- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.041
annecimde kaçmışş benimmolsun canımmm sevgi dolu yuvanızz daim olsunn daa yaşın önemi yok bendeee
oyle yuvamız sevqı doluda benım fazla pınpıreklılıqım kocam duyarsızlıqı bazen sıkıntı yasıyoruz ama hemencecık qeçıyor ben ıkı yılışıverıyorum hemen yelkenlerı ındırıyorannecimde kaçmışş benimmolsun canımmm sevgi dolu yuvanızz daim olsunn daa yaşın önemi yok bendeee
şekerparemm hoş moş geldinnnnnn
oyle yuvamız sevqı doluda benım fazla pınpıreklılıqım kocam duyarsızlıqı bazen sıkıntı yasıyoruz ama hemencecık qeçıyor ben ıkı yılışıverıyorum hemen yelkenlerı ındırıyorduymasn valla bu dedıklerımı qösterırım ama ben sana eşşek sıpası der
hoşqeldın qelınım nöttürelim öle kocalarım kulaklarnı çekıştiriyoruz
yok yok unutcam quzummm o zaman bakaım ne oluyor bırde onun taktıqını deneyeyım. o benımkını umursamıyor sonucda. ben kendı doqum qunume cok onem verırım . ve qeçen sene doqum qunum ıqrenccccccccccccc qeçdı . ayrılmak ıstıyormus falanda fılanda ya ıqrencdı ya o yuzden bende bu sene onun kını kutlamıycm
Kızlarrrrr ben geldimmmm napıyonuzzzzz bakalımmmmmmmmm walla dunden berı pestılım cıktııııı ayy ne kadanda yoruldum yaahuu:119:
ana bensiz kaynana kocami dedikodusu yapilirrrrr
bana soracan bunlarii
Kızlarrrrr ben geldimmmm napıyonuzzzzz bakalımmmmmmmmm walla dunden berı pestılım cıktııııı ayy ne kadanda yoruldum yaahuu:119:
Vayy karabibERİm kızzzz sen de benim gibisin ayneN......kocişim yok yanımda köyde quzum . uzulmemın sebebı ben özel qünlere aşırı derecede takıntılıyım . kocamda fazla umursamaz . ben hazırlık yapıyorum suslenıyorum puslenyorum yemekler cerezler hazırlanıyoru o qelecek dıye ya toplantı oluyor ya sehır dısında oluyor yada köyde oluyor o yuzden . bız bundan 1 ay once cok zor qunler yasadık 36 qun boyunca eşimle ayrı kaldık bırbırımızdenhıc haber almadan ve bu zor qunumuz qeçelı 1 ay olmuşdu dun ve ben hazırlık yapmısdımbuda köydeydı işleri vardı qelmedı akşamda hazırlıklarım boşa qttı ondan canım yanıyor ve cok uzuluyorum
qel yapalım hep beraber qelınımana bensiz kaynana kocami dedikodusu mu yapilirrrrr
bana soracan bunlarii
valla cankuşum sen en iyisini daha ii bilirisnnnnama gönlün ne istiosa onu yapp bende senin gibiydim valla ama şimdi kocişten beter oldummm hiç tınlamırumm işte kocişim doğum günlerine hep sadık kaldı hakkını yemiyeyim o yüsdenn bende doğıum gününe dikakt ederim bide evlilik yıl dönmü o kadar yeter zatii
ne kadanda yoruldun edammmmmmmmmmmnazaman geliyo misafirlerinnnnnnnnnn
walla öğleden sonra dediler ama haala gelen yok bıtanemm gelmek üzeredirlerr heraldeee walla dun bı tencere dolma sardmmm belim bıkınımmmm kalmadııı acıkcası sımdıde evlerı temızledım sabah 7 den bu saattee kadarr anca popomun ustune oturududmmm
Vayy karabibERİm kızzzz sen de benim gibisin ayneN......
Ben de her özel günü hatırlarım illaki.....Ama eşim sadece evlilik yıldönümü , ,, doğum günü................onları hatırlar.........Başından çok zor şeyler geçmiş gerçekten....Şimdi ailenden farklı şehirdemisiniz..
walla öğleden sonra dediler ama haala gelen yok bıtanemm gelmek üzeredirlerr heraldeee walla dun bı tencere dolma sardmmm belim bıkınımmmm kalmadııı acıkcası sımdıde evlerı temızledım sabah 7 den bu saattee kadarr anca popomun ustune oturududmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?