormus. 230 olan 1-2 hafta 159 olan 0-4 hafta
saol zikzakimm kuzucukkum sen nasilsin iyisindir insalalhhhhh..zikzakim duayi okudunmu canim benimmm.
bende gecen ay ilk kez sogan kuru yapmistimrabbim ol dedikten sonra oluyo iste mimoremm kucagina almayida nasip eder insallah esin biliyo muu
cok enteresan valla. bir ay önce adetim gecikti, bu ay tatile gittim olmaz daha diyordum. ama su cay karisimini iki aydir hic aksatmadim. adetim basladi icmeye basladim , adetim bitti biraktim. fakat bu iki adetimde inanilmaz sancili ve cok degisik gecmisti. söylemeislerdi bu caylar tüm yumurtaliklari temizliyor kaliteli catlamalarini sagliyor diye. daha cayi iki ay kullandimmmm:)))
valla öyle tatlim yaaa. kasiklarimdaki agri biraz gecer gibi oldu. senin durumun nasil aramizda cok da fark yok gibi bir iki hafta sanirim:))
o zaman korkama miamore canimm..hani iki gün arayla yaptirip deger düsseydi düsük oluyo derdim ama sen ayni gün yaptirmissin labaratuar egerlerifarkli olabilirr..bise bence degerinn 4 haftaya göre bence harikaaa..inslalahh biseycik olmayacakkk .icini ferah tuttt..rahat olmaya caliss.simdi ama kesen gözükmez daha bi 5 haftalik olsunn
valla öyle tatlim yaaa. kasiklarimdaki agri biraz gecer gibi oldu. senin durumun nasil aramizda cok da fark yok gibi bir iki hafta sanirim:))
saol canim Allah razi olsunnnnn..... valla ne kadarlik bilmiyorum. ben gecen ay 15 gün gec adet olmustum. 28 ocak ta.. 3 gün sürere benim adetim. sonra biz gün asiri birlikte olduk. doktor 11 ve 16 subat yumurtlama zamanin dedi. ama ben 11 subatta Türkiye ye tatile geldim. yani yumurtlamada falan kocam yoktu. en son 9 subatta birlikte olduk. yada 10 subat. sonra 20 subatta kahverengi bir sey geldi, adet oluyorum ve cok erken dedim. ertesi güne kadar baska damla gelmedi bende idrar testi yaptim. yerlesme kanamasi diye bisi duymustum. idrar testi silik cikti. bende hemen kan testi icin hastaneye gittim. kan verdim sabahtan, bana ögleden sonra cikar sonuc dediler.
bende özele gittim bir daha kan testi yaptirdim, tüm kan testlerini aldim doktora gittim. aksam 9 da da ucagim var. hastanenin testi 230 cikti, özelin ki 159. doktor bakti ve düsük yapiyorsun degerler düsüyo dedi. bu kadar iste
ne çayı canım bu
yasakhayalcimmm sen nasil hesapladin simdi dört haftayi?? ben en son 10 subatta birlikte oldum esimle.. 28-29-30-hadi 31 i de ekle adetliydim...enteresan degil mi?
canım spermler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş 9 şubatta ilişki olmuşsa döllenme 11 ve 16 arası olabilir, döllenmeden 1 hafta kadar sonra bebek rahme tutunurmuş 20 şubatta kanama normal yani değerlarinin düşük olması yeni olduğu içindir ama yarın yine baktır inş bişey yoktur çocuğun var mı aeo
miamore kuzum benim en son 28 ocakta regl olmussun ya o tarihten itibaren hesapladimmm..nerdeyse bu gün ayin 24 4 gün sonra 5 haftalik olacan insalah o zaman kessenide görürsünn..
kasik agrilari normall.dinlen sürekli ani hareket yapma agir bisey kaldirma tamda yerlesme dönemindeee
ababyyim kuzucuk spermler bildigim kadaryla kalitesi cok iyi olsa bile ancak 36 saat yasiyoo...bana imkansiz geldi 7 gün kadar yasamsii.tüm doktor sitelerindede öyle yaziyo..canım spermler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş 9 şubatta ilişki olmuşsa döllenme 11 ve 16 arası olabilir, döllenmeden 1 hafta kadar sonra bebek rahme tutunurmuş 20 şubatta kanama normal yani değerlarinin düşük olması yeni olduğu içindir ama yarın yine baktır inş bişey yoktur çocuğun var mı aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?