Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnım 1 aydır canım yaprak sarma çekıyorrrr bana da ver o sarmalardan edammmmmmmmmm

tatlibbierimm aglama artik canim benimm.bi müddet bunlari kafana takma ama bebis gelcek insalalhh o zaman bak görürsün hersey düzelecekk..ailende anlayacakk

gelselerde bi kurtulsaydinnnbari fazla durmasalardii

walllaaa gelsinlerrrr ben mısafırı cok severım sadece onları en guzell şekılde agırlayyamamaktan korkarımm gerısı bos benım ıcınnn mısafırın basımın ustunde yerı vardııırr cıgerımmmmmm sızlerrrde buyrunnnn gelinnnnn

rüyammmm hoşş geldinn yawwww

Kocişime hakkım helal olsun diyordum ama ben de hakkımı helal etmicem aşkıma.....

ana benimkide zorla istiyo bazen ben kizince vermiycem diyorumda yosam ahirette benden kacmak icinmi istiyodu bi koz daha cikti simdi elime bi daha isterse demi ahirette beni görmemek icin istiyon demi diycemmm

Son düzenleme:

ahanda geliyommmmmmmmmm
ac kollarini edammmmmmmmmmmm

ooyyyy ellerine bellerine sağlıkkk edoşummmm bende perşembe mmisafirim gelcekk bende lahana sarcammm bu gün karar verddimmm

wallla sarmaasarmak benımmm mıgrenımı azzdırıyoooo yaa varya kadınlık basa belaaa yemın ederım erkekler otursunlarrr kadınlar ev ısıyle bı gelsınnlerrr atcan kafalarına dolmaları sıra sırraa

canalrımm ben azcıkk çıkıorumm geneee

vay anasina vayy

wıışşşşşşşşşşşşş ne kada da duyguu yüklüüü

Kocişime hakkım helal olsun diyordum ama ben de hakkımı helal etmicem aşkıma.....

tatlibbierimm aglama artik canim benimm.bi müddet bunlari kafana takma ama bebis gelcek insalalhh o zaman bak görürsün hersey düzelecekk..ailende anlayacakk
yok quzum bundan sonra yzümü qörmeleri imkansız . kocam kararlı 36 qun bana 36 yıl qbı qeldı 36 yıl qormeyecek senın yuzunu kımse dedı . bende kararına sayqı duyuyorum cunku bende kocamla aynı kanaatteyım . kocam kendı aılesı ılede fazla qorusturtmuyor zaten . ıkı tarafdanda kazık yedıqımız ıcın

ana benimkide zorla istiyo bazen ben kizince vermiycem diyorumda yosam ahirette benden kacmak icinmi istiyodu bi koz daha cikti simdi elime bi daha isterse demi ahirette beni görmemek icin istiyon demi diycemmm
verme verme :) qelınım . ama benım koca sey dıyo ben obur tarafta hurı murı ıstemem sen ol yeter bana ben senı obur tarafta ıstıyorum demıyor mu bıtıyorum o sözüne ya azını yüzünü yidiqim biricik kocacıqım benım ya ne çok özleıdm valla qelssede aznı yuzunu bır ovcalayıversem

anladim tatlibiberimmm

tatli biberimmmm kiz sen varken doru söylüyo herifin napacak huriyii

daha 10 gün mü vaa canımmm hastalanmana 53: duu yaww o zamanolumsuz olmak içimn çok erken dahaa

canım güvenirliği yüksek erken gebelik testi yaptım, olsa kesin çıkardı bence... yapacak bişey yok bu konuda, düzenli regl olan yumurtlaması düzenli biriyim bildiğim kadarıyla, bu ay kaçtı o tren

Selam pazartesim sen ovulasyon testi yaptin mi bisi sorcam da. bebisleeimiz saglikli sihatli gelsinde hangi ay olurrsa olsun dimi.

tatlım Allahın izniyle olacak hangi ay olacağının da inan bir önemi yok, hayırlı ve sağlıklı olsun yeter... sadece bebek olmasına engel bir durum bir hastalık falan varsa bilmek gerek eğer hiç bir sorun yok bekleyin deneyin derseler ona göre uğraşırız...ovülasyon testi yapıyorum ve yumurtlama günlerimi fark edip değerlendiriyorum zaten, eşime de hep kür yapıyorum zaten...bizim dışımızda bir olay var anlayacağın...

anladim tatlibiberimmm

tatli biberimmmm kiz sen varken doru söylüyo herifin napacak huriyii

diyor ki birde sen nasıl bir yaratıksın ya dıyor :) senle kavqada edılmıyor dıyor baya bir işveli olunca hemen yumuşayıverıyor . benımkının sınırı cok kotudur bakdım sınırlenıyor mu yataqın ustune atıyom bunu cıkıyom depesıne burnunu sıkıstırıyorum heee hadı soyle soyle derken laf orada kapanıyor başka yerlere qıdıyor sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…