Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar en çok da YASAK hayal merak ediyordu bu hikayemi......O da çıkmışki yetişemedim yazarken yavv...
ruya busem ben varya acık safım sana atıcama özel mesjı kendime atmışım farkındada değilim baktım özel mesaj gelmiş kimden diye kendimden yaww kafayı yedim mi ne

esim iste Looricim. saat 3 gibi gelicek gidecegi insallah. merak ediyorum artik ultrasonda görünür mü acaba? Loori yaa cok basim agriyor ölücem sankiiii. ilac da icmiyorummm

bize mutlaka haber ver olurmu ben guzel haberlerini beklyiorum agrir miamorem normal icme ilac fln kolonya varsa masaj yap onunla iyi gelmisti bana

bize mutlaka haber ver olurmu ben guzel haberlerini beklyiorum agrir miamorem normal icme ilac fln kolonya varsa masaj yap onunla iyi gelmisti bana

senin doktorda durum nasil bilmiyorum ama benim doktor kn aldi mi 3-4 gün den önce sonuc cikmiyor... eger ultrason ile bakarsa görür. alttan muayene etmez ama artik dimi?

senin doktorda durum nasil bilmiyorum ama benim doktor kn aldi mi 3-4 gün den önce sonuc cikmiyor... eger ultrason ile bakarsa görür. alttan muayene etmez ama artik dimi?

canim simdi doktora her gittiginde senden idrar ve kan alicak ve benimki surekli alttan bakiyo belli bi aya kadar sonra yukaridan bakiyo daha cok kucuk ultrasonla usten bakmaya bilir alttan bakar buyuk ihtimalle

canim simdi doktora her gittiginde senden idrar ve kan alicak ve benimki surekli alttan bakiyo belli bi aya kadar sonra yukaridan bakiyo daha cok kucuk ultrasonla usten bakmaya bilir alttan bakar buyuk ihtimalle

yaaaa cok kötü o alttan muayeneee... bu agri öldürcek beni Loori. ben minoset alicam olmadi. midemi bulandirmaya basladi. zaten midem öyle cok eksiyor ki,, azicik uzanayim ben. doktordan gelince haber vericem insaallah hersey yolundadir....öpüyorum görüsürüz

canim bebis icin katlanicaksinn tamam tatlimm iyi bak kendine ac kalma opuyorum seni

canım bu hikayede benzediğim kişi varsa o da ablan...
herkes artık bizim bebeğimizi beklerken... eltim ikinciye, görümcem üçüncüye hamile kaldığını duyurdu iki ay arayla. biri doğum yaptı diğeri iki ay sonra yapacak... eltimin mevlüdünde herkes bana dua etti, inşallah senin de olur artık dediler kimileri de burun kıvırdı biliyorum, senin bebeğin oldu diye düşünüp geldim meğer gene eltininmiş diye gülen de oldu. sinirlerim zaten çok bozuk üzerine tuz biber ekti hepsi. hiç bir şey demiyorum.
kimsenin mutluluğu benim mutsuzluğum, kimsenin mutluluğu da benim mutluluğum olamaz...
ikisinin de çocuklarını bebeklerini çok seviyorum Allah sağlık sıhat versin, kimsenin de yatak odasında değildim. isteyerek mi yaptılar, nispet mi yaptılar, kazayla mı yaptılar bilmiyorum umrumda da değil....

tek bildiğim şey şu on gündür sinirlerimin çok yıpranmış olduğu. bir kaç alanda sorun yaşıyorum. ama tabiki bebek en önemli gündemim, sanki bebek olsa diğer tüm sorunları takmaz hale gelirim gibi geliyor.

Bu aralar sizler kadar enerji, neşe dolu değilim farkındayım buraya geldiğimde belki canınızı sıkıyorum ama elimden inanın daha farklısı gelmiyor, geyik yapmak sohbet muhabbet etmek bile insanın canı çekince güzel oluyormuş vallahi...

ablanda benim gibi hissetmiştir emin ol, kendi kendiyle alıp veremedikleri vardır.
ben bu ara kimseyle görüşmek bile istemiyorum ama hayat devam ediyor işe gelmeliyim, akraba ve dostlarıma hak ettikleri zamanı ayırmalıyım...
kısacası olması gerektiği gibi olan ve mutsuz bir insanım.
kucağımda gerçekten kendime ait bir bebek olup olmayacağını bile bilmeden kürek çekip duruyorum...

okudum hikayenizor bi durum seninkideinslaalh rabbim ablanada evlat nasip eder

ruyabuse nereye kaçtın ya beni ağlattında

her nekadar belli etmeye calissamda aynisi bende yasiyomm eminim bizim durumuzdaki herkes yasiyodur yalniz degilizz.laf vuranlarda oluyo sevinenlerde oluyo ama onlara karsi elimden geldigince belli etmemeye gülmeye calisiyorumm..annem üzülmesin diye yeri geliyo polyannacilik oynuyorumm.tek dilegim rabbim insalah bizlerede nasip eder

canlar biliyorum kolay degil kolay olamazda ama emin olun rabbim sizleride evlat sahibi yapicak bakin dualar okuyoruz iyi dilekler diliyoruz elbette rabbim kabul edicektir sadece zamani var demekki saglam durmaniz gerekli onlara karsi insallah en kisa zamanda rabbim hepinizi evlat sahibi eder

rüyaamm canım çok güzel anlatmışsın duyguları çok üzüldüm ablan için rabbim en kısa sürede evlat sahibi etsin ablanı, isteyen herkesi yanısıra...

RUYAbuse canım duyguların karmakarışık olmuş farkındayım ama herkesin kaderi bellidir.... bende bebeğimi kaybettim aralık ayında 2 aylıktı kalp atışı yoktu aldırdık........ daha bir ay öncesinde ikiz kardeşim.. yenilerde en yakın arkadaşım,iki kuzenim ard arda doğum yaptılar....... ilk zamanlar devam etseydi şöyle olacaktı böyle olacaktı dedim,,doğum haberleri,hamile haberleri üzmedi ama burukluk oldu kıyaslama yaptım..... ama çabuk kurtuldum bundan.. ablanın durumu daha farklı tabi o hamile kalamıyor...... bana herkes ne dedi biliyor musun ne güzel en azından hamile kalabiliyorsun herkesin acısı üzüntüsü kendine büyük geliyor bense hamile kaldım ama kürtaj bir kadın için ne büyük yıkım bilseniz dedim......... bu ay korunma sürem bitti denemelere başladık bu aydan umutlu değilim çünkü çok düzensizdi ama diyorum yaa zamanı gelince hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeklerimiz..................senin bebeğine de Allah uzun sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…