- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.161
canım nasılsın benimki de evle ilgili iş oldumu zaman bulamaz başkasına ise koşa koşa gider ama ben inat ediyom yapmazsa ben de yapmam diyesonra alıştılar mı herşey sana kalıyor kendimi pek iyi hissetmiyom şmidilik çıkacam sonra görüşürüz
Canim anlayabiliyorum seni benim eltimde cocuk dusunmuyorum diyodu benim bebis i kaybedince hamile kalmis bi kac ay sonra simdide kizim olacak die hava atiyo. benimki de kizdi anlatabildim mi bilemiyorum
kuran kursu hocasıolmaya hak kazanıcam canım inş............tabi ilk baş yazılı sınav sonra onu geçersem inş bide sözlü sınav kuranı çook düzgün okumalıym sözlü sınavda
kuran kursu hocasıolmaya hak kazanıcam canım inş............tabi ilk baş yazılı sınav sonra onu geçersem inş bide sözlü sınav kuranı çook düzgün okumalıym sözlü sınavda
sen hangi bölüm için gircen kpss yeguzum adamlar sadece bozmaktan anlar yapmaktan değil v evet melekimmmmm
kolay gelsinnn canımmm bende üşenmesemmm kpss ye gircemm aslında ama anam 70-80 alıorum genede yerleştirlemiorummm bu YÖK beni sevmiooo beni beğenmioo
aynı benim karadayı :98:canım nasılsın benimki de evle ilgili iş oldumu zaman bulamaz başkasına ise koşa koşa gider ama ben inat ediyom yapmazsa ben de yapmam diyesonra alıştılar mı herşey sana kalıyor kendimi pek iyi hissetmiyom şmidilik çıkacam sonra görüşürüz
ne kada güzelllllbende öğrenmek istiorummm kuranı okumak vede arapça öğrenmek:26::26::26:
anlatabildin canım....
işte ne diyeyim sınanıyoruz Rabbim hayırlısı neyse onu eyler hepimize diyorum ve susuyorum sadece...
tek avuntum bir kaç kişi hariç kimse benim bebek istediğimi bebek için uğraştığımı falan bilmiyor en azından biri sorduğunda daha "uğraşıyoruz ama olmuyor" dememe gerek kalmadı ama bir kaç ay sonra bu baskıların daha yoğun olacağını biliyorum. baskı da umrumda değil de neden olmuyor sorusu kafamın içinde dönüp duruyor işte...
bebeğini kaybetmek, hiç olmaması , olup ta sağlıksız olması hepsi ayrı ayrı dertler sadece çeken bilir. ama en azından kendini " benim çocuğum oluyor" diyerek teselli et. ben gerçekten olur mu olmaz mı onu bile bilmiyorum.... senin bebeğin inşallah olacak daha önce de olduğu gibi ve bu sefer sağlıkla kucağında olacak.
bense eğer hiç olmayacaksa psikolojimi buna hazırlamalıyım, çünkü ben bu süreçleri bile yaşayacağımı sanmıyordum (10 ay bitti iki ay sonra zaten kısırlık üzerine araştırmaya başlayacağız) ve hep metanetli davrandım bu güne kadar.
ya olmaz sa??? işe bu sorunun daha tam cevabı yok kafamda...
demeyin zaten sakın olmuyo diyebak ben 7 yıl olacak evleneli kaç kez tüp bebek yaptırdım kendi ailellerimizden başka kimse bilmiyo bebek için tedavilere gittiğimizi
kimseyi ilgilendirmez:18: bizim meselemiz bu ama türkiye şartlarında işte sağolsun hanımlar çok meraklı acabalarla uğraşmaktan
artık kimseye bebek görmeyede gitmiyorum sorulardan bunaldığım için
bide sormuyolarmı bilerek canımı acıtmak için senin çocuk nerdediye deli oluyorum o zaman bida dicem öyle soranlara benim çocuk okulda falan uydurcam bişeyler
anlatabildin canım....
işte ne diyeyim sınanıyoruz Rabbim hayırlısı neyse onu eyler hepimize diyorum ve susuyorum sadece...
tek avuntum bir kaç kişi hariç kimse benim bebek istediğimi bebek için uğraştığımı falan bilmiyor en azından biri sorduğunda daha "uğraşıyoruz ama olmuyor" dememe gerek kalmadı ama bir kaç ay sonra bu baskıların daha yoğun olacağını biliyorum. baskı da umrumda değil de neden olmuyor sorusu kafamın içinde dönüp duruyor işte...
