- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.341
öylemi onu egit biraz loorimmm kültürleri neyim iyice ögrensinn..neyseki türkceyi ögrenmis barii
öylemi onu egit biraz loorimmm kültürleri neyim iyice ögrensinn..neyseki türkceyi ögrenmis barii
canim bende öyle yapacaktim ama paket gelince görüceksin. adam altin apaketlemis sanki.. acarsam kartonu bozmam gerek:))) bu ayki adetine yetisiyor caylr sakin ihmal etmeeeeeeee.... bu adetinde ic..... centrum u da al... bak doktor bile centrum cok iyi gelmis iyiki erken basladin icmeye dedi....
ögret iyice cekmedennn bak burda agliycan burda gülecen de..benim herifte espriden anlamiyo iki haftadir ögretiyomm bak espri yaptim burda gülecen diyomm.önceden böyle bakiyodu simdi avas yavas gülmeye basladii
ben bi taraftan annemler bi taraftan iyi ogretiyolar adami cay hastasi ettiler sagolsunlar caya deli oluyo aartik sayelerinde
ayyyyyyy benimki asla anlamaz espiridenben yapmiyorum o yuzdenn
tamam miamoremm simdi basladi reglim bile o gelmeye biterrrr..
yaw benimkide hic bilmiyo yapmayida bilmyooögretecem ama inat ettimmmmmmmmm
hadi beeee... eger yumurtlama zamaninin kesin bilsen icerdin yumurtlayincaya kadar. neyse ise yarisinda gec olsun bakalim. o zaman bir dahakine testleri gönderirim...
yaw benimkide hic bilmiyo yapmayida bilmyooögretecem ama inat ettimmmmmmmmm
oldu başka isteğin varmıydı ilhanazım
valla dün basladi miamoremm.yaw simdi test ne deyince mahcup oluyommm ....kuzum benim valla kalsin o zaman yada ikisini ayni anda göderrrzahmet vermek istemiyom esinede sanada:26::26::26::26:
ana senin isinde zor zikzakimm benimki öyle karismazzz
ayy hancekim olsaydi sana istemedigin kadariyla tarif verirdii ya
evet yaww hancekimm nerdekiii yaww hiç gelmedi bugün nasıl oldu acepp
Malzemeler:
1 yumurta
yarım paket margarin
1 paket çilekli puding (siz istediğiniz pudingi kullanabilirsiniz)
yarım bardak pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
Yapılışı:
oda sıcaklığında yumuşamış olan margarini bir kaba alıp un hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Daha sonra yavaş yavaş unu ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyoruz ve tepsiye diziyoruz. 180 derecede kurabiyelerimiz hafif kızarana kadar pişiriyoruz. Pudingimiz çilekli olduğu için rengi pişince pudra rengine benziyo. Servis tabağımıza alıp üzerine pudra şekeri serpiyoruz.
Eki Görüntüle 641539
ilhananzim galiba cici annesi gelcekti bugünn onun yanindadirrrrr:26::26:
yaa tatlim ise yaricaksaaaa zahmet mi olurr... insan simdi bir seye sahip olunca herkes sevinsin istiyor.. eger kadinin dedigi gibi ise yariyorsa sende de yaramasi lazim. bana en gec üc ay icinde hamile kalirsin demisti, ben daha iki ay icmistimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?