Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahh karakuzum ahh kaç yaşındasın canım sen işte buna yıpranmak denşyo tatlım
hayat zaten yorucu ben de yaşım daha küçükken en ufacık bişeyden moral bulur motive olurdum
çok güleç enerjik bir tarzım vard ama şimdi pek öyle değil ..
soğumamaya çalış insanların çoğu böyle inan ve şunu bil ki bir erkeğin yapısında bişeyler yoksa
zorla bir özellik kazandırılması çok ama çok zor, o şekilde yapanlar da çok mülayim olanlarıdır
uyum sağlamak için yaparlar işte gerisi bildiğini okur senin için neyin ne kadar önemli olduğu
onlar için genelde pek de önemli olmaz yani, kendini yıpratmamaya akışına bırakmaya çalış canım

adetin 2. qunu bakınıyor prolaktıne quzum

onu biliyorum da ben bi okumuştum sanki 21. günü de bakılıyomuş prolakt diye
ama geneli PRL 2-3. günlerde, Progesterona da 21. günde baklılyo, okuduğum kadarıyla yani
yine de hani bir sorsun isterim hope kardeşimin doktoruna ne de olsa garantilemek her zaman iyidir

20 yasıma qırecem hazıran 15 de
aynen bende yaz banakapıdan jelıbon alıp qelsın bak en ufak sey dunyalar benım olur ya
öyle yapmaya calısıyorum bundan 10 qun once sevqılıler qununde bır aksılık oldu tum planlarım suya düştü bu da faza takmadı tamam dedım bundan snra bende taş kalpl olcam yapacam deıdm . bu yapamazsın dedı bende yaparım dedım . yapamadım ama çunku o benım zaafım ya ırademı kocamda yıtırıyorum . ben cok ırademe sahıp bırıydım bırseye tamam dedım mı tamamdı ölmuş dedem mezardan cıksa qene vazqeçmezdım verdıqım aldıqım karardan ama sımdı oyle deqılım bır lafına hemen erıyıverıyorum of bılmıyorum ipekim aama bır an once bu konuda kendımı dızqınlesem harka olacak yoksa yaşayan bir ölüye döneceğim

kesınlıkle bencede sorsun

yaww dönem dönem banada olyo o enerji bitmesi canımmm işte yaşam koşulları zamnlaya yaşanalar acılar mutluluklar herşey birbirine karışıo bide bakmışınnn artık vücut dinlenmek istio ama işte her zaman olmamasına dikkat etmeliyizz zaten kadı en fazla bu enerji azalması yıpratıo sen kafnda aş bu özel gün takıntını inan bazen unutmak daha ii gelioo bakarsın sen unutmaya başladıkcaa enişte hatırlamaya başlarrr

anam karabiberim sen küçükmüşünnn dahaa maşşalhhhh erken evlenmişinnn

nazcım naptın temizledinmi oratlığı hamarat kız seni :119:

yok beaaa ipekimmm dün süpürhemden garip bi ses çıkmıştı baktım az çeki bugün gene dendim sanırm bozulduu b uda dayanamadı banaaa

ah unutabılsem ama unutcammm alışcam nisan 9 doqum qunu hıc bısey yapmıycam plan proqramda yapmıycam bakalım . kızlar ya benım kasıklarıma bişicikler batıyor ya

hanckekim hiç gelmemişş bu günn naptı acepp :26::26::26::26: aklım onda kaldıııı :26::26::26::26:

ah unutabılsem ama unutcammm alışcam nisan 9 doqum qunu hıc bısey yapmıycam plan proqramda yapmıycam bakalım . kızlar ya benım kasıklarıma bişicikler batıyor ya

ypokk bitanenmm o kada değil sen gene doğum günüü evlilik yıl dönümü felan hatırlaa o kada da unutma hemen böle ay dönümü tanışma dönümü vs onları unut:26::26:

ypokk bitanenmm o kada değil sen gene doğum günüü evlilik yıl dönümü felan hatırlaa o kada da unutma hemen böle ay dönümü tanışma dönümü vs onları unut:26::26:

yok yok unutcam quzummm o zaman bakaım ne oluyor bırde onun taktıqını deneyeyım. o benımkını umursamıyor sonucda. ben kendı doqum qunume cok onem verırım . ve qeçen sene doqum qunum ıqrenccccccccccccc qeçdı . ayrılmak ıstıyormus falanda fılanda ya ıqrencdı ya o yuzden bende bu sene onun kını kutlamıycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…