- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.541
20 sinden beri her gün bir damla kahverengi kan oluyor. normal degil mi?
valal miamoremm rabbim istedikten sonra hic bisey engel degilll..senin reglin kisa sürdügü icin erken yumurtlamissinnn..bak bide doktora güvenilse yumurtlama bile kacardii..bu doktorlarada güvenilmiyo iyikide erken calismaya baslamissiniizzz..hayirli olsunn canimm rabbim tamamina erdirsinn...ne cayi miamoremm nerden aldinn almanyada bulunuyomu:26:
allah kabul etsin edammm..kolay gelsin misafirinmi var
20 sinden beri her gün bir damla kahverengi kan oluyor. normal degil mi?
caNIM sen galiba 11 subatta hamile kaldin en son 10 subatta oldu diyosun sperler yasiya biliyo ya oyle olmus olabilir sen yarin mutlaka doktora git ama
civan percemi ve aslan pencesi canimmm. Almanya da mutlaka bulunuyordur eger bulamazsan adresini ver bana hemen göndereyim bendekileri sana. ayrica bana su doktorun verdigi centrum diye vitaminde ise yaradi gibi geldi..
civan percemi ve aslan pencesi canimmm. Almanya da mutlaka bulunuyordur eger bulamazsan adresini ver bana hemen göndereyim bendekileri sana. ayrica bana su doktorun verdigi centrum diye vitaminde ise yaradi gibi geldi..
insalllah. hayir ilk bebegim. ama ben hala anlamis degilim. simdi doktor bana ne gün yumurtanin döllendigini söyleyecek mi?
bende gecen ay sadece femibion diye bi ilac kullanmistim hala daha devam ediyorum ona 12.haftaya kadar bende oyle dusunuyorum ise yaramis olabilir
valla bilemedim ben bu durumu. benim zaten öyle akli basinda isim olmaz hep 100 puanlik matematik sorusu gibidir.:)))) yarin zaten randevum vardi tatlim, hani adetliyken kan ve idrar örnegi alip hormon testi yapacakti yaa. bak adetim biteli daha 3 hafta olmus ben nasil 4 haftalik hamile olabilirim ki????:)))
progesteron ne kullanmiyon demi daha miamoremm:26:inslalah kanamaya dönmedikce normall..tam yerlesme dönemii bunu doktorlar normal görüyo .bol su ic dinlen is ne yapma
loorim bende hep onu kullandim benim doktorumda hep onu verirrr.12 haftadan sonra onun aynisindan baska vitamin olan icinde ayni haptan devam ettirir bence cok güzel bi hap femibionn
ayy canimsin benimm vala bi bakim buralara bulamazsam isterim kuzucuk senden cok saoll
hic bir ilac kullanmadim. doktor vitamin verdi centrum adinda a dan z ye vitamin. ama bu cay karisimi beni cok güzel hazirlamis baksana. yumurtalarimi öyle bir catlatmis ki kiyida kösede ki spermleri cekmis kendine:)))
allah Allah valla anlamadim. sen simdi 1 subatta iliskiye basladik o gün oldu diyemei sayiyorsun?
tatlim bulamazsan haber ver hemen. adet dönemine yetistirelim. hem ben ovulasyon testleri almistim simdi bana bir süre lazim degil. onlarida göndereyim icinde bes kutu var. caylari adet zamani ic adetin biter bitmez calismaya basla. tesleride arada yap...
ababyyim kuzucuk spermler bildigim kadaryla kalitesi cok iyi olsa bile ancak 36 saat yasiyoo...bana imkansiz geldi 7 gün kadar yasamsii.tüm doktor sitelerindede öyle yaziyo..7 gün yasasa abovv bi calisma bilem yeterdi valla.
kizlar kardesim kahve yapmis beni cagiriyor... ben biraz gideyim. ama geri gelcemmm. öpüyorummm
valla ben de bi yerde okudum olabilir diye düşünüyorum eskiden insanlar gün aşırı ilişki yaşaman hamile kalabiliyorlarmış hepsinin yumurtlama gününe mi denk geldi:44::44::44:acaba umarım bizinkiler de denk gelir ateş ölçerek hamile kalan varmış neyse işi sağlama almak lazım gün aşırı yapmaya çalışıyorumama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?