Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ARkadaşlar ne olursunuz bu kadar çook üzülmeyein......Rabbim büyüktür ......Allah en kısa zamanda sevindirsin..........
PAZARTESİ sevmezim çookkk üzüldüm durumuna ,,, işte ablam da aynı durumda çok acı verici çevrendekilerin hamile kalışı senin üzerine ama bu günlerde geçer elbet sıkma canını............bURDA dertlleşicez tabi ,,, dertlerini anlat kimse sıkılmaz inan.........Stresi atman lazım üstünden....

rüyaamm canım çok güzel anlatmışsın duyguları çok üzüldüm ablan için rabbim en kısa sürede evlat sahibi etsin ablanı, isteyen herkesi yanısıra...

doru söyleyince laflarin dedikodularin ardi arkasi kesilmezz...bende vala artik düsüklerimi bile söylemiyorumm kimseye cünkü bu seferde

hastalikli cürük diyolar Allah korkmadannn

kim ne düşünürse RAbbimm ona onu verir sen hiç sıkma yasakımm geçen dedim elbette onlarıda bulur aynı şimdi bulmaz belki ama çoluğunu çocuğunu bulurrr insan istemez öle olsun ama Allahın tokatı yok işteee elbet biyerde çıkar acısı

melekimm vallaa aynisini banada dedilerrbi keresinde esimin isleri yogundu ben tek basima gittim türkiyeye akrabalarim arasinda bile yayilmiss ayrildi diye kocasi yaninda yok diyeyaw valla Allahima havale ediyomm bunlara laf yetistirilmez onlar istediklerini yine düsünecekk söyleyecekkkinsanlarin nerdeyse yatagina kadar bakacaklarrr

Son düzenleme:
[ amanın çekilin yoldan kızlar ruya busem ggelmiş beyaw

Son düzenleme:

dorusun ilhananzimm ya Allah korkusu olsa bunu söyleyemeyezlerdi diye düsünüyorum artikk..

her sene geliyonmu türkiyeye

Evet caNIm..Çok zor bir durum.......Bir de bebeğini içnde hissedip birden onu senden koparıp almaları daha da zordur.......
her şey kısmet ,,,, zamanı gelince oluyor her şey,,, bebeğinizin geleceği bir zaman da vardır elbet........Çok geç olmadan bebişiniz sizinle olsun CANIm....

gecen yil gelmistim melekim bu yilda benimkinin islerine bagli aslinda istiyom bide ankaradaki doktora gözükmeyi gelirsem tedavi icin gelecem belki bu yil
hımm anladım canım:26:

gel gel ankarada iyi doktorlar varmış annenlerde orda mı biliyomusun benim annemde çocukken gitmiş almanyaya evlenince gelmiş geri türkiyeye

insalalhhh istedigin olur ilhananzimmmmm sen muhasebecisin demi kelebemm

yokk cnm artıkk evlendimm giremem .... ha olmaz yaa belki kazanırım bide şansa çıkar uzak biyer gidemem eşimin işi çok ii burdaa evet muasebeciyim cnmm şimdi işte mali müşavirlik içinn kursa girtyom ama kanunlar değişmiş bakalı 3-5 yıla olumuyumm müşavir bileme

hımm anladım canım:26:

gel gel ankarada iyi doktorlar varmış annenlerde orda mı biliyomusun benim annemde çocukken gitmiş almanyaya evlenince gelmiş geri türkiyeye

melekim annemler önce burdaydi ama simdi biraz türkiyede biraz buralarda ankarada pihtilasma icin iyi doktorlar varmis pihtilasma topiginden okudumm bide o baksin igne dozuna ne diycek ayni faktörlerdemi pihtilasma bulacak bi baktirim diyorumm:26::26::26:

calistirmiyomu esin giremem demissinn

hayırlı olsunnn yasakım tabii gel benceee oluya belki dermanın ordadırrr bebemmm

iLHAnazımmm ,,, çok zor bi durum hem de............Başına gelmeyen bilemez.....

Biz kardeşiz sonuçta ablamla,,, onun canı yandığında benim de yanIYOR......

eLİMDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL ,,, üzülmesini hiç istemem ama RAbbim büyük vardır bir bildiği.....Demekki zamanı var daha..........
Yavvvv bir de şu yazdığına çok güldüm...32 ablam var.....Kız nerde 32 ablan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…