- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.021
valla canım o konularda benım fazla bılqım yok ama bırazdan benım qelın qelır ona sorarsın
adetin 2. qunu bakınıyor prolaktıne quzumbilemedim ki yahu, galiba 21. günde prolaktin de bakılıyo orası doğru,
bence doktorundan teyit alınabilirse iyi olur hazır kan vermişsin doğru test çalışsın bari
yasak benım qelım quzumcanım ne geliniburdan çok genç görünüyorsun valla tamam tatlım ben buralardayım bi bilgisi vvarsa yazarsan sevinirim
kesınlıkle katlıyorum bende bazen kendımde eskı enerjımı bulamıyorm ama bunu eşıme yansıtmamak ıcın elımden qelenı yapıyorum :'( ama canım yana yanada soqumaya başlıyorum herseydencunku ben delı dolu bır kızdım ve sımdı o halımden eser yok senın de dedqın qbı
adetin 2. qunu bakınıyor prolaktıne quzum
ahh karakuzum ahh kaç yaşındasın canım senişte buna yıpranmak denşyo tatlım
hayat zaten yorucu ben de yaşım daha küçükken en ufacık bişeyden moral bulur motive olurdum
çok güleç enerjik bir tarzım vardama şimdi pek öyle değil ..
soğumamaya çalış insanların çoğu böyle inan ve şunu bil ki bir erkeğin yapısında bişeyler yoksa
zorla bir özellik kazandırılması çok ama çok zor, o şekilde yapanlar da çok mülayim olanlarıdır
uyum sağlamak için yaparlar iştegerisi bildiğini okur senin için neyin ne kadar önemli olduğu
onlar için genelde pek de önemli olmaz yani, kendini yıpratmamaya akışına bırakmaya çalış canım
onu biliyorum da ben bi okumuştum sanki 21. günü de bakılıyomuş prolakt diye
ama geneli PRL 2-3. günlerde, Progesterona da 21. günde baklılyo, okuduğum kadarıyla yani
yine de hani bir sorsun isterim hope kardeşimin doktoruna ne de olsa garantilemek her zaman iyidir
kesınlıkle katlıyorum bende bazen kendımde eskı enerjımı bulamıyorm ama bunu eşıme yansıtmamak ıcın elımden qelenı yapıyorum :'( ama canım yana yanada soqumaya başlıyorum herseydencunku ben delı dolu bır kızdım ve sımdı o halımden eser yok senın de dedqın qbı
20 yasıma qırecem hazıran 15 de
aynen bende yaz banakapıdan jelıbon alıp qelsın bak en ufak sey dunyalar benım olur ya
öyle yapmaya calısıyorum bundan 10 qun once sevqılıler qununde bır aksılık oldu tum planlarım suya düştübu da faza takmadı tamam dedım bundan snra bende taş kalpl olcam yapacam deıdm . bu yapamazsın dedı bende yaparım dedım . yapamadım ama çunku o benım zaafım ya ırademı kocamda yıtırıyorum . ben cok ırademe sahıp bırıydım bırseye tamam dedım mı tamamdı ölmuş dedem mezardan cıksa qene vazqeçmezdım verdıqım aldıqım karardan ama sımdı oyle deqılım bır lafına hemen erıyıverıyorum of bılmıyorum ipekim aama bır an once bu konuda kendımı dızqınlesem harka olacak yoksa yaşayan bir ölüye döneceğim
nazcım naptın temizledinmi oratlığı hamarat kız seni :119:
ah unutabılsemyaww dönem dönem banada olyo o enerji bitmesi canımmm işte yaşam koşulları zamnlaya yaşanalar acılar mutluluklar herşey birbirine karışıo bide bakmışınnn artık vücut dinlenmek istio ama işte her zaman olmamasına dikkat etmeliyizz zaten kadı en fazla bu enerji azalması yıpratıo sen kafnda aş bu özel gün takıntınıinan bazen unutmak daha ii gelioo bakarsın sen unutmaya başladıkcaa enişte hatırlamaya başlarrr
anam karabiberim sen küçükmüşünnn dahaa maşşalhhhherken evlenmişinnn
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td]
[td]200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td]okudu[/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td]hamile[/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td]okudu[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne[/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile[/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu[/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu[/td][td] 300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile[/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kikirikli[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td][td] 200 ad. Okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] AyseColak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] gulec87[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] TOPLAM [/td][td][/td]
[td][/td]
[td]OKUNAN 3.900[/td][td]KALAN 544[/td]
[/tr]
[/table]
benım kocayı cok sevdım ben dayanamadım uzak kalmaya kaçdım ona
ah unutabılsemama unutcammm alışcam nisan 9 doqum qunu hıc bısey yapmıycam plan proqramda yapmıycam bakalım . kızlar ya benım kasıklarıma bişicikler batıyor ya
ypokk bitanenmm o kada değil sen gene doğum günüü evlilik yıl dönümü felan hatırlaa o kada da unutma hemenböle ay dönümü tanışma dönümü vs onları unut:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?