Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ahhh canımmkıyamamm bende çok baş ağrısı çektimm ama minofset veriolar sadece plus olmıcakmışş günde 1-2 tane den zarar gelmez dedmişti doktorumm sen danış ganede bakalım ne dicekk Evlatcında hayılrı olsunnn canımm güzelll hanerlerini bekioruzzzz

inşallahh yasakımmm sen herzamman güçlü dur ve herzaman iyi ol ben inanıyorummm en kısa zamnda alcaz güzel haberlerimizii

inşallahh loorimmm bende inanıorumm dualarımızzz kabul olacaktır Rabbim gönlümze göre versin inş.

ohhhh ne güzell canımmm gözün gönlün aydın inşallahhhh

kızlar ben de müsadenizi istiyim yemekle uğraşcam fırsat bulursam gelirim yine... bütün hayırlı dileklerimiz gerçek olsun inşaallah öpüyorum hepinizi

görüşürzzz canımmm kolayy gelsinnn

çok şükür nazım iyiyim...biraz ders yapıyom biraz kk da geziyom....
sen nasılsın gurban

napamm bebem yawww dersiz başıma dert aldımm mutfak alt dolabına dedim ara raf taktırayımm saolsun ark. c.tesii getirdi eşime dedim müsait olunca takarsın die tamamd dedi tabe müsait olamıo b. türlü beyefendii bende birden gaza geldimmm kalkrtım yaptım ama bittim ne kadar zor oldu yerleştirmesii yawww tek başına olacak şey değilmiş ama napim başladıüım işi bitirme gibi huyum vaaa öle böle taktımmm neseki, güzel oldu derli toplu oldu her taraff
sen ne dersi çalıosunn melekimmm :126::126::126::126::126::131::131::131::131::130::130::130::130::129::129::129:

canımm biz senii çok sevioruzzzz tabi her zaman bölee güllük gülistanlık olamıoruzzz ama biz burada karşılıksız olarak biribirmizi dinleyip belki bişy yapamıoruz ama hiç olmasaa dertimi paylaşıoruzzz asla bizim canımı sıkmaz buu inş.. hep bareber herşeyin üstesinden geleceğğizzz çünkü bi düşünüorum da kimse kimseyi tanımıo ama nasılda mutluyuz burdaaa Rabbim inş.. hepimizeee muratlarını verir

canlarrr uzak kalmayınn yaww gelinnn karışınn banaaa

masalalhh ilhaanazimaaaa

guzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değil

benimkide dün deli etti beni pc nin yerini değiştirelim dedim yok eski yerinde duracakmış da bilmem nede zor geldi değiştirmek demiyoda işte kıvırıyo bende inadıma çekişe çekişe kendim değiştirdim yaşasın kötülük
benim sınavım var canım mart 17 de diyanetin yeterlilik sınavı canım ona hazırlanıyom zor geliyo ders yapmak ama
bi şansımı denemek için giricem

melekim sinavi gecince ne olacannben hic bilmiyomda

canım nasılsın benimki de evle ilgili iş oldumu zaman bulamaz başkasına ise koşa koşa gider ama ben inat ediyom yapmazsa ben de yapmam diye sonra alıştılar mı herşey sana kalıyor kendimi pek iyi hissetmiyom şmidilik çıkacam sonra görüşürüz

guzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değil v evet melekimmmmm

kolay gelsinnn canımmm bende üşenmesemmm kpss ye gircemm aslında ama anam 70-80 alıorum genede yerleştirlemiorummm bu YÖK beni sevmiooo beni beğenmioo

doğru diosunnnn bebem yaww napam yaww birini yapması lasım öle ortadamı kalsınnnn
senim nen var kuzummm :26::26::26::26: nie ii hissetmiosunnn :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…