Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hic bir ilac kullanmadim. doktor vitamin verdi centrum adinda a dan z ye vitamin. ama bu cay karisimi beni cok güzel hazirlamis baksana. yumurtalarimi öyle bir catlatmis ki kiyida kösede ki spermleri cekmis kendine:)))

nasip miamoremmm bak hic ummadigin bi anda olduuu.masalalhh yumurtan güzel olusmuss spermlerde iyi olunca sonuc bu olmus

doğru diyon gülüm ben köyde çalışıyom bütün karılar her yıl hamile 2 göz odaları var biri bana hocam kafanız çok meşgul ondan olmaz biz istemiyoruz bi bakıyoz olmuş diyorlar. Allahın işi ne güzel istersin olmaz istemezsin olur bi de genç evlenmek iyi galiba daha doğurgan oluyor insan değil mi

valla öyle abayyimmvalla yasada inanmiyom artikinn..bakiyom cevremde 40 yasindan sonra bilem hamile kaliyolar hemenn

ediyorum hayalim dün aksam yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntım oldu şaşırdım yumurtlama akıntısıda olabilir hiç görmemistim daha önce

hadi bakalim hayirlisi olsun zikzakimmicini iyi temizliyo demekkii..yumurtaciklarina sifa olsunn

rabbim kabul eder insalalhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım ilhanaz için okuyoruz değilmi okuyabildiğim kadar okuycam bende inş

inşallah canım ilhanaz için okuyoruz değilmi okuyabildiğim kadar okuycam bende inş

aman zikzakim tek kisiye degil hepimiz listeki kisiler icin okuycann.biz sonucta hepimiz icin dua ediyozz tek bi kisiye degil cünkü bu cok sayili bi dua..tamm4444 tane okuycaz listedekiler icin olcak yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…