Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cok enteresan valla. bir ay önce adetim gecikti, bu ay tatile gittim olmaz daha diyordum. ama su cay karisimini iki aydir hic aksatmadim. adetim basladi icmeye basladim , adetim bitti biraktim. fakat bu iki adetimde inanilmaz sancili ve cok degisik gecmisti. söylemeislerdi bu caylar tüm yumurtaliklari temizliyor kaliteli catlamalarini sagliyor diye. daha cayi iki ay kullandimmmm:)))

bende gecen ay ilk kez sogan kuru yapmistim rabbim ol dedikten sonra oluyo iste mimoremm kucagina almayida nasip eder insallah esin biliyo muu

ayni gün. sabah 8 de hastande, saat 12 de özelde yaptirdim . sabah ki 230 cikti. öglen yaptirdigim 159. hancek diyorki makineler arasi cok fark oluyormus. 230 olan 1-2 hafta 159 olan 0-4 hafta

o zaman korkama miamore canimm..hani iki gün arayla yaptirip deger düsseydi düsük oluyo derdim ama sen ayni gün yaptirmissin labaratuar egerlerifarkli olabilirr..bise bence degerinn 4 haftaya göre bence harikaaa..inslalahh biseycik olmayacakkk .icini ferah tuttt..rahat olmaya caliss.simdi ama kesen gözükmez daha bi 5 haftalik olsunn

bende gecen ay ilk kez sogan kuru yapmistim rabbim ol dedikten sonra oluyo iste mimoremm kucagina almayida nasip eder insallah esin biliyo muu

valla öyle tatlim yaaa. kasiklarimdaki agri biraz gecer gibi oldu. senin durumun nasil aramizda cok da fark yok gibi bir iki hafta sanirim:))

ne çayı canım bu

valal miamoremm rabbim istedikten sonra hic bisey engel degilll..senin reglin kisa sürdügü icin erken yumurtlamissinnn..bak bide doktora güvenilse yumurtlama bile kacardii..bu doktorlarada güvenilmiyo iyikide erken calismaya baslamissiniizzz..hayirli olsunn canimm rabbim tamamina erdirsinn...ne cayi miamoremm nerden aldinn almanyada bulunuyomu:26:

valla öyle tatlim yaaa. kasiklarimdaki agri biraz gecer gibi oldu. senin durumun nasil aramizda cok da fark yok gibi bir iki hafta sanirim:))

kasiklarin agrir canim normal dinlen bol bol Allaha sukur benim iyi geciyo diyorum kizlara arada yoksa ben hamile degilmiyim diye

yasakhayalcimmm sen nasil hesapladin simdi dört haftayi?? ben en son 10 subatta birlikte oldum esimle.. 28-29-30-hadi 31 i de ekle adetliydim...enteresan degil mi?

kasik agrilari normall.dinlen sürekli ani hareket yapma agir bisey kaldirma tamda yerlesme dönemindeee

canım spermler 7 güne kadar yaşayabiliyormuş 9 şubatta ilişki olmuşsa döllenme 11 ve 16 arası olabilir, döllenmeden 1 hafta kadar sonra bebek rahme tutunurmuş 20 şubatta kanama normal yani değerlarinin düşük olması yeni olduğu içindir ama yarın yine baktır inş bişey yoktur çocuğun var mı aeo

yasakhayalcimmm sen nasil hesapladin simdi dört haftayi?? ben en son 10 subatta birlikte oldum esimle.. 28-29-30-hadi 31 i de ekle adetliydim...enteresan degil mi?

miamore kuzum benim en son 28 ocakta regl olmussun ya o tarihten itibaren hesapladimmm..nerdeyse bu gün ayin 24 4 gün sonra 5 haftalik olacan insalah o zaman kessenide görürsünn..

insalllah. hayir ilk bebegim. ama ben hala anlamis degilim. simdi doktor bana ne gün yumurtanin döllendigini söyleyecek mi?

ababyyim kuzucuk spermler bildigim kadaryla kalitesi cok iyi olsa bile ancak 36 saat yasiyoo...bana imkansiz geldi 7 gün kadar yasamsii.tüm doktor sitelerindede öyle yaziyo..7 gün yasasa abovv bi calisma bilem yeterdi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…