Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam miamoremm simdi basladi reglim bile o gelmeye biterrrr..

ögret iyice cekmedennn bak burda agliycan burda gülecen de..benim herifte espriden anlamiyo iki haftadir ögretiyomm bak espri yaptim burda gülecen diyomm.önceden böyle bakiyodusimdi avas yavas gülmeye basladii

ayyyyyyy benimki asla anlamaz espiriden ben yapmiyorum o yuzdenn

hadi beeee... eger yumurtlama zamaninin kesin bilsen icerdin yumurtlayincaya kadar. neyse ise yarisinda gec olsun bakalim. o zaman bir dahakine testleri gönderirim...

valla dün basladi miamoremm.yaw simdi test ne deyince mahcup oluyommm ....kuzum benim valla kalsin o zaman yada ikisini ayni anda göderrrzahmet vermek istemiyom esinede sanada:26::26::26::26:

yaw benimkide hic bilmiyo yapmayida bilmyoo ögretecem ama inat ettimmmmmmmmm

walla kizlar ne diyim.. ben sanirim durdum durdum turnayi gözünden vurdum.. cok sükür espriyi de yapar espriyi de hemen anlar.... cok ortak noktamiz var, hemen herseyi birlikte yapiyoruz. hobilerimiz cok benziyor esimle...hic sikilmayiz birlikteykenn

valla dün basladi miamoremm.yaw simdi test ne deyince mahcup oluyommm ....kuzum benim valla kalsin o zaman yada ikisini ayni anda göderrrzahmet vermek istemiyom esinede sanada:26::26::26::26:

yaa tatlim ise yaricaksaaaa zahmet mi olurr... insan simdi bir seye sahip olunca herkes sevinsin istiyor.. eger kadinin dedigi gibi ise yariyorsa sende de yaramasi lazim. bana en gec üc ay icinde hamile kalirsin demisti, ben daha iki ay icmistimmmmmm

bende yapcam bunu hatta du belki yarın hastane dönüşü yapı veremmm

ama öyle ayri ayri gönderecem diyosunnn ya miamoremm bide yazik esin verecekmis ya postaneye o yüzden ben utaniyorum öyle olunca ..zaten bu ay gecti martta göderirdin zahmet olmazsa size:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…