Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

rahata alismasinlar yaptirin zorlaa

Canim anlayabiliyorum seni benim eltimde cocuk dusunmuyorum diyodu benim bebis i kaybedince hamile kalmis bi kac ay sonra simdide kizim olacak die hava atiyo. benimki de kizdi anlatabildim mi bilemiyorum

anlatabildin canım....
işte ne diyeyim sınanıyoruz Rabbim hayırlısı neyse onu eyler hepimize diyorum ve susuyorum sadece...
tek avuntum bir kaç kişi hariç kimse benim bebek istediğimi bebek için uğraştığımı falan bilmiyor en azından biri sorduğunda daha "uğraşıyoruz ama olmuyor" dememe gerek kalmadı ama bir kaç ay sonra bu baskıların daha yoğun olacağını biliyorum. baskı da umrumda değil de neden olmuyor sorusu kafamın içinde dönüp duruyor işte...
bebeğini kaybetmek, hiç olmaması , olup ta sağlıksız olması hepsi ayrı ayrı dertler sadece çeken bilir. ama en azından kendini " benim çocuğum oluyor" diyerek teselli et. ben gerçekten olur mu olmaz mı onu bile bilmiyorum.... senin bebeğin inşallah olacak daha önce de olduğu gibi ve bu sefer sağlıkla kucağında olacak.

bense eğer hiç olmayacaksa psikolojimi buna hazırlamalıyım, çünkü ben bu süreçleri bile yaşayacağımı sanmıyordum (10 ay bitti iki ay sonra zaten kısırlık üzerine araştırmaya başlayacağız) ve hep metanetli davrandım bu güne kadar.

ya olmaz sa??? işe bu sorunun daha tam cevabı yok kafamda...

kuran kursu hocası olmaya hak kazanıcam canım inş............tabi ilk baş yazılı sınav sonra onu geçersem inş bide sözlü sınav kuranı çook düzgün okumalıym sözlü sınavda

masalalhh melekimmm insallahh gecersin tüm sinavlarii

kuran kursu hocası olmaya hak kazanıcam canım inş............tabi ilk baş yazılı sınav sonra onu geçersem inş bide sözlü sınav kuranı çook düzgün okumalıym sözlü sınavda

ne kada güzelllll bende öğrenmek istiorummm kuranı okumak vede arapça öğrenmek:26::26::26:

sen hangi bölüm için gircen kpss ye

aynı benim karadayı :98: gibi miş seninkide başkasında bi iş olsun hemen gider yardıma kendi evinde oldumu zor gelir yapmak

pazartesisevmezimm insallahh arastirmalara gerek kalmaz canim kuzucugun 1 yil gecmeden gelir insalalhh..

bundan önce hic bi tahlil ne yaptirmadinizmi sperm yada sende hormon tahlili ne giibi

Son düzenleme:

demeyin zaten sakın olmuyo diye bak ben 7 yıl olacak evleneli kaç kez tüp bebek yaptırdım kendi ailellerimizden başka kimse bilmiyo bebek için tedavilere gittiğimizi
kimseyi ilgilendirmez:18: bizim meselemiz bu ama türkiye şartlarında işte sağolsun hanımlar çok meraklı acabalarla uğraşmaktan
artık kimseye bebek görmeyede gitmiyorum sorulardan bunaldığım için
bide sormuyolarmı bilerek canımı acıtmak için senin çocuk nerde diye deli oluyorum o zaman bida dicem öyle soranlara benim çocuk okulda falan uydurcam bişeyler

doru söyleyince laflarin dedikodularin ardi arkasi kesilmezz...bende vala artik düsüklerimi bile söylemiyorumm kimseye cünkü bu seferde

