- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.301
cokkkk sükürrrrrrrr. ama benim aklim takildi nasil 5 aralik der ki dogum tarihinde???? o zaman bebek yok ortada:))
valla miamoremm bosver orasini melegin seninleye ona bak senn
öyle cok sükür dimi:))) gelsin de saglikli gelsin,,tatlimmm, badem, findik, ceviz yiyormusun hergün... unurma sakin olur mu...
yiyorum canimm hergun sutumude iciyorum sende ic suda bol bol ic unutma
ayyyyhh heryere yazdım burayada yazıcam merak kediyi öldürür derler işte o hesap bnm bir sorum olacak kızlar bnm sat tarihim 8 gün geçti idrar testi negatif çıkıyor hamileliğini geç öğrenen var mı ya da böyle bir ihtimal olma olasılığı söz konusu mu? benm planımda yoktu böyle bişey ama gecikince çok heyecan yaptım iki gündür içim içimi yiyor ve çok istiyorum :)) heveslendim dırımdırımmm :)
süt midemi eksitiyor ama icmeye calisiyorum. su ise mide bulantisi yapiyor ama yine icmeye calisiyorum. kayinvalidem geldi doktor sonucunu ögrenmeye... gezmedeymis, simdi geldi kocasina ekmek ve salam cikaricak aksam yemegine:)))
unutmuşum yavv akşam seranatını yapmayı
Sayfa acilinca goruyom
Cok oldu ama abartma diyooldu galiba simdi yerinde dimi
hosgeldin yavruceylanim oyle uykum geldiki yaaa
8 gun uzun bi zaman olsaydi cikardi gibime geliyo ama niye kan testi yaptirmiyosun :26:
yinede icmeye calis canimmkayinvalidenin tepkisi ne oldu
loorimmm miamore gitmismi doktoraa nolmussssss insallahhh iyi haberle gelmistirrrrrr
sorumu cevaplada öyle uyuuu yawwwww
seviniyor elbette. ama Almanlarin tepkileri ne kadar coskulu olabilir ki.. esim ultrasonu görünce agladi... kuzum benimmmmmm
sekerim buradayimmmm.... gittimmm alttan ultrason ile bakti. minicik bebisii gösterdi. esim agladi:))) ama Yasakhayalcimmmm doktor dogum zamanini 5 aralik dedi. ben hesapliyom hesapliyom isin ciinden cikamiyom vallaaa:)))
esin agladimibi benimkimi okuz acaba :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?