bebeğini kaybetmek, hiç olmaması , olup ta sağlıksız olması hepsi ayrı ayrı dertler sadece çeken bilir. ama en azından kendini " benim çocuğum oluyor" diyerek teselli et. ben gerçekten olur mu olmaz mı onu bile bilmiyorum.... senin bebeğin inşallah olacak daha önce de olduğu gibi ve bu sefer sağlıkla kucağında olacak.
bense eğer hiç olmayacaksa psikolojimi buna hazırlamalıyım, çünkü ben bu süreçleri bile yaşayacağımı sanmıyordum (10 ay bitti iki ay sonra zaten kısırlık üzerine araştırmaya başlayacağız) ve hep metanetli davrandım bu güne kadar.
ya olmaz sa??? işe bu sorunun daha tam cevabı yok kafamda...
inş canım inş önce sınavı geçerim sonrada göbüşüme bebişimi alırımmasalalhh melekimmm insallahh gecersin tüm sinavlarii
ne kada güzelllllbende öğrenmek istiorummm kuranı okumak vede arapça öğrenmek:26::26::26:
kızlar bebekevet ya arapcadan okumak daha güzel bende bilmiyorumm
Selam hanimlar;
Hepimizin istediği sağlıklı, hayırlı, evimizin ve ailemizin neşesi olacak bir bebek...
Bu güne kadar çok ay saydım haziran temmuz ağustos.....ekim kasım ....ocak şubat, çok kür denedim, okuduğum her yeni bilgiyi uygulamaya çalıştım.
Çalışacağım da çünkü bu istek benim vazgeçebileceğim bir hayal değil.
Allah ın izniyle hangi ay olursa olsun burada bebeğimi sabırla bekleyeceğim...
Bu yolda benimle birlikte günlerini saymak isteyen herkesi topiğime beklerim.
Bilgi alışverişinde bulunalım, uyguladığımız kür ve metodları paylaşalım, birbirimize umut aşılayalım, batları sayalım, takılıp tökezlediğimiz moralimizin düştüğü yerde birbirimizin elinden tutalım istiyorum...
Haydi bu ilk topiğimdir, hayırlı uğurlu olsun hepimize hayal ettiğimiz bebeği getirsin.....
Bu yolculukta hepimize şans diliyorum
Sevgi yumağı topiğimizin çıtır anne adayları:
Güzel Haberin Tarihi --------- Anne Adayı --------- Bebeğin Cinsiyeti------------ Doğum Tarihi
1. 20.02.2013------------------- nuarin-------------------- ----------------
2. 22.02.2013------------------- FHM---------------------- -----------------
inş canım inş önce sınavı geçerim sonrada göbüşüme bebişimi alırım
kızlar bebekolmadan boş vakitlerinizde öğrenebilirsiniz bence kuranı:26:
demeyin zaten sakın olmuyo diyebak ben 7 yıl olacak evleneli kaç kez tüp bebek yaptırdım kendi ailellerimizden başka kimse bilmiyo bebek için tedavilere gittiğimizi
kimseyi ilgilendirmez:18: bizim meselemiz bu ama türkiye şartlarında işte sağolsun hanımlar çok meraklı acabalarla uğraşmaktan
artık kimseye bebek görmeyede gitmiyorum sorulardan bunaldığım için
bide sormuyolarmı bilerek canımı acıtmak için senin çocuk nerdediye deli oluyorum o zaman bida dicem öyle soranlara benim çocuk okulda falan uydurcam bişeyler
ben hamileyim ve dogumuma 2 hafta kaldı allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah
doru söyleyince laflarin dedikodularin ardi arkasi kesilmezz...bende vala artik düsüklerimi bile söylemiyorumm kimseye cünkü bu seferde
hastalikli cürük diyolar Allah korkmadannn
inş canım inş önce sınavı geçerim sonrada göbüşüme bebişimi alırım
kızlar bebekolmadan boş vakitlerinizde öğrenebilirsiniz bence kuranı:26:
evde zor olmazmi melekim ah bi kuran kursuna gidebilsem daaha iyi olurdu
sen hangi bölüm için gircen kpss ye
aynı benim karadayı :98:gibi miş seninkide başkasında bi iş olsun hemen gider yardıma kendi evinde oldumu zor gelir yapmak
doğru diosun canım mm yaww beim burda hiç kimse yokk işte bu ücretsiz kurslar varya onlara yazılcam evde arapca için ama kayıtları bitmiş bakalımm öğrenmeli ne zararı olu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?