- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.581
iyi aksamlar zeynebnurummm 200 tanemi okudun kuzucukkcanımm iyi akşamlarr nasılsınız bende bitirdim eğer eksik varsa tekrar alabilirimmm
ababyyim bisey diyimmi vala eskiler daah atesliymis bence yaw bi iki odada onca kisi yasiyorlarmis yine bi firsatini bulup calisiyorlarmiss..bide bizim gibi hesap yapmiyorlarmiss onun icinde cabuk tutuyo bence ceketini ata kadinlar hamile kaliyomus hemenn..kuzum benim doktoruna bi sorsana 7 gün bana imkansiz gibi geldi..en fazla kalitesine göre 3 günü duydum ama..sen yinede 7 gün yasiyo diye az calisma gün asiri calisinn
kistmi vardı ondanmı iciyodun canım
kizlarrrrrr düsünün artik benim kinin kalitesini:))) ayda bir kere yaparim bütün ay yasar icimde:)))))
canımm 200 de okuya bilirim aslında ben dun bitirdim ama siteye giremedimm bilip bilmedende okumak istemedim belki bitmiştir diyee
valla öyle abayyimmvalla yasada inanmiyom artikinn..bakiyom cevremde 40 yasindan sonra bilem hamile kaliyolar hemenn
kizlarrrrrr düsünün artik benim kinin kalitesini:))) ayda bir kere yaparim bütün ay yasar icimde:)))))
bencede, bak ben 37 yasindayim ve ilk cocugum. calismalara ekim ayinda basladik..
saol zeynebnurumm olur insalalhhh okuyuncada haber ver kuzucukk
bencede, bak ben 37 yasindayim ve ilk cocugum. calismalara ekim ayinda basladik..
çok sevindim valla ben de 30 a az kaldı diye üzülüyordumdemekki olunca oluyor rabbim herkese nasip etsin
senin yasin bence ideal bi yas miamoremmm..gecen 45 yasindaki bi kadin ikizlere hamile kalmisss
masalalhh kuzucugun fazla bekletmeden geldi sizeee
üzülme ababyyimm valla yas önemli degil bence 45 kadar yol varr.rabbim isteyince bak hicbisey engel degill
cok sükür Yasakhayalcim, insallah seninkide bekletmez. biz ne yaparsak yapalim ne olursa olsun, Rabbim yazdigi zaman vakti saati gelince oluyor. Ama normalde 35 yasindan sonra hamile kalmak %50 daha az sansin var. ben 37 yasindayim, esim 42. ikimizin de ilk bebegi. sadece biz cok fazla telas yapmadik. ben bir ara yapacak gibi oldum ama sonra toparladim kendimi.
amin miamoremmm..stres cok etkili degilmi miamoremmm.onu engellersekk hersey dahada kolaylasiyoo..esin cok sevinmistirr bildigim kadariyla cok istiyoduu..
kızlar ben 4 yıllık evliyim sizin kaçıncı yılınız bazen herife siniroluyom da geçer mi zamanla acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?