hastalikli cürük diyolar Allah korkmadannn

bebeğim nie öle diosunnn kul sıkışmadan hızır yetişmez der annem sen içini rahat tut aklını özgür kıll elbette olur hem dielim olmadı tıp çok ilerleri artıkk herşeyin bi çaresi vardır be canımmm :26::26::26: deme böle daha 10 ay olmuşş hiç bi sorun olmadığı halde 10 yıldır umutluca bekleyen bir kadın tanıorum ben hepimizden daha hayat dolu maşşalh bi kerede ağzından duymadımm olmıcak dedğinii hep pozitif Allah büyüktür diio Rabbim daha büyük acı vermesin dioo bizde böle demeliyizz...
sen başta hata yapıosyn dahası baştann bitiosun olayıı 10 gün önceden test yapmışsın boşa uğraşmıyayım demek ne demek olumu hiçç bi tanemm yawww hemen bu kadar pes etmeyelimmm ne olurr daha o kadar yuolun başındayızkii Rabbim önür verirse kim bilir daha neler belior bizi .....
biraz sert oldum belki ama seni bir türlü anlayamıorumm canımm benn test ne kadar bilebilir dimi oda Allhtan gelmedi insan yapması bişeyy adamlar koca koca binalra yapıo 100% güvenli dioalr
ne oluo bi sel bir deprem yetiooo oonların %100 güvenini batırmayaa .... demem o ki yapma böle tam git doktora de böl böle uğraşırouzzz merak ediorum nie olmuo die ama daha dere yokken paça sıvama ya olmazsa die düşünmee olacak hayırlısı ile deee

masalalhh melekimmm insallahh gecersin tüm sinavlarii
inş canım inş önce sınavı geçerim sonrada göbüşüme bebişimi alırım
ne kada güzelllll bende öğrenmek istiorummm kuranı okumak vede arapça öğrenmek:26::26::26:

evet ya arapcadan okumak daha güzel bende bilmiyorumm
kızlar bebek olmadan boş vakitlerinizde öğrenebilirsiniz bence kuranı:26:

ben hamileyim ve dogumuma 2 hafta kaldı allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah

melekimmmm seni saygıyla kucaklıorummmm bende aynı düşüncedeyimmm sen kendin ol canımmm kısmet de Allah bilir de millete ne haklsınnn meraklı melahatlar çokkk biizimde kayınvalide tarafı soruo hem hgelinde bişey yokmu die duyorum bende anneme dioo yok daha dur hele çok erken dio kadınnn bende diorum anne ii diosunnn saoll kime yanii

doru söyleyince laflarin dedikodularin ardi arkasi kesilmezz...bende vala artik düsüklerimi bile söylemiyorumm kimseye cünkü bu seferde

hastalikli cürük diyolar Allah korkmadannn

diyolardır yasakım doğrudur.... kız biz yeni evlendik hiç bi problemimiz yok bi bayram eşimin akrabaları demezler mi siz boşanıyomuşunuz şaşırdık kaldık valla
anneme bi kere sormuşlar bi akraba bizden için neden olmuyo diye annemde dedmiş istemiyolar o zaman demiş ki kaza ilede mi olmuyo düşün artık sen geri kalan dedikoduları

inş canım inş önce sınavı geçerim sonrada göbüşüme bebişimi alırım

kızlar bebek olmadan boş vakitlerinizde öğrenebilirsiniz bence kuranı:26:

doğru diosun canım mm yaww beim burda hiç kimse yokk işte bu ücretsiz kurslar varya onlara yazılcam evde arapca için ama kayıtları bitmiş bakalımm öğrenmeli ne zararı olu kii

sen hangi bölüm için gircen kpss ye

aynı benim karadayı :98: gibi miş seninkide başkasında bi iş olsun hemen gider yardıma kendi evinde oldumu zor gelir yapmak

memurluk canımm yaww neresi olusa aslındaaa ama hiç biyer olmuooo

doğru diosun canım mm yaww beim burda hiç kimse yokk işte bu ücretsiz kurslar varya onlara yazılcam evde arapca için ama kayıtları bitmiş bakalımm öğrenmeli ne zararı olu kii

canım mahallelerde ki camilerde bayanlara öğretiyolar bi sor bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…