Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlarrrrrr düsünün artik benim kinin kalitesini:))) ayda bir kere yaparim bütün ay yasar icimde:)))))

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...

canımm 200 de okuya bilirim aslında ben dun bitirdim ama siteye giremedimm bilip bilmedende okumak istemedim belki bitmiştir diyee

zeyneb nurumm ilhannazima mesaj atiyom simdik zeynebnur 200 okumus 200 daaha aldi diycemm listeye yazsinn

çok sevindim valla ben de 30 a az kaldı diye üzülüyordum demekki olunca oluyor rabbim herkese nasip etsin

üzülme ababyyimm valla yas önemli degil bence 45 kadar yol varr.rabbim isteyince bak hicbisey engel degill

Son düzenleme:
senin yasin bence ideal bi yas miamoremmm..gecen 45 yasindaki bi kadin ikizlere hamile kalmisss

masalalhh kuzucugun fazla bekletmeden geldi sizeee

cok sükür Yasakhayalcim, insallah seninkide bekletmez. biz ne yaparsak yapalim ne olursa olsun, Rabbim yazdigi zaman vakti saati gelince oluyor. Ama normalde 35 yasindan sonra hamile kalmak %50 daha az sansin var. ben 37 yasindayim, esim 42. ikimizin de ilk bebegi. sadece biz cok fazla telas yapmadik. ben bir ara yapacak gibi oldum ama sonra toparladim kendimi.

amin miamoremmm..stres cok etkili degilmi miamoremmm.onu engellersekk hersey dahada kolaylasiyoo..esin cok sevinmistirr bildigim kadariyla cok istiyoduu..

amin miamoremmm..stres cok etkili degilmi miamoremmm.onu engellersekk hersey dahada kolaylasiyoo..esin cok sevinmistirr bildigim kadariyla cok istiyoduu..

evet istiyordu, ben hamile oldugumu ögrendigimde Tr deydim, aksam ucaim vardi. kan testi cikinca esimi kamerali aradim, yatak odasindaki dlabin cekmecesini ac, icinde bir poset var icine bak dedim. Ben daha önce bebek patigi alip koymustum:)))) cok sasirdi söyleyecek söz bulamadi. Ama hala inanmiyor. bir de erkeklerin istekleri dillerinde oluyor vallaaa, simdi okudunmu bebek nasil gelisiyormus dedim daha bakmadim dedi:))) yani oluncaya kadar hersey:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…