Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyyhh heryere yazdım burayada yazıcam merak kediyi öldürür derler işte o hesap bnm bir sorum olacak kızlar bnm sat tarihim 8 gün geçti idrar testi negatif çıkıyor hamileliğini geç öğrenen var mı ya da böyle bir ihtimal olma olasılığı söz konusu mu? benm planımda yoktu böyle bişey ama gecikince çok heyecan yaptım iki gündür içim içimi yiyor ve çok istiyorum :)) heveslendim dırımdırımmm :)

yiyorum canimm hergun sutumude iciyorum sende ic suda bol bol ic unutma

süt midemi eksitiyor ama icmeye calisiyorum. su ise mide bulantisi yapiyor ama yine icmeye calisiyorum. kayinvalidem geldi doktor sonucunu ögrenmeye... gezmedeymis, simdi geldi kocasina ekmek ve salam cikaricak aksam yemegine:)))

8 gun uzun bi zaman olsaydi cikardi gibime geliyo ama niye kan testi yaptirmiyosun :26:

süt midemi eksitiyor ama icmeye calisiyorum. su ise mide bulantisi yapiyor ama yine icmeye calisiyorum. kayinvalidem geldi doktor sonucunu ögrenmeye... gezmedeymis, simdi geldi kocasina ekmek ve salam cikaricak aksam yemegine:)))

yinede icmeye calis canimm kayinvalidenin tepkisi ne oldu

looricikimmmmmmm burdamisinnnnnnn findigimlaaaaaaaaaa kuzucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

loorimmm miamore gitmismi doktoraa nolmussssss insallahhh iyi haberle gelmistirrrrrr

8 gun uzun bi zaman olsaydi cikardi gibime geliyo ama niye kan testi yaptirmiyosun :26:

bilmiyorum canım zaten son iki gündür şüphelendim ondada evdeki gebelik testlerini yaptım negatifti 2 gün daha gelen giden olmassa gideceğim artık canım :) netten okudum geç döllenme sonucu böyle olabiliyormuş diyenler var onun için aceele de etmedim inş bi sağlık sorunu değil bebeiştir die ümid ediyorum :)

loorimmm miamore gitmismi doktoraa nolmussssss insallahhh iyi haberle gelmistirrrrrr

sekerim buradayimmmm.... gittimmm alttan ultrason ile bakti. minicik bebisii gösterdi. esim agladi:))) ama Yasakhayalcimmmm doktor dogum zamanini 5 aralik dedi. ben hesapliyom hesapliyom isin ciinden cikamiyom vallaaa:)))

sekerim buradayimmmm.... gittimmm alttan ultrason ile bakti. minicik bebisii gösterdi. esim agladi:))) ama Yasakhayalcimmmm doktor dogum zamanini 5 aralik dedi. ben hesapliyom hesapliyom isin ciinden cikamiyom vallaaa:)))

ayy cok sevindim miamoremmmmmmmmmmmmmmmmmHESAPLAMA nasi öyle olmus yaw .5 kasim olmasi lazimm......dogumu 5 aralik olsa sen su an daha hamile olmaman lazim .:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…