- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.141
yaaaa cok kötü o alttan muayeneee... bu agri öldürcek beni Loori. ben minoset alicam olmadi. midemi bulandirmaya basladi. zaten midem öyle cok eksiyor ki,, azicik uzanayim ben. doktordan gelince haber vericem insaallah hersey yolundadir....öpüyorum görüsürüz
saoll melekimm nasılsınnn
her nekadar belli etmeye calissamda aynisi bende yasiyomm eminim bizim durumuzdaki herkes yasiyodur yalniz degilizz.laf vuranlarda oluyo sevinenlerde oluyo ama onlara karsi elimden geldigince belli etmemeye gülmeye calisiyorumm..annem üzülmesin diye yeri geliyo polyannacilik oynuyorumm.tek dilegim rabbim insalah bizlerede nasip eder
canlar biliyorum kolay degil kolay olamazda ama emin olun rabbim sizleride evlat sahibi yapicak bakin dualar okuyoruz iyi dilekler diliyoruz elbette rabbim kabul edicektir sadece zamani var demekki saglam durmaniz gerekli onlara karsi insallah en kisa zamanda rabbim hepinizi evlat sahibi eder
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
karabiberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimben boşa sıkıntı etmişim sonucu aldım az önce, progesteron sonucum 13.3 çıktı dr iyi, normal dedi hap falan hiç birşey vermedi çok şükür
Kızlar ben yemek yapmak ıcın cıkıyorum sızlerı cok sevıyorm ıns aksam qırebılırım :) öpüldünz
kızlar ben de müsadenizi istiyim yemekle uğraşcam fırsat bulursam gelirim yine... bütün hayırlı dileklerimiz gerçek olsun inşaallahöpüyorum hepinizi
çok şükür nazım iyiyim...biraz ders yapıyom biraz kk da geziyom....
sen nasılsın gurban
canım bu hikayede benzediğim kişi varsa o da ablan...
herkes artık bizim bebeğimizi beklerken... eltim ikinciye, görümcem üçüncüye hamile kaldığını duyurdu iki ay arayla. biri doğum yaptı diğeri iki ay sonra yapacak... eltimin mevlüdünde herkes bana dua etti, inşallah senin de olur artık dediler kimileri de burun kıvırdı biliyorum, senin bebeğin oldu diye düşünüp geldim meğer gene eltininmiş diye gülen de oldu. sinirlerim zaten çok bozuk üzerine tuz biber ekti hepsi. hiç bir şey demiyorum.
kimsenin mutluluğu benim mutsuzluğum, kimsenin mutluluğu da benim mutluluğum olamaz...
ikisinin de çocuklarını bebeklerini çok seviyorum Allah sağlık sıhat versin, kimsenin de yatak odasında değildim. isteyerek mi yaptılar, nispet mi yaptılar, kazayla mı yaptılar bilmiyorum umrumda da değil....
tek bildiğim şey şu on gündür sinirlerimin çok yıpranmış olduğu. bir kaç alanda sorun yaşıyorum. ama tabiki bebek en önemli gündemim, sanki bebek olsa diğer tüm sorunları takmaz hale gelirim gibi geliyor.
Bu aralar sizler kadar enerji, neşe dolu değilim farkındayım buraya geldiğimde belki canınızı sıkıyorum ama elimden inanın daha farklısı gelmiyor, geyik yapmak sohbet muhabbet etmek bile insanın canı çekince güzel oluyormuş vallahi...
ablanda benim gibi hissetmiştir emin ol, kendi kendiyle alıp veremedikleri vardır.
ben bu ara kimseyle görüşmek bile istemiyorum ama hayat devam ediyor işe gelmeliyim, akraba ve dostlarıma hak ettikleri zamanı ayırmalıyım...
kısacası olması gerektiği gibi olan ve mutsuz bir insanım.
kucağımda gerçekten kendime ait bir bebek olup olmayacağını bile bilmeden kürek çekip duruyorum...
napamm bebem yawww dersiz başıma dert aldımmmutfak alt dolabına dedim ara raf taktırayımm saolsun ark. c.tesii getirdi eşime dedim müsait olunca takarsın die tamamd dedi tabe müsait olamıo b. türlü beyefendii bende birden gaza geldimmm kalkrtım yaptım ama bittim ne kadar zor oldu yerleştirmesii yawww tek başına olacak şey değilmiş ama napim başladıüım işi bitirme gibi huyum vaaa öle böle taktımmm neseki, güzel oldu derli toplu oldu her taraff
sen ne dersi çalıosunn melekimmm :126::126::126::126::126::131::131::131::131::130::130::130::130::129::129::129:
guzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değilnapamm bebem yawww dersiz başıma dert aldımmmutfak alt dolabına dedim ara raf taktırayımm saolsun ark. c.tesii getirdi eşime dedim müsait olunca takarsın die tamamd dedi tabe müsait olamıo b. türlü beyefendii bende birden gaza geldimmm kalkrtım yaptım ama bittim ne kadar zor oldu yerleştirmesii yawww tek başına olacak şey değilmiş ama napim başladıüım işi bitirme gibi huyum vaaa öle böle taktımmm neseki, güzel oldu derli toplu oldu her taraff
sen ne dersi çalıosunn melekimmm :126::126::126::126::126::131::131::131::131::130::130::130::130::129::129::129:
canlarrr uzak kalmayınn yaww gelinnn karışınn banaaa
guzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değil
benimkide dün deli etti beni pc nin yerini değiştirelimdedim yok eski yerinde duracakmış da bilmem nede zor geldi değiştirmek demiyoda işte kıvırıyo bende inadıma çekişe çekişe kendim değiştirdim yaşasın kötülük
benim sınavım varcanım mart 17 de diyanetin yeterlilik sınavı canım ona hazırlanıyom zor geliyo ders yapmak ama
bi şansımı denemek için giricem
napamm bebem yawww dersiz başıma dert aldımmmutfak alt dolabına dedim ara raf taktırayımm saolsun ark. c.tesii getirdi eşime dedim müsait olunca takarsın die tamamd dedi tabe müsait olamıo b. türlü beyefendii bende birden gaza geldimmm kalkrtım yaptım ama bittim ne kadar zor oldu yerleştirmesii yawww tek başına olacak şey değilmiş ama napim başladıüım işi bitirme gibi huyum vaaa öle böle taktımmm neseki, güzel oldu derli toplu oldu her taraff
guzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değil
benimkide dün deli etti beni pc nin yerini değiştirelimdedim yok eski yerinde duracakmış da bilmem nede zor geldi değiştirmek demiyoda işte kıvırıyo bende inadıma çekişe çekişe kendim değiştirdim yaşasın kötülük
benim sınavım varcanım mart 17 de diyanetin yeterlilik sınavı canım ona hazırlanıyom zor geliyo ders yapmak ama
bi şansımı denemek için giricem
melekim sinavi gecince ne olacannben hic bilmiyomda
canım nasılsın benimki de evle ilgili iş oldumu zaman bulamaz başkasına ise koşa koşa gider ama ben inat ediyom yapmazsa ben de yapmam diyesonra alıştılar mı herşey sana kalıyor kendimi pek iyi hissetmiyom şmidilik çıkacam sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?