Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar ben cikiyorum bu pc donuyo evde de degilim zaten eve gelince girerim

misafirliktemisin loorimmmtamam eve gelince gell..

loorim 5 kalpcige az kalmis biraz laf etmeliyizz 4,642 olmus mesaj sayin sadece 358 mesajciga ihtiyacin var haberin olsun

Son düzenleme:
MELekk ,,, LORİİİ ,, karabiber bari siz gitmeyin.........
quzum benım koca qedı ondan cıkmak zorunda kaldım
hosbulduk karam sen naptin dun geldimi seninki:26:
yok qelmedı loormde şimcik qeldi bir kahve içdik qitti
quzum hıc canımızı sıkarmısın sen ya duymayayım bır daha burda dertlesıyoruz hepımız bırbırımızın dostu kardeşi deqilmiyiz birimiz üzkünken hepimiz üzkün olurz sevınçlıyken beraber sevınırız bırtnem . öle yapma açıl bıze sen ıcıne atma derdını ıcıne atarsan mazallah baska sıkıntıların ortaya cıkar ılk sıralarda ne demısdık burada konusacaqız edeceqız demısdık demı lutfen qel bız huzunlerıde mutluluklarıda he beraber gögüsleyeceqız herseyım benım sen sakın skma tatlı canını bırtanme

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
karabiberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben boşa sıkıntı etmişim sonucu aldım az önce, progesteron sonucum 13.3 çıktı dr iyi, normal dedi hap falan hiç birşey vermedi çok şükür

ne güzel canım ya inş benımkıde yukselmıştır şuan progestan kullanıyorum haftaya belli olucak yükselıp yükselmediği inş bende senın gıbı sevincli haber alırım

çok sevındım canım benım hadi hayırlısı

Kızlar ben yemek yapmak ıcın cıkıyorum sızlerı cok sevıyorm ıns aksam qırebılırım :) öpüldünz

ne güzel canım ya inş benımkıde yukselmıştır şuan progestan kullanıyorum haftaya belli olucak yükselıp yükselmediği inş bende senın gıbı sevincli haber alırım

incim cok şükür inşaallah seninki de iyi çıkar inşaallah sen de buraya sevinçten bağırarak yazarsın ama anlamadım sen hamile görünüyorsun nasıl düşük oluyor

incim cok şükür inşaallah seninki de iyi çıkar inşaallah sen de buraya sevinçten bağırarak yazarsın ama anlamadım sen hamile görünüyorsun nasıl düşük oluyor

tatlım progestan hormonun düşük cıktı evet hamileyim ve progestan hormon hapı kullanıyorum yükselsınde bebek karında tutunsun diye

Canim anlayabiliyorum seni benim eltimde cocuk dusunmuyorum diyodu benim bebis i kaybedince hamile kalmis bi kac ay sonra simdide kizim olacak die hava atiyo. benimki de kizdi anlatabildim mi bilemiyorum

Canim anlayabiliyorum seni benim eltimde cocuk dusunmuyorum diyodu benim bebis i kaybedince hamile kalmis bi kac ay sonra simdide kizim olacak die hava atiyo. benimki de kizdi anlatabildim mi bilemiyorum

ayıp yıaa bi de hava atıyo hee gecen yıl bende dusuk yaptım benımkı de kız dı...

tatlım progestan hormonun düşük cıktı evet hamileyim ve progestan hormon hapı kullanıyorum yükselsınde bebek karında tutunsun diye

canıııım inşaallah faydasını görürsün ama yükselttiğini duymuştum ben hapın, inşaallah seninki de yükselir de bebişin gelir hayırlısıyla birlikte Allah tamamına erdirsin tatlım

kızlar ben de müsadenizi istiyim yemekle uğraşcam fırsat bulursam gelirim yine... bütün hayırlı dileklerimiz gerçek olsun inşaallah öpüyorum hepinizi

canıııım inşaallah faydasını görürsün ama yükselttiğini duymuştum ben hapın, inşaallah seninki de yükselir de bebişin gelir hayırlısıyla birlikte Allah tamamına erdirsin tatlım

ooyyy inş kuzum yıaa pzt günü randevum sizi bilgilendiririm haberi alınca :) duanızı beklıyorum

içimm yan dıııı rüyamm yawww kendimi yerine koydummm ne kadar zor bi durummmm :26::26::26::26: yerinde olsam bende aynı şeyleriii yapardımmmm b,zde benzer bi olay yaşarık aslında ama şükğr sonu iyi olsu benimde 32 ablam vardahası teyze kızı ablası
yıldır evliydi bebek olmadıı çokk ağlıoduu bende ozamndaha lisedeydi m her gün gider bölee gzel çeyler söledrm ona sonra kardeşi evlendi nasıl odluysa o aydan hamile kaldıı onlarda ay saklamışlar hamile olduğunu ablasındannn ama sonunda dayanamaışlarr teyzeminde yardımı ile sölemişlerr ablasıda aynı ablanın tepkisini verdii ama Rabbim onun gönlğne göre verdi ablam da 3 ay sonra hamile kaldı ve 3 yıllık özlemi sonra erdii Rabbim kimseye daşıyamayacağından fazla dert vermeisn inş....
Ablan için dua edicemm inş.. gözlerindeki yaş biterr inşallah Rabbim en kısa zamanda evladını verir :...

canım benim o kadar içli yazmışsın ki inan gözyaşlarımı tutamadımzaten çok duygusalım Allah çocuğunu sana bağışlasın ablana da bize de tez vakitte nasip etsin benim de sülalemdeki bütün kılar evlendikleri yıl anne oldular benim de olur sanıyordum ama olmayınca olmuyor tüm arkadaşlarım kuzenlerim anne oldu ama ben hala o duyguyu yaşayamadımbazen kendimi bu kadar hırpalamanın doğru olmadığını düşünüyom ama olmuyor işte canından bir parça olsun istiyorsun benim yeğenlerim var çok şükür ama hiçbirşey çocuğunun yerini tutamaz umarım ablan ve bizim gibiler de bu duyguyu yaşar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…