- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.321
esin agladimibi benimkimi okuz acaba :26::26:
ayy cok sevindim miamoremmmmmmmmmmmmmmmmmHESAPLAMA nasi öyle olmus yaw .5 kasim olmasi lazimm......dogumu 5 aralik olsa sen su an daha hamile olmaman lazim .:44::44::44::44:
canim benimmm cok güldüm yaaaaaaa... sen cok yasa hayirlisiyla emii:)) kac yasindasin? esin kac yasinda?
benimkide ilk 12 haftalikken görmüstü ama gözüne hic bakmadim vallaadigerlerinde götürmemistim yanimda
aynene tatlim yaa. bence adam sasirdi.. ee bütün gün sey görüyor. koca ultrason sokuyor amannn, yazik yaa hayat degil bu kadin dogumcularin hayati:))))
ben 22 esim 26
yok anamm benimkinin sanki 50 cocugu var gibi ayni alman gibi iste soguk ona gosteririm ben bi daha kine
yok anamm benimkinin sanki 50 cocugu var gibi ayni alman gibi iste soguk ona gosteririm ben bi daha kine
bu iste bi yanlislik var miamoremm ..daha bu ay yeni reglini görüp döllenme olursa ancakk aralik dogumlu olurrr.sonra ultrsonda kalp atisi alindiktan sonra iyice hesaplanir düzelir benceee
nasılsınız bakalımm..ben artık kk da çok takılamıyorum size de birselam vereyim dedim..hepiniz iyisnizdir inşallahh..üzerinize afiyet ben grip oldumm fenayımm.kör topal idare ediyorumm..öptüm siziii
loorim seninki anasinin yanindami büyümüss yani alman gibimi büyüymüs türk gibimii ya yada bazi insaanlar belli etmez oda öyledir belkimm
ayyyy ne kadar güzel yaslar öyleeee.... cok severim ben 20 li yaslari... Aglamak icin yasiniz erken hic sikma canini.. Esin de zamanla farkli olacak. bir erkek 30 yasindan önce kisiligini bulamiyor. inan bana saglam deneyim konusuyor burada:)))
nasılsınız bakalımm..ben artık kk da çok takılamıyorum size de birselam vereyim dedim..hepiniz iyisnizdir inşallahh..üzerinize afiyet ben grip oldumm fenayımm.kör topal idare ediyorumm..öptüm siziii
ee beklicez 8 marti. 9 martta danimarka ya gidiyoruz bir hafta tatil. hic istemiyorum ama... Yasakhayalcimmmmmm, paketin hazir esim yarin postaya veriyor. yalniz ovulasyon testlerini pakete koymayi unuttum, animsadigimda da gec olmustu. bir dahakine göndereyim olur mu??
tam bi alman kulturuyle buyumus yeni yeni alistiriyorum ona herseyi 18 yasinda turkce ogrenmis istanbula gidiyoruz hele ilk gittigimiz zamanlar tam bi yabani gibiydi simdi duzeldievet belli etmiyo orada
acelesi yoktu canim benimmm.istedigin zaman gönderebilirsin yeterki sen iyi ol bebisin iyi olsun
peki miamorem paketi vermemissiniz acip icine koyamazmisin cünkü tekrar zahmet olmasin esin veriyomus cünkü postaneye..
acelesi yok zatennn.. zaten bu ay gecti martta hem bi arastirmam yapilinca kullanacaktim ikisinide
haha ilahi lori:) kızlarrr dialoglarınız karnınızdaki junior larınızla beraber çok şirin bende sizleri okuyup epey eğlendim:)) sewimli şeyler sizi:)
acelesi yoktu canim benimmm.istedigin zaman gönderebilirsin yeterki sen iyi ol bebisin iyi olsun
peki miamorem paketi vermemissiniz acip icine koyamazmisin cünkü tekrar zahmet olmasin esin veriyomus cünkü postaneye..
acelesi yok zatennn.. zaten bu ay gecti martta hem bi arastirmam yapilinca kullanacaktim ikisinide
aynen canim kesinlikle katiliyorum ben ondan daha olgunum ohoo desene daha cook cekicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?