- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.061
Kocişime hakkım helal olsun diyordum ama ben de hakkımı helal etmicem aşkıma.....Eki Görüntüle 641309wayyyyyyyyyyy anasına beee
walla öğleden sonra dediler ama haala gelen yok bıtanemm gelmek üzeredirlerr heraldeee walla dun bı tencere dolma sardmmm belim bıkınımmmm kalmadııı acıkcası sımdıde evlerı temızledım sabah 7 den bu saattee kadarr anca popomun ustune oturududmmm
yok aynı şehirdeyız ama benım nerde olduqumu bılmıyorlar . qörüşmüyorum ve qorusmeyeceqımde asla . o qun aramıs babam ısde ananı ara sor falan dıye benı sevıyosan dedı bende sız benı sevseydınızde qecıp karsıma konusmasaydınız ne duruyorsun hala qıt nufus mudurluqune ckart evlatlıkdan benı dedım kapadım tel suratına canım cok yandı cunku ve aramalarını ıstemyrum cunku öfkem dincek qbı deqıl
gelselerde bi kurtulsaydinnnbari fazla durmasalardii
Vayy karabibERİm kızzzz sen de benim gibisin ayneN......
Ben de her özel günü hatırlarım illaki.....Ama eşim sadece evlilik yıldönümü , ,, doğum günü................onları hatırlar.........Başından çok zor şeyler geçmiş gerçekten....Şimdi ailenden farklı şehirdemisiniz..
Kocişime hakkım helal olsun diyordum ama ben de hakkımı helal etmicem aşkıma.....
walllaaa gelsinlerrrr ben mısafırı cok severım sadece onları en guzell şekılde agırlayyamamaktan korkarımm gerısı bos benım ıcınnn mısafırın basımın ustunde yerı vardııırr cıgerımmmmmm sızlerrrde buyrunnnn gelinnnnn
ooyyyy ellerine bellerine sağlıkkk edoşummmmbende perşembe mmisafirim gelcekk bende lahana sarcammm bu gün karar verddimmm
ahanda geliyommmmmmmmmm
ac kollarini edammmmmmmmmmmm
çok ağır bir laf eedilmiş yahu bu leyla mecnunlar neymiş böle
açtımmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmm koşşş gelllllllllllllllll
wallla sarmaasarmak benımmm mıgrenımı azzdırıyoooo yaa varya kadınlık basa belaaa yemın ederım erkekler otursunlarrr kadınlar ev ısıyle bı gelsınnlerrr atcan kafalarına dolmaları sıra sırraa
vay anasina vayy
wıışşşşşşşşşşşşş ne kada da duyguu yüklüüü
Kocişime hakkım helal olsun diyordum ama ben de hakkımı helal etmicem aşkıma.....
yok quzum bundan sonra yzümü qörmeleri imkansız . kocam kararlı 36 qun bana 36 yıl qbı qeldı 36 yıl qormeyecek senın yuzunu kımse dedı . bende kararına sayqı duyuyorum cunku bende kocamla aynı kanaatteyım . kocam kendı aılesı ılede fazla qorusturtmuyor zaten . ıkı tarafdanda kazık yedıqımız ıcıntatlibbierimm aglama artik canim benimm.bi müddet bunlari kafana takma ama bebis gelcek insalalhh o zaman bak görürsün hersey düzelecekk..ailende anlayacakk
verme verme :) qelınım . ama benım koca sey dıyo ben obur tarafta hurı murı ıstemem sen ol yeter bana ben senı obur tarafta ıstıyorum demıyor mu bıtıyorum o sözüne ya azını yüzünü yidiqim biricik kocacıqım benım ya
ana benimkide zorla istiyo bazen ben kizince vermiycem diyorumda yosam ahirette benden kacmak icinmi istiyodubi koz daha cikti simdi elime bi daha isterse demi ahirette beni görmemek icin istiyon demi diycemmm
yok quzum bundan sonra yzümü qörmeleri imkansız . kocam kararlı 36 qun bana 36 yıl qbı qeldı 36 yıl qormeyecek senın yuzunu kımse dedı . bende kararına sayqı duyuyorum cunku bende kocamla aynı kanaatteyım . kocam kendı aılesı ılede fazla qorusturtmuyor zaten . ıkı tarafdanda kazık yedıqımız ıcın
verme verme :) qelınım . ama benım koca sey dıyo ben obur tarafta hurı murı ıstemem sen ol yeter bana ben senı obur tarafta ıstıyorum demıyor mu bıtıyorum o sözüne ya azını yüzünü yidiqim biricik kocacıqım benım yane çok özleıdm valla qelssede aznı yuzunu bır ovcalayıversem
daha 10 gün mü vaa canımmm hastalanmana 53:duu yaww o zamanolumsuz olmak içimn çok erken dahaa
Selam pazartesim sen ovulasyon testi yaptin mi bisi sorcam da. bebisleeimiz saglikli sihatli gelsinde hangi ay olurrsa olsun dimi.
anladim tatlibiberimmm
tatli biberimmmm kiz sen varken doru söylüyo herifin napacak huriyii
sacimida cekiyo bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?