Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

annecimde kaçmışş benimm olsun canımmm sevgi dolu yuvanızz daim olsunn daa yaşın önemi yok bendeee
oyle yuvamız sevqı doluda benım fazla pınpıreklılıqım kocam duyarsızlıqı bazen sıkıntı yasıyoruz ama hemencecık qeçıyor ben ıkı yılışıverıyorum hemen yelkenlerı ındırıyor duymasn valla bu dedıklerımı qösterırım ama ben sana eşşek sıpası der

hoşqeldın qelınım nöttürelim öle kocalarım kulaklarnı çekıştiriyoruz

Kızlarrrrr ben geldimmmm napıyonuzzzzz bakalımmmmmmmmm walla dunden berı pestılım cıktııııı ayy ne kadanda yoruldum yaahuu :119:

ana bensiz kaynana kocami dedikodusu mu yapilirrrrr

bana soracan bunlarii

Son düzenleme:

valla cankuşum sen en iyisini daha ii bilirisnnnn ama gönlün ne istiosa onu yapp bende senin gibiydim valla ama şimdi kocişten beter oldummm hiç tınlamırumm işte kocişim doğum günlerine hep sadık kaldı hakkını yemiyeyim o yüsdenn bende doğıum gününe dikakt ederim bide evlilik yıl dönmü o kadar yeter zatii

Kızlarrrrr ben geldimmmm napıyonuzzzzz bakalımmmmmmmmm walla dunden berı pestılım cıktııııı ayy ne kadanda yoruldum yaahuu :119:

hoşş geldinnnnn meleğimmmmmmmmmmmm naptın bekemm o kadar yoruldunnnn

Vayy karabibERİm kızzzz sen de benim gibisin ayneN......
Ben de her özel günü hatırlarım illaki.....Ama eşim sadece evlilik yıldönümü , ,, doğum günü................onları hatırlar.........Başından çok zor şeyler geçmiş gerçekten....Şimdi ailenden farklı şehirdemisiniz..

ana bensiz kaynana kocami dedikodusu mu yapilirrrrr

bana soracan bunlarii
qel yapalım hep beraber qelınım ama oqlumu fazla çekiştirme kulaklarını keserım senın

ben boyle dıyomda o qun qeldıqınde qene bıseyler yaparım tanıyorum kendımı ama bakalım artık ıns düzelir

ne kadanda yoruldun edammmmmmmmmmm nazaman geliyo misafirlerinnnnnnnnnn

walla öğleden sonra dediler ama haala gelen yok bıtanemm gelmek üzeredirlerr heraldeee walla dun bı tencere dolma sardmmm belim bıkınımmmm kalmadııı acıkcası sımdıde evlerı temızledım sabah 7 den bu saattee kadarr anca popomun ustune oturududmmm

gelselerde bi kurtulsaydinnnbari fazla durmasalardii

yok aynı şehirdeyız ama benım nerde olduqumu bılmıyorlar . qörüşmüyorum ve qorusmeyeceqımde asla . o qun aramıs babam ısde ananı ara sor falan dıye benı sevıyosan dedı bende sız benı sevseydınızde qecıp karsıma konusmasaydınız ne duruyorsun hala qıt nufus mudurluqune ckart evlatlıkdan benı dedım kapadım tel suratına canım cok yandı cunku ve aramalarını ıstemyrum cunku öfkem dincek qbı deqıl

ooyyyy ellerine bellerine sağlıkkk edoşummmm bende perşembe mmisafirim gelcekk bende lahana sarcammm bu gün karar verddimